14 Eylül 2010, Salı 12:21:05

THY UÇAĞI JAPONYA’DA NEDEN ARANDI?

Kanada’da bir uçağı Air Canada’ya ait uçakla çarpışma tehlikesi yaşayan THY’nin bir başka uçağı Japonya’da patlayıcı aramasından geçirildi. Uçak didik didik arandı, ancak ortada ne bir ihbar vardı ne de Japon Polisi'nden bir açıklama…
  • Tarih, saat, zaman,???
  • thy tokyo muduru kim acaba bilen varmi
  • ALLAH AŞKINA BU MANTIKSIZ, NE İDÜĞÜ BELİRSİZ THY AÇIKALMASINI BİRİ AÇIKLASIN. Türk Hava Yolları yetkilileri, Japon polisinin neden arama yaptığı konusunda bilgileri olmadığını açıklarken, kendilerine uçağa bomba ihbarı yapıldığına yönelik bilgi verilmediğini kaydetti. Japon polisinin THY uçağında ne aradığı bilinmiyor.
  • Madem böyle bır sey oldu nerde THY yönetımı nerede dıs ıslerı bakanlıgı nerede bu ulkenın yönetıcılerı hanı anlamıyorum KK yonetımde degılkı
  • Japon makamları ICAO uyarınca THY yetkililerine bilgi vermeli. Bu açıklamayı alamayan THY yetkilisi bunu kendi kurumuna nasıl izah edecek? Uçuş güvenliği bunu gerektirir.
  • bir ihbar yapılmıştır muhtemelen.

Türk Hava Yolları’na ait Boeing 777 tipi ‘Karadeniz’ adlı uçak İstanbul’a gelmek üzere Narita Havaalanı’nda yolcularını aldı.

274 yolcusu bulunan TK 51 sefer sayılı uçak kalkış için hazırlıklarını yaparken bir anda Japon polisi uçakta arama yapmak istediğini bildirdi.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Uçağa alınan yolcular indirildi, bagajlar yeniden güvenlik taramasından geçirildi. Uçağın içi adeta didik didik arandı.

Aramalar sonucunda herhangi bir patlayıcı madde unsuruna rastlanmadı. Yolcular tekrar uçağa alındı, uçak 2 saat 30 dakika gecikmeli olarak İstanbul’a hareket etti.

Türk Hava Yolları yetkilileri, Japon polisinin neden arama yaptığı konusunda bilgileri olmadığını açıklarken, kendilerine uçağa bomba ihbarı yapıldığına yönelik bilgi verilmediğini kaydetti. Japon polisinin THY uçağında ne aradığı bilinmiyor.

©AirportHaber.com ÖZEL
 

THY UÇAĞI JAPONYA’DA NEDEN ARANDI?

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Misafir ~ 14 yıl önce
Tarih, saat, zaman,???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy tokyo muduru kim acaba bilen varmi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ALLAH AŞKINA BU MANTIKSIZ, NE İDÜĞÜ BELİRSİZ THY AÇIKALMASINI BİRİ AÇIKLASIN. Türk Hava Yolları yetkilileri, Japon polisinin neden arama yaptığı konusunda bilgileri olmadığını açıklarken, kendilerine uçağa bomba ihbarı yapıldığına yönelik bilgi verilmediğini kaydetti. Japon polisinin THY uçağında ne aradığı bilinmiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Madem böyle bır sey oldu nerde THY yönetımı nerede dıs ıslerı bakanlıgı nerede bu ulkenın yönetıcılerı hanı anlamıyorum KK yonetımde degılkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Japon makamları ICAO uyarınca THY yetkililerine bilgi vermeli. Bu açıklamayı alamayan THY yetkilisi bunu kendi kurumuna nasıl izah edecek? Uçuş güvenliği bunu gerektirir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir ihbar yapılmıştır muhtemelen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000