22 Ocak 2012, Pazar 10:55:27

THY UÇAĞI HAVALANMADAN GERİ DÖNDÜ

Atatürk Havalimanı'nda havalanmak üzere olan uçakta, cep telefonuyla konuşmakta ısrar eden Belaruslu yolcu uçaktan indirildi
  • bazıları arapla kafayı bozmuşlar.bir kötü anıları var demekki.çocukluklarına inmek lazım.
  • Özellikle arap yolcular bu konuda söz dinlemeyenlerin başında geliyor. Uçaktan indirmekle çok iyi yapmışlar. Helal olsun.
  • Bir uçuşumda son yaklaşmada 03f de oturan Amerikalı 23-25 yas arası bir bayan telefonu açıp çatır çatır "hayatım şimdi iniyoruz birazdan uçak iner şurada buluşalım" diye tüm ikazlarına rağmen umursamazcasina konuşması devam etti yannda oturanlardan bir Allah'ın kulu telefonu almad bile 05 den cikiP 202 Nolu kapıyı geçerken gayet piskince "bu kadar korkmana gerek yok bak hayattayiz" diye birde azarı çekti kabın görevlisine durumu ilettiğimizde herkes topu birbirine atıp konu karambole gitti
  • Sorun cahillik olsa ki çoğu zaman öyle uyarılınca insanlar kapatıyor.Ama Rus ve arap yolcular uyarılınca bağırmaya terslemeye başlıyor.Ben düşüncem kültürlerinde bayanlar tarafından uyarılınca bozuldukları ve inat yaptıkları yönünde.Erkek gelip olayı anlatıp kapatmalarını istediğinde kapatıyorlar.Ama 2-3 kere kabin kontrölü gerekiyor.Kurallar umurlarında değil.
  • Ömür boyu uçuş yasağı getirilmeli.
  • Inanilir gibi degil yahu su isleri amerikada yapin da gorelim ne olacagin demokrasinin ortasinda bakin bakalim ne ceza aliyorsunuz ne kadar para cezasi veya hapis de yaninda esantiyon olarak veriyorlar. ama Turkiye de serbest polisi cagirsin pilot ondan sonra da polis alsin sahsi sonra ifade al savci serbest biraksin o kadar.. koy bakalim 1000 amerikan dolari ceza veya ytl baslangic olarak ne olacagini gorelim, kavga etmeye de 10 gun hapis koy ne olacaigni goruruz..
  • gayet te haklıyım. yapana yapmıyor mu diyeceğiz. araplarla dolu her ucusta mutlaka problem yasanıyorsa derim tabiki. bilmeden konusmayın.
  • başlık; en buyuk problem araplar da. turkcesi, bunun gibi olaylar arapların oldugu ucuslarda cok fazla oluyor. belarus u arap sandığımı nerden uydurdun onu anlamadım.. bi de turkce dersi veriyoruz..
  • BU TÜR DAVRANIŞLARA GEREK TÜRK GEREKSE YABANCI VATANDAŞ OLSUN KAMU DAVASI AÇILIP ÇOK YÜKSEK MİKTARDA PARA CEZASI VERİLMELİ.YAPIN CEZAYI 5000 TL BAKIN BAKALIM KONUŞAN OLUYORMU BİR DAHA...
  • tek koridorlu uçaklarda cam kenarlarında küçük bir kutu veya çanta yapılır kutu daha makbul.3 yolcu oturuyor zaten cam kenarlarında tek koridorda.o koltuk sırasında oturan herkes cebini o kutuya koyar.orda durur.inincede uçak alırlar kutunun içinden bukadar basit.
THY’nin, akşam saat 20.10’da Atatürk Havalimanı’ndan Adana’ya gitmek için pist başına ilerleyen TK-2480 sefer sayılı Airbus A320 tipi uçağında bulunan Belarus'lu kadın yolcu D.T., kendisine yapılan tüm ikazlara rağmen telefonla konuşmaya devam etti.

Yüksek sesle konuştuğu belirtilen kadına diğer yolcularda uyarıda bulundu. Tartışmalar üzerine görevli kabin memurları durumu kaptan pilota bildirdi. Uçağın pilotu kalkıştan vazgeçerek pist başından park yerine geri döndü.

Uçağa çağrılan polisler tarafında alınarak Atatürk Havalimanı İç Hatlar Büro Amirliği’ne getirilen D.T. daha sonra havalimanındaki polis merkezine götürüldü. D.T. bu sırada kendisini görüntüleyen gazetecilere de tepki gösterdi. THY’nin uçağı, 1 saat 20 dakika gecikmeli olarak 21.30 da havalandı.

(Posta)
THY UÇAĞI HAVALANMADAN GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Misafir ~ 12 yıl önce
bazıları arapla kafayı bozmuşlar.bir kötü anıları var demekki.çocukluklarına inmek lazım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Özellikle arap yolcular bu konuda söz dinlemeyenlerin başında geliyor. Uçaktan indirmekle çok iyi yapmışlar. Helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bir uçuşumda son yaklaşmada 03f de oturan Amerikalı 23-25 yas arası bir bayan telefonu açıp çatır çatır "hayatım şimdi iniyoruz birazdan uçak iner şurada buluşalım" diye tüm ikazlarına rağmen umursamazcasina konuşması devam etti yannda oturanlardan bir Allah'ın kulu telefonu almad bile 05 den cikiP 202 Nolu kapıyı geçerken gayet piskince "bu kadar korkmana gerek yok bak hayattayiz" diye birde azarı çekti kabın görevlisine durumu ilettiğimizde herkes topu birbirine atıp konu karambole gitti

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Sorun cahillik olsa ki çoğu zaman öyle uyarılınca insanlar kapatıyor.Ama Rus ve arap yolcular uyarılınca bağırmaya terslemeye başlıyor.Ben düşüncem kültürlerinde bayanlar tarafından uyarılınca bozuldukları ve inat yaptıkları yönünde.Erkek gelip olayı anlatıp kapatmalarını istediğinde kapatıyorlar.Ama 2-3 kere kabin kontrölü gerekiyor.Kurallar umurlarında değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ömür boyu uçuş yasağı getirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Inanilir gibi degil yahu su isleri amerikada yapin da gorelim ne olacagin demokrasinin ortasinda bakin bakalim ne ceza aliyorsunuz ne kadar para cezasi veya hapis de yaninda esantiyon olarak veriyorlar. ama Turkiye de serbest polisi cagirsin pilot ondan sonra da polis alsin sahsi sonra ifade al savci serbest biraksin o kadar.. koy bakalim 1000 amerikan dolari ceza veya ytl baslangic olarak ne olacagini gorelim, kavga etmeye de 10 gun hapis koy ne olacaigni goruruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
gayet te haklıyım. yapana yapmıyor mu diyeceğiz. araplarla dolu her ucusta mutlaka problem yasanıyorsa derim tabiki. bilmeden konusmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
başlık; en buyuk problem araplar da. turkcesi, bunun gibi olaylar arapların oldugu ucuslarda cok fazla oluyor. belarus u arap sandığımı nerden uydurdun onu anlamadım.. bi de turkce dersi veriyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BU TÜR DAVRANIŞLARA GEREK TÜRK GEREKSE YABANCI VATANDAŞ OLSUN KAMU DAVASI AÇILIP ÇOK YÜKSEK MİKTARDA PARA CEZASI VERİLMELİ.YAPIN CEZAYI 5000 TL BAKIN BAKALIM KONUŞAN OLUYORMU BİR DAHA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
tek koridorlu uçaklarda cam kenarlarında küçük bir kutu veya çanta yapılır kutu daha makbul.3 yolcu oturuyor zaten cam kenarlarında tek koridorda.o koltuk sırasında oturan herkes cebini o kutuya koyar.orda durur.inincede uçak alırlar kutunun içinden bukadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000