08 Aralık 2012, Cumartesi 12:51:57

THY UÇAĞI ERZURUM'A İNEMEDİ

Erzurum'da kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Sabah Ankara-Erzurum seferini yapan THY uçağı, kar yağışı ve sis nedeniyle Trabzon'a iniş yaptı.
  • CAT 1 var ancak görüş mesafesi demek ki epey düşük.
  • yine mi fossladın..hiç şaşırmadım :))

Doğu Anadolu Bölgesi'nde etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz yönde etkiliyor. Kar yağışı Erzurum'un çevre illerle olan karayolu ulaşımını olumsuz etkilerken, bu sabah Ankara-Erzurum seferini yapan THY uçağı kar yağışı ve sis nedeniyle Trabzon'a iniş yaptı.

Kar yağışı ile birlikte bölgede hava sıcaklığı da hissedilir derecede düştü. Dün gece Erzurum'da en düşük hava sıcaklığı eksi 16 derece olarak kaydedilirken, Ardahan'da eksi 12, Bayburt'ta eksi 4, Kars'ta eksi 10, Erzincan'da ise eksi 3 olarak ölçüldü. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının yarından itibaren etkisini artıracağını ve hava sıcaklıklarının düşmeye devam edeceğini belirttiler.

THY UÇAĞI ERZURUM'A İNEMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
CAT 1 var ancak görüş mesafesi demek ki epey düşük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
yine mi fossladın..hiç şaşırmadım :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARKADASKAR BU NE BUNALIM BOYLE ~ 11 yıl önce
YILLARCA EKMEGINI YEDIGINIZ SIRKETE SIZLERDEN SAYGI BEKLEMEK TE SANIRIM CAHILLIK OLUR SIZLERIN BU SIRKETE ASLA ALINMAMASI GEREKIRDI SU DIZIDEKI CAYCI YA KATILINDA SIZLER GIBI DIGER CAHIL INSALARI BIR NEBZE OLSUN GULDURMU SOLURSUNUZ HAYAT KABERENIZ BOL OLSUN
SPQ ~ 11 yıl önce
Böyle yorum yaparak kendini ne saniyorsun? Akilli mi? Yapacaksan dogru duzgun yorum yap. Haberle alakasi olmayan yorumlarida yayinlamanin ne anlamdi var, anlamis degilim.
ne guzel yorum yazan yok ~ 11 yıl önce
ne guzel bir kac kisi disinda yorum yazan yok fossscuyu muhtaba almazsaniz bir sure sonra sacmalamaktan ve tacizden vazgecer. Telefon sapiklari da boyledir

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000