01 Haziran 2010, Salı 09:09:15

THY UÇAĞI HAVALANAMADI

THY, gece 00.00 sıralarında Tel Aviv'e göndermek üzere 3 uçak hazırlamıştı. Uçaklar İsrail makamlarının engeli nedeniyle halen Atatürk Havalimanında bekletiliyor.
  • Ben bu siyonist terörist devletin basta yahudi halki olmak üzere tüm insanlik icin akil almaz bir tehlikeye vardigini belirtmek isterim.terörist rejim insanligin düsmanidir.yahudi ve araplarin bir arada kardesce yasamasina basta bu siyonist terörist rejim engeldir.yaptiklari katliam on tane hamas ve hizbullah terörünü kat kat asiyor.yahudi halkiyla asla bir sorunum yok zira bu terörist rejim en büyük tehlikeyi onlar icin arz ediyor onlar farkinda olmasada
  • Turk Hava Yollari bu sabah tarifeli ucusuna Airbus A330 gonderdi...
  • Allah'ın laneti İsrail'in üzerine olsun! Zalimler için yaşasın Cehennem!!!
Türk Hava Yolları (THY)'nin Gazze Yardım filosunda saldırıya uğrayanları getirmek için hazırladığı 3 uçak, İsrail makamları engellediği için henüz bölgeye gidemedi.

Planlamaya göre iki adet A321 ve bir adet 340 tipi geniş gövdeli uçak, gemilerdeki mağdur insanları saat 03.20'de alıp sabah 05.30 sıralarında İstanbul'a getireceklerdi.

Ancak İsrail'in engellemeleri yüzünden uçaklar hala Atatürk Havalimanı'nda bekletiliyor.
THY UÇAĞI HAVALANAMADI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Ben bu siyonist terörist devletin basta yahudi halki olmak üzere tüm insanlik icin akil almaz bir tehlikeye vardigini belirtmek isterim.terörist rejim insanligin düsmanidir.yahudi ve araplarin bir arada kardesce yasamasina basta bu siyonist terörist rejim engeldir.yaptiklari katliam on tane hamas ve hizbullah terörünü kat kat asiyor.yahudi halkiyla asla bir sorunum yok zira bu terörist rejim en büyük tehlikeyi onlar icin arz ediyor onlar farkinda olmasada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Turk Hava Yollari bu sabah tarifeli ucusuna Airbus A330 gonderdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Allah'ın laneti İsrail'in üzerine olsun! Zalimler için yaşasın Cehennem!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000