19 Ekim 2012, Cuma 10:14:50

THY UÇAĞI GERİ DÖNDÜ!

Türk Hava Yolları'nın TK 1797 sefer sayılı yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'na geri döndü...
  • iststatus.com bir ara kapatılmıştı güvenlik gerekçesiyle.ama şuan tekrar aktif.canlı telsiz konuşmalarını takip edebiliyoruz.ne olduda böyle oldu bilen varmı?sansür niye kaldırıldı?
  • panik ataksan uçağa binmeden önce ilaçlarını alacaksın o kadar şimdi uçak geri döndü tekrar yakıt alacak rötar oldu haliyle bunların hepsi ciddi maliyet yolcudan alınmayacağına göre.. zarar dediğim gibi panik ataksan trenle otobüsle ve alternatif şekilde gidecek.. panik atakmış sakinleştirici vermişlerdir yolcuya sakinleşir bu kadar uçak sırf bu yüzden geri dönmemeli o zaman binme eğer kendini kontrol edemeyeceksen kalp krizi geçirirsin o ayrıca bilemessin ne zaman olacağını ama panik atak yolcusu bilir ki uçakta panik atak olacaktır ona göre ilaçlarını alır bilir kendisini normal biner uçakla gider şuraya bak
  • adam hasta diye göteborga kadar arabaylamı gidecek arkadaşım?her insanın başına gelebilir..ki buadam hasta diye her uçuşta hastalanacak değil ya..
  • panik atak adamın uçakta ne işi var hiç anlamam zaten
  • THY 12 B777 New York İstanbul geri dönüyor. http://www.flightradar24.com/ sitesinde az önce ekrandan kayboldu .33000 ft 580 knot da geri dönüyordu . Radar ve kominikasyon arızasımı? bilen varmı?
  • normaldir her ülkede olabilir, yolcuya acil şifalar diliyorum, saygılar .

Türk Hava Yolları'nın bu sabah TK 1797 sefer sayısıyla İstanbul-Göteborg seferini yapan Airbus A321 tipi TC-JRG kuyruk tescilli yolcu uçağı kalkışını sorunsuz olarak gerçekleştirmesinin ardından Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

THY uçağının rahatsızlanan bir yolcu nedeniyle az önce Atatürk Havalimanı'na tekrar iniş yaptığı ve yolcunun DHMİ Sağlık ekiplerince uçaktan alındığı öğrenildi.

Rahatsızlanan yolcunun panik atak geçirdiği ve terminale alındığı, THY uçağının ise birazdan tekrar kalkış yapacağı öğrenildi. 

İşte geri dönen THY uçağı:

©AirportHaber

THY UÇAĞI GERİ DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
iststatus.com bir ara kapatılmıştı güvenlik gerekçesiyle.ama şuan tekrar aktif.canlı telsiz konuşmalarını takip edebiliyoruz.ne olduda böyle oldu bilen varmı?sansür niye kaldırıldı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy götobrog geri döndü.. ~ 11 yıl önce
panik ataksan uçağa binmeden önce ilaçlarını alacaksın o kadar şimdi uçak geri döndü tekrar yakıt alacak rötar oldu haliyle bunların hepsi ciddi maliyet yolcudan alınmayacağına göre.. zarar dediğim gibi panik ataksan trenle otobüsle ve alternatif şekilde gidecek.. panik atakmış sakinleştirici vermişlerdir yolcuya sakinleşir bu kadar uçak sırf bu yüzden geri dönmemeli o zaman binme eğer kendini kontrol edemeyeceksen kalp krizi geçirirsin o ayrıca bilemessin ne zaman olacağını ama panik atak yolcusu bilir ki uçakta panik atak olacaktır ona göre ilaçlarını alır bilir kendisini normal biner uçakla gider şuraya bak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 11 yıl önce
adam hasta diye göteborga kadar arabaylamı gidecek arkadaşım?her insanın başına gelebilir..ki buadam hasta diye her uçuşta hastalanacak değil ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
panik atak adamın uçakta ne işi var hiç anlamam zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 11 yıl önce
THY 12 B777 New York İstanbul geri dönüyor. http://www.flightradar24.com/ sitesinde az önce ekrandan kayboldu .33000 ft 580 knot da geri dönüyordu . Radar ve kominikasyon arızasımı? bilen varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ömer Dinçer ~ 11 yıl önce
normaldir her ülkede olabilir, yolcuya acil şifalar diliyorum, saygılar .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000