04 Mayıs 2013, Cumartesi 23:29:25

THY UÇAĞI FRANKFURT'TAN KARGO KOLU AÇIK GELDİ

Türk Hava Yolları’nın (THY) Frankfurt - İstanbul seferini yapan uçağı İstanbul Atatürk Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra kargo kapağı kolunun açık olduğu anlaşıldı.
  • Thy de sonzamanlarda cok büyük sorumsuzluklar yasaniyor normaldegil grevyapmali degil isini yapmali öncelikle.
  • olayi bilmeden konusma ucak park pozisyonuna girdigi andan beri bu sekilde acikti bunun ilgili pozisyonlarda bulunan arkadaslarda kamera goruntuleri vardir ve akrkadaslar ucak direk hangara gitmedi ucak altinda kontroller yapilip ammana gonderildi aorport habere duyurulur
  • Kardesim bu kadar gayrıiddilik omaz.kaptan dc-10 hadisesini duymamış zannedersm.ben yonetimdekilerden biri olsam kaptana 140 kişinin hayatını n bu kadar ucuz mu oldugunu sorardım. İne de iyi ucuslar
  • Cok ciddi bir durum, gecmis olsun demek yeter mi bilmem ama buyuk risk. Yinede TGS calisanlari ramak kalayi uygulamis en azindan durumun arastirilip netlige kavusmasi acisindan olumlu diyelim ..
  • allahın sevdiği 140 kişi
  • Dikkatlerinden ötürü TGS'li kardeşlerimizi kutlarım.
  • Pilotta ikazı almasına rağmen uçuşu yapmış ya gerçekten Allah korumuş.
  • ucak göstergelerinde ikaz bagiriyor,yer kontrol birsey yok devam diyor !! ikaza ragmen ucak havalaniyor ve Istanbula iniyor..! ucagin ve yolcularin güvenliginden sorumlu olan pilot ve ekibi,bunu nasil acikliyorlar cok merak ediyorum.Sanirim,,Bize birsey olmaz yilmak yok yola devammm..!!
  • Heyy dostum..Kesinlikle uçmaman gerekirdi...Bunu nasıl atlarsın...Anladın sen onu...
  • Allahtan airbus ta olmus ta ciddi birsey yasanmamis,

Türk Hava Yolları’nın ait TK1592 sefer sayılı TC –JPR kuyruk tescilli Airbus 320 tipi uçağı bugün saat 16.10’da Frankfurt’tan 140 yolcusuyla havalanmak üzere iken uçağın pilotu kokpitte kargo kapağı kolunun sinyal ikazı verdiğini gördü.

Kaptan pilot, durumu uçağa hizmet veren Fraport’un harekat görevlisine bildirdi. Görevli bir sorun olmadığını belirtince, uçağın kaptan pilotu yanlış ikaz olduğunu düşünerek kalkışına devam etti.

Frankfurt’tan İstanbul’a sorunsuz bir şekilde iniş gerçekleştiren uçak, İstanbul Atatürk Havalimanı’na inince durum Turkish Ground Services (TGS) yetkilileri tarafından fark edildi ve uçağın kapak kolunun açık şekilde geldiği anlaşıldı. Daha sonra uçak THY Teknik hangarında bakıma alındı. (Hürriyet)

THY UÇAĞI FRANKFURT'TAN KARGO KOLU AÇIK GELDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Bulut ~ 11 yıl önce
Thy de sonzamanlarda cok büyük sorumsuzluklar yasaniyor normaldegil grevyapmali degil isini yapmali öncelikle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilgisiz kardesime ~ 11 yıl önce
olayi bilmeden konusma ucak park pozisyonuna girdigi andan beri bu sekilde acikti bunun ilgili pozisyonlarda bulunan arkadaslarda kamera goruntuleri vardir ve akrkadaslar ucak direk hangara gitmedi ucak altinda kontroller yapilip ammana gonderildi aorport habere duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arı ~ 11 yıl önce
Kardesim bu kadar gayrıiddilik omaz.kaptan dc-10 hadisesini duymamış zannedersm.ben yonetimdekilerden biri olsam kaptana 140 kişinin hayatını n bu kadar ucuz mu oldugunu sorardım. İne de iyi ucuslar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vecihi ~ 11 yıl önce
Cok ciddi bir durum, gecmis olsun demek yeter mi bilmem ama buyuk risk. Yinede TGS calisanlari ramak kalayi uygulamis en azindan durumun arastirilip netlige kavusmasi acisindan olumlu diyelim ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emin ~ 11 yıl önce
allahın sevdiği 140 kişi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEBRİKLER. ~ 11 yıl önce
Dikkatlerinden ötürü TGS'li kardeşlerimizi kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nacizane ~ 11 yıl önce
Pilotta ikazı almasına rağmen uçuşu yapmış ya gerçekten Allah korumuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 11 yıl önce
ucak göstergelerinde ikaz bagiriyor,yer kontrol birsey yok devam diyor !! ikaza ragmen ucak havalaniyor ve Istanbula iniyor..! ucagin ve yolcularin güvenliginden sorumlu olan pilot ve ekibi,bunu nasil acikliyorlar cok merak ediyorum.Sanirim,,Bize birsey olmaz yilmak yok yola devammm..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 11 yıl önce
kabin ekibinin durumla ne ilgisi var acaba ??
Hüdaverdi ~ 11 yıl önce
Bütün cihazlar ve switch ler hatalı işar verebilirler. kontrolü elle gözle yapılıpta sorun görülmezse uçuşa devam edilir. Yoksa herşeyde geri dönülseydi ...
Kapitan... ~ 11 yıl önce
Heyy dostum..Kesinlikle uçmaman gerekirdi...Bunu nasıl atlarsın...Anladın sen onu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 11 yıl önce
Allahtan airbus ta olmus ta ciddi birsey yasanmamis,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000