20 Ekim 2012, Cumartesi 08:47:56

THY UÇAĞI İSTANBUL'A GELEMEDİ!

Türk Hava Yoları'nın Bangkok-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan yolcu uçağı teknik arıza nedeniyle Bangkok Havalimanı'ndan havalanamadı.
  • Yazıklar olsun! İnanmayın bu densize,kesinlikle böyle birşey yoktur!!! THY Teknik ailesinde TÜM Teknisyenler azami dikkat ve ciddiyetle görevlerini icraa etmektedirler.Zaten her iş herkese verilmez.İniş takımı,motor değişimi,arızalar vs hep bu işe yıllarını vermiş teknisyenlerin gözetiminde yapılır.Bu mühendis arkadaş bu ailenin yüzkarasıdır.THY En büyük kötülüğü üvey evlat muamelesi gördürerek biz HABOM personeline yapmıştır.Ben bir HABOMCU olmama rağmen bu adamın yazdığını yazamam.Bu mühendis arkadaş bu ailenin herbir ferdinin hakkını yemektedir.çok YAZIK!!
  • yahu daha 2 yaşında uçak değilmiydi bu...onur un hurdaları bile bu kadar çok arıza vermiyordur, araştırmak gerek...yeni, uçak niye alıyorsun daha az arıza rötarı yapayım diye ee sonuç ne:d
  • bir uçak; mesela 777 kaç iniş kalkış tan sonra bakıma alınıyor? çünkü ben biliyorum sürekli uçuyolar.yolcu değişir,ekip değişir,kargo boşalt-doldur yakıt al ve hoop uç.yani maksimum 2 saat yerde kalıyor.
  • nasıl olsa bangkok istanbul hattında yolcu sıkıntısı yaşanmıyor diye 777 leri çektiler... 330 ve 340 larla millete eziyet çektiriyorlar...
  • sen pilot falan değilsin ve havacılıkla da uzaktan yakından ilgin yok. güzel sallamışsın işkembeden ama yemezler. kücük çocuk mu kandırıyorsun aklı sıra korkutacaksın bizi IP ni falan buluruz derken. ay çok korktum valla çok komiksin sen ya güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah :))
  • THY ehil olmayan torpilli yöneticilerin ve çoğu torpilli,havacılık bilgisi olmayan şahısların ellerinde oyuncak oldu. başka ne olmasını bekliyordunuz ki. bu arızalar sorun değil,buna da razıyız biz,uçak düşmedikten sonra siz buna şükredin. Uçuş güvenliğinde sonunculukta dünyada şampiyonlukları olan THY kaza,kırım ve uçak düşürmede de sürekli yeni rekorlar kırıyor. bıktık artık her 3-4 yılda bir ölümlü kaza görmekten. istatistiklere göre durum hiç de iç açıcı değil ve maalesef böyle gözküyor. bunlar daha iyi günler. çöküşün çok yakın globaly fos !!!!
  • Ya sen teknik olarak butur seyleri nasil soyleyebilirsin sirketini resmen kotuluyorsun... Isten anlamayan insanlari bos bosuna korkutuyorsub. Calisma ozaman sirketine guvencin yoksa. Neyse ip adresinden bulurlar seni merak etme ;)
  • Son zamanlarda ne cok ariza yasaniyor THY'de, korkutucu olmaya basladi
  • arızalı uçak nasıl sefere verilebilir. bunlar thy de oluyor demek
  • zarar,rötar ve arıza şampiyonu..seninle gurur duyuyoruz

Türk Hava Yolları'nın Bangkok-İstanbul seferini yapmaya hazırlanan TK-69 sefer sayılı Airbus 330-300 tipi yolcu uçağında kalkış öncesi teknik arıza meydana geldi.

TC-JNH kuyruk tescilli uçak, arıza nedeniyle Bangkok Havalimanı'ndan havalanamadı. Sabah 05.40'da Atatürk Havalimanı'na iniş yapması planlanan THY ait yolcu uçağının, yaklaşık 24 saatlik bir rötarla İstanbul'a geleceği öğrenildi.

THY UÇAĞI İSTANBUL'A GELEMEDİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Habomcu dan Mühendis'e ~ 12 yıl önce
Yazıklar olsun! İnanmayın bu densize,kesinlikle böyle birşey yoktur!!! THY Teknik ailesinde TÜM Teknisyenler azami dikkat ve ciddiyetle görevlerini icraa etmektedirler.Zaten her iş herkese verilmez.İniş takımı,motor değişimi,arızalar vs hep bu işe yıllarını vermiş teknisyenlerin gözetiminde yapılır.Bu mühendis arkadaş bu ailenin yüzkarasıdır.THY En büyük kötülüğü üvey evlat muamelesi gördürerek biz HABOM personeline yapmıştır.Ben bir HABOMCU olmama rağmen bu adamın yazdığını yazamam.Bu mühendis arkadaş bu ailenin herbir ferdinin hakkını yemektedir.çok YAZIK!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
enes ~ 12 yıl önce
yahu daha 2 yaşında uçak değilmiydi bu...onur un hurdaları bile bu kadar çok arıza vermiyordur, araştırmak gerek...yeni, uçak niye alıyorsun daha az arıza rötarı yapayım diye ee sonuç ne:d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
bir uçak; mesela 777 kaç iniş kalkış tan sonra bakıma alınıyor? çünkü ben biliyorum sürekli uçuyolar.yolcu değişir,ekip değişir,kargo boşalt-doldur yakıt al ve hoop uç.yani maksimum 2 saat yerde kalıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1907 ~ 12 yıl önce
nasıl olsa bangkok istanbul hattında yolcu sıkıntısı yaşanmıyor diye 777 leri çektiler... 330 ve 340 larla millete eziyet çektiriyorlar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eziyet ki ~ 12 yıl önce
ne eziyet
sahte pilot'a ~ 12 yıl önce
sen pilot falan değilsin ve havacılıkla da uzaktan yakından ilgin yok. güzel sallamışsın işkembeden ama yemezler. kücük çocuk mu kandırıyorsun aklı sıra korkutacaksın bizi IP ni falan buluruz derken. ay çok korktum valla çok komiksin sen ya güldürdün beni allah da seni güldürsün inşallah :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen O muhendismisin? ~ 12 yıl önce
Arkadasim sen asagidaki anlamsiz cumlelerle yorum yazan muhendismisin?Eger oyleysen sana soyleyecegim tek sey:Adamin oturdugu koltuk ne olursa olsun,uzerine oturan got ayni got olduktan sonra koltugun hicbir onemi yoktur..
TURKISH CREW ~ 12 yıl önce
THY ehil olmayan torpilli yöneticilerin ve çoğu torpilli,havacılık bilgisi olmayan şahısların ellerinde oyuncak oldu. başka ne olmasını bekliyordunuz ki. bu arızalar sorun değil,buna da razıyız biz,uçak düşmedikten sonra siz buna şükredin. Uçuş güvenliğinde sonunculukta dünyada şampiyonlukları olan THY kaza,kırım ve uçak düşürmede de sürekli yeni rekorlar kırıyor. bıktık artık her 3-4 yılda bir ölümlü kaza görmekten. istatistiklere göre durum hiç de iç açıcı değil ve maalesef böyle gözküyor. bunlar daha iyi günler. çöküşün çok yakın globaly fos !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pilot ~ 12 yıl önce
Ya sen teknik olarak butur seyleri nasil soyleyebilirsin sirketini resmen kotuluyorsun... Isten anlamayan insanlari bos bosuna korkutuyorsub. Calisma ozaman sirketine guvencin yoksa. Neyse ip adresinden bulurlar seni merak etme ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arizalar Artti ~ 12 yıl önce
Son zamanlarda ne cok ariza yasaniyor THY'de, korkutucu olmaya basladi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 12 yıl önce
arızalı uçak nasıl sefere verilebilir. bunlar thy de oluyor demek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 12 yıl önce
Arizali ucak sefere verilmez diye bir kural mi var?Her ucakta ariza olabilir ve de vardir.Asil onemli olan ucus guvenligini etkileyip etkilemedigidir.Bunlar dunyada ucagi olan her havayolunda olur,THY'de de olur.Bir koltuk arizali diye butun ucagi seferden cekelim o zaman
ıdle ~ 12 yıl önce
zarar,rötar ve arıza şampiyonu..seninle gurur duyuyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000