21 Ocak 2012, Cumartesi 13:55:03

THY UÇAĞI GERİ DÖNDÜ!

Türk Hava Yolları'nın Kiev uçağı geri döndü...
  • Pistlerdeki frenleme durumu anlık değişir. Şartlar değişmiş ve uçağa bildirilmiş. Pilot doğru olanı yapıp geri dönmüş. Bazen uçak kalktıktan sonra gidilecek meydanda görüş şartları değişir ve pilot başka meydana iner. Onun gibi bir şey. MEA
  • adamlar saat 8de pisti temizlerler, frenleme iyi olur, kar yagisi devam ediyorsa o pist 9a kadar tekrar zayif frenlemeye sahip olur, kalkmadan once iyi olan frenleme dakikalar icinde zayiflayabilir. Devamli ucak inip kalkarken, pistte nonstop kar temizligi yapilabilecegini mi dusunuyorsunuz anlamadim ki? Biraz bilimsel olsaniz olmaz mi?
  • kaptan ayjet 21. dönem mezunuymuş...
  • aniden bir pistteki fren degerlerin hızla değişmesi mümkünmüdür ? lütfen bir kaptanımız ya da bu konuda teknik bilgisi olan bir kişi yorum yapsın bu konuyla ilgili olarak......
  • MADEM DEĞERLER UYMUYORDU BU UÇAK İSTANBULDAN HAVALANMIYACAKTI , NE KADAR İŞE YARAMAZ ADAM VARSA YURT DIŞINA GÖNDERDİLER ; SONUÇ ŞİRKET HER GEÇEN GÜN BU İŞ BİLMEZLER ADAMLAR YÜZÜNDEN ZARAR EDİYOR...
  • kardesim frenleme degerleri anlik degisir hic mi kafaniz calismiyor sizin
  • burada yazan bazı irlandalılara bakınca 3 maymunu görüyorum , komiksiniz dostlar.
  • bu uçağın boşu boşuna kalkıp,havadan geri dönmesinin parasal maliyeti ne kadar ?gerçekten yazık günah yapılan masrafa.kimlerin eline kaldı şu koskoca thy ?
  • FRENLEME ZAYIFSA UÇAGIN GİTMESİNE KİM KARAR VERMİŞ.HAFTA SONUMU DİYE*
  • Cahile laf anlatmak,deveye hendek atlatmaktan daha zormus. Hadi gelinde laf anlatin bu arkadasa. Havaciligin H'sini bilmez ama cikar ahkam keser boyle globally foss diye. Bu kadar kompleks Yunan'lilarda bile yoktur THY'ye karsi emin olun buna. Neyse hazmetmek icin soda ya da karbonat kullanabilirsin, iste o zaman foss diye senden bir ses cikar sonucunda. Catlasanda ,patlasanda THY buyuyecek ve yukselecek eger senin hayal ettigin duruma gelmesini istiyorsan at oyunu CHP'ye sonrada kaleci!! Lefter gibi yaz deftere. Unutma soda ya da karbonat hazim icin.
Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Kiev seferini yapacak olan yolcu uçağı Ukrayna hava sahasındayken Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

THY'nin TK 457 sefer sayılı Airbus A321 tipi yolcu uçağı Atatürk Havalimanı'ndan tarifeli kalkışını bu sabah saat 08:50'de gerçekleştirdi. Ukrayna hava sahası içine giren THY uçağı, Borispol Havalimanı'ndaki frenleme değerlerinin uygun olmaması nedeniyle Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

İstanbul'a sorunsuz bir iniş gerçekleştiren THY uçağı, Kiev'in Borispol Havalimanı'ndaki koşulların inişe elverişli hale getirilmesi sonrasında Kiev'e uçmak üzere tekrar kalkış yapacak.

THY uçağının saat 15:00'te kalkış yapması bekleniyor.

©AirportHaber
THY UÇAĞI GERİ DÖNDÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 12 yıl önce
Pistlerdeki frenleme durumu anlık değişir. Şartlar değişmiş ve uçağa bildirilmiş. Pilot doğru olanı yapıp geri dönmüş. Bazen uçak kalktıktan sonra gidilecek meydanda görüş şartları değişir ve pilot başka meydana iner. Onun gibi bir şey. MEA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
adamlar saat 8de pisti temizlerler, frenleme iyi olur, kar yagisi devam ediyorsa o pist 9a kadar tekrar zayif frenlemeye sahip olur, kalkmadan once iyi olan frenleme dakikalar icinde zayiflayabilir. Devamli ucak inip kalkarken, pistte nonstop kar temizligi yapilabilecegini mi dusunuyorsunuz anlamadim ki? Biraz bilimsel olsaniz olmaz mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kaptan ayjet 21. dönem mezunuymuş...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
aniden bir pistteki fren degerlerin hızla değişmesi mümkünmüdür ? lütfen bir kaptanımız ya da bu konuda teknik bilgisi olan bir kişi yorum yapsın bu konuyla ilgili olarak......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
MADEM DEĞERLER UYMUYORDU BU UÇAK İSTANBULDAN HAVALANMIYACAKTI , NE KADAR İŞE YARAMAZ ADAM VARSA YURT DIŞINA GÖNDERDİLER ; SONUÇ ŞİRKET HER GEÇEN GÜN BU İŞ BİLMEZLER ADAMLAR YÜZÜNDEN ZARAR EDİYOR...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kardesim frenleme degerleri anlik degisir hic mi kafaniz calismiyor sizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
burada yazan bazı irlandalılara bakınca 3 maymunu görüyorum , komiksiniz dostlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
bu uçağın boşu boşuna kalkıp,havadan geri dönmesinin parasal maliyeti ne kadar ?gerçekten yazık günah yapılan masrafa.kimlerin eline kaldı şu koskoca thy ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
FRENLEME ZAYIFSA UÇAGIN GİTMESİNE KİM KARAR VERMİŞ.HAFTA SONUMU DİYE*

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cahile laf anlatmak,deveye hendek atlatmaktan daha zormus. Hadi gelinde laf anlatin bu arkadasa. Havaciligin H'sini bilmez ama cikar ahkam keser boyle globally foss diye. Bu kadar kompleks Yunan'lilarda bile yoktur THY'ye karsi emin olun buna. Neyse hazmetmek icin soda ya da karbonat kullanabilirsin, iste o zaman foss diye senden bir ses cikar sonucunda. Catlasanda ,patlasanda THY buyuyecek ve yukselecek eger senin hayal ettigin duruma gelmesini istiyorsan at oyunu CHP'ye sonrada kaleci!! Lefter gibi yaz deftere. Unutma soda ya da karbonat hazim icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000