17 Ocak 2013, Perşembe 08:21:54

THY UÇAĞI İZMİR YERİNE BODRUM'A...

Ankara'dan İzmir'e gelen Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağı, hava muhalefeti nedeniyle Muğla'nın Bodrum ilçesine iniş yaptı.
  • Ben olsam uçağın içindeki adama sorular sorup bir şeyleri anlamaya çalışırdım. Bence siz kağıttan uçak yapıp birbirinize atın. Üzerine de resimler çizin, işte ne bileyim foss olur, badem, beygir.
  • Bu yoksa o sunex'lerden olmasin anadolujet icin ucan. Dusuk maasla calisan pilot korkmustur...
  • Yahu burada teknik analiz yapılıyor sanıyordum, siz birbirinizle uğraşıyorsunuz. Amacım kötülemek falan değil, neler olduğunu anlamaya çalışıyorum sadece.
  • Kuyruk acisi kokulari bunlaar. Haberin var mi bilmem ama 737NG en fazla 36KT crosswind ile inebilir. Tabii sen ucagi insansiz yonetiyorlar sanarsin simdi unutma icinde insan var ;)
  • Bir de o saatlerde yağmur henüz başlamamıştı, en azından biz göremedik. Sadece kötü hava koşulları denildi bize, o da Bodrum üzerindeyken. Bodrum'a kadar ne bir bilgi ne bir anons.
  • çok haklısın..havacılığı internetten öğrenen hamsicilerin görüş mesafesi ancak bu kadar olur...eee biri tayyare öteki taka değil mi :))
  • Uçaktaydım. Mühendisim ama uçaklar hakkında çok detay bilgim yok. Ama şunu rahatça söyleyebilirim, ekip de uçak da kötüydü.
  • yağmur yağar inemez, kar yağar inemez rüzgar olur inemez. takkecilerin thy'yi düşürdüğü durumu bakın. yazık. aynı anda pegasus rahat rahat indi o dakikalarda.
  • yaa harbiden çok komedisin..sen standup a başla...
  • DC3 kesİN thy'den atılmıştır. Adamın nasıl bir kuyruk acısı varsa sürekli thy'yi karalayıp duruyor. yazık zavallı, acilen yer hizmetlerinde işe başlaması lazım :)

Uçak, saat 20.40'da Bodrum Havaalanı'na indi. Bir buçuk saatlik bir beklemenin ardından tekrar havalandığı ve İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na iniş yaptığı öğrenildi. Adnan Menderes Havaalanı yetkilileri, hava trafiğinin normal olduğunu, havanın uçuşlar için elverişle halde bulunduğunu belirtti.

Akşam saatlerinde İzmir'i etkisi altına alan şiddetli yağmurda şehir merkezine metrekareye 26.6 kilogram yağış düştüğü ve rüzgarın hızının da zaman zaman 70 kilometreye ulaştığı bildirildi. (Bugün)T

THY UÇAĞI İZMİR YERİNE BODRUM'A...

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

varuna ~ 11 yıl önce
Ben olsam uçağın içindeki adama sorular sorup bir şeyleri anlamaya çalışırdım. Bence siz kağıttan uçak yapıp birbirinize atın. Üzerine de resimler çizin, işte ne bileyim foss olur, badem, beygir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yoksa? ~ 11 yıl önce
Bu yoksa o sunex'lerden olmasin anadolujet icin ucan. Dusuk maasla calisan pilot korkmustur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Varuna ~ 11 yıl önce
Yahu burada teknik analiz yapılıyor sanıyordum, siz birbirinizle uğraşıyorsunuz. Amacım kötülemek falan değil, neler olduğunu anlamaya çalışıyorum sadece.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak Varuna ~ 11 yıl önce
Burasi sizin ev degil. Tarafini sececeksin Foss'cu musun, badem'misin, beygircimisin. Ortada kalirsan her yandan vururlar. Konu onemli degilll!..
dc3'e ~ 11 yıl önce
Kuyruk acisi kokulari bunlaar. Haberin var mi bilmem ama 737NG en fazla 36KT crosswind ile inebilir. Tabii sen ucagi insansiz yonetiyorlar sanarsin simdi unutma icinde insan var ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3'e diyene ~ 11 yıl önce
internet havacısı pgs uzydan geldi değil mi?komiksiniz
dc 3x21 :) ~ 11 yıl önce
zavallı arkadaşım:)) arkadaşlar bırakın konuşsun.yazıktır:))
varuna ~ 11 yıl önce
Bir de o saatlerde yağmur henüz başlamamıştı, en azından biz göremedik. Sadece kötü hava koşulları denildi bize, o da Bodrum üzerindeyken. Bodrum'a kadar ne bir bilgi ne bir anons.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçaktaydım ~ 11 yıl önce
Bodrum'dan İzmir'e gelip taksiye binince sordum, inemediğimiz saatte felaket bir hava varmış yerde, rüzgar her yönden ve çok sertmiş, bazı yerleri su basmış. Evet aynı anda inen uçaklar vardı ama emniyeti ön plana alıp inişten vazgeçmekle bence doğru karar verdi kaptan. Her ne şekilde olursa olsun bizi sağ salim getirdi İzmir'e, teşekkürler. Ama durumun idaresi kötüydü. Bodrum'a inince yapılacaklar konusunda çok geç bilgi verildi. İsyanlar başlayınca yakıt alıp kalkacağız dendi. İnmek isteyenler ve kalmak isteyenler iyi yönlendirilmedi. Bence burada hata ekibin değil Anadolu Jet yönetiminin. Böyle bir durumda yapılacaklar (bildirim, yolcu yönetimi, yer hizmetleri, vs) net bir şekilde belirlenmiş ve ekip bunlar konusunda iyi bir şekilde eğitilmiş olsaydı, o kadar huzursuzluk olmazdı.
mutlu ya cvp ~ 11 yıl önce
çok haklısın..havacılığı internetten öğrenen hamsicilerin görüş mesafesi ancak bu kadar olur...eee biri tayyare öteki taka değil mi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
varuna ~ 11 yıl önce
Uçaktaydım. Mühendisim ama uçaklar hakkında çok detay bilgim yok. Ama şunu rahatça söyleyebilirim, ekip de uçak da kötüydü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutlu ~ 11 yıl önce
yağmur yağar inemez, kar yağar inemez rüzgar olur inemez. takkecilerin thy'yi düşürdüğü durumu bakın. yazık. aynı anda pegasus rahat rahat indi o dakikalarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert e cvp ~ 11 yıl önce
yaa harbiden çok komedisin..sen standup a başla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mert ~ 11 yıl önce
DC3 kesİN thy'den atılmıştır. Adamın nasıl bir kuyruk acısı varsa sürekli thy'yi karalayıp duruyor. yazık zavallı, acilen yer hizmetlerinde işe başlaması lazım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000