09 Nisan 2009, Perşembe 18:40:39

THY Uçağı İstanbul’da

Gürcistan’daki Tiflis Havalimanı yerine yanlışlıkla 17 km uzaklıktaki Vaziani askeri üssüne iniş yapan THY uçağı İstanbul’a getirildi.
  • seni oraya yönlendiren parazit abd sinyali değil miydi? abd nin açık tehditlerini her yönüyle görüyoruz artık. trabzona inen nato uçağı!, thy nin askeri üsse inen uçağı . başbakanın iki gün kayıplara karışması. trabzonun chp den akp ye geçmesi! yakında abd topyekün türkiyeye girince yalakaları ne yapacak.
  • ahmet kaptanı çok seviyoruz mehmet kaptana bayılıyoruz, yemiyoruz yanında yatıyoruz mantığı ile hiçbir yere varamazsınız.herkes işini iyi yapacak.teknisyeni iyi yapacak,pilotu iyi yapacak.thy kazalarının istatistiklerine bakarsanız kimin işini iyi yapmadığını görürsünüz.
  • If it is BOEING, I am not going :)
  • AİRBUSLAR COK SALLIYOR FAKAT TEKNOLOJIK OLARAK DAHA IYI UCAKLAR OLDUKLARI KANISINDAYIM
  • bence de airbus boeingden kesinlikle daha kaliteli,ileri teknoloji urunu boeingi coktan solldi bile ,tek gecer
  • Olur böyle şeyler....................................... Bişi olmaz.
  • Bence THY Tüm Boing uçaklarını verip Airbus almalarını tavsıye ederi niye derseniz ? iki uçaklada seyehat edıyorum senede 2,3 defa Airbus daha hoşuma gidiyor her yönde.
  • THY nin başına işler açanlar bu işin ya tekniğini, ya yönetimini, ya ilişkilerini, ya da ciddiyetini bilmeyenlerdir. Günde 500 uçuş varsa mutlaka bir yerlerde bu yanlışlar patlar. Uçuş gn md yrd sı işinde eksiktir, her an bir bela gelir çatar nitekim gelmiştir, çatmıştır. Kaptanlar yorgundur.Yer İşl başk işinin acemisidir. İşi bilmediği için alttakilerde gevşek çalışıyorlar tek yapabildikleri şirinlik ve yağdanlık. Yada zalimlik. Rötarlar, boardingte adam kaçırmak. Anlayın işte. İşten anlamayan amir herkesin maskarası olur. Amire saygı, güven, destek ve sevgi olmazsa sonu felakettir bu işin. Havacılık bunu kaldıramaz. Günde 500 uçuş yani 500 risk. Uçuş ve Yer her an şirketin başına dertler açabilir. Zorla form4 verildi adama. Torpille.
  • yine boeing yine bu filo thy icin buyuk risk.ayrıntılara bogulup buyuk seylerı kacırıyorlar .hatalrla dolu bir ucak.always AIRBUS
  • kaptanlari hemen suclu ilan ediverdi herkes, ya kule kimse bunu sorgulamiyor?kuledekiler neden ucaga gerekli uyarida bulunmadi,ikaz etmeliydiler.

Vaziani askeri üssüne iniş yapan THY uçağı gerekli işlemlerin tamamlanmasından sonra bu akşam saat 18.00 sıralarında İstanbul Atatürk Havalimanı’na getirildi. ‘Kastamonu’ isimli Boenig 737-800 tipi uçak dün Tiflis’e giden ekiple İstanbul’a getirilmesinin ardından THY Teknik A.Ş. hangarına çekildi. 

THY Uçağı İstanbul’da

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 15 yıl önce
seni oraya yönlendiren parazit abd sinyali değil miydi? abd nin açık tehditlerini her yönüyle görüyoruz artık. trabzona inen nato uçağı!, thy nin askeri üsse inen uçağı . başbakanın iki gün kayıplara karışması. trabzonun chp den akp ye geçmesi! yakında abd topyekün türkiyeye girince yalakaları ne yapacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ahmet kaptanı çok seviyoruz mehmet kaptana bayılıyoruz, yemiyoruz yanında yatıyoruz mantığı ile hiçbir yere varamazsınız.herkes işini iyi yapacak.teknisyeni iyi yapacak,pilotu iyi yapacak.thy kazalarının istatistiklerine bakarsanız kimin işini iyi yapmadığını görürsünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
If it is BOEING, I am not going :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AİRBUSLAR COK SALLIYOR FAKAT TEKNOLOJIK OLARAK DAHA IYI UCAKLAR OLDUKLARI KANISINDAYIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bence de airbus boeingden kesinlikle daha kaliteli,ileri teknoloji urunu boeingi coktan solldi bile ,tek gecer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Olur böyle şeyler....................................... Bişi olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bence THY Tüm Boing uçaklarını verip Airbus almalarını tavsıye ederi niye derseniz ? iki uçaklada seyehat edıyorum senede 2,3 defa Airbus daha hoşuma gidiyor her yönde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
THY nin başına işler açanlar bu işin ya tekniğini, ya yönetimini, ya ilişkilerini, ya da ciddiyetini bilmeyenlerdir. Günde 500 uçuş varsa mutlaka bir yerlerde bu yanlışlar patlar. Uçuş gn md yrd sı işinde eksiktir, her an bir bela gelir çatar nitekim gelmiştir, çatmıştır. Kaptanlar yorgundur.Yer İşl başk işinin acemisidir. İşi bilmediği için alttakilerde gevşek çalışıyorlar tek yapabildikleri şirinlik ve yağdanlık. Yada zalimlik. Rötarlar, boardingte adam kaçırmak. Anlayın işte. İşten anlamayan amir herkesin maskarası olur. Amire saygı, güven, destek ve sevgi olmazsa sonu felakettir bu işin. Havacılık bunu kaldıramaz. Günde 500 uçuş yani 500 risk. Uçuş ve Yer her an şirketin başına dertler açabilir. Zorla form4 verildi adama. Torpille.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
yine boeing yine bu filo thy icin buyuk risk.ayrıntılara bogulup buyuk seylerı kacırıyorlar .hatalrla dolu bir ucak.always AIRBUS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kaptanlari hemen suclu ilan ediverdi herkes, ya kule kimse bunu sorgulamiyor?kuledekiler neden ucaga gerekli uyarida bulunmadi,ikaz etmeliydiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000