05 Ağustos 2015, Çarşamba 14:17:45

THY uçağı dünyayı dolaşacak Türkiye'ye yatırıma çağıracak

CIP salonundaki kablosuz internet şifresiyle yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çağıran Türk Hava Yolları, bu kez dev uçağın gövdesine yazdığı mesajla yatırımcılara seslenecek.
  • o kadar sönük bir tasarım olmuşki, yani merak edip okuyanı soğutur cinsten... ayrıca bu tur yöntemler biraz eskimedi mi?
  • Lutfen paranizi buraya yatirinda bizim coluk cocuk, arkadaslar falan zenginlessin.
  • Kim uçaktaki yazıyı okuyup, dur ulan kenarda 1 milyar dolarım var, şu Türkiyeye bir yatırım yapayım der ki? Saçma olmuş bence... :) Turkey welcomes you diyip güzel bir resimle süslense, en azından sempati yaratırdı.. Akla getirirdi... Invest in Turkey, hedef kitlenin kim olduğu düşünülünce çok başarısız bir yazı... Forbes dergisine reklam verirsin, Rolex saatin reklamının arka sayfasında Invest in Turkey , dersin, avrupanın parlayan yıldızı, barış ve huzur ve istikrar ülkesi vs. dersin de... Ben bu reklamı çok ama çok başarısız buldum
  • Illich şenlikli toplum derken bundan bahsediyor olmalıdır. Erasmus'un deliliğe övgüsünü anlatan bir olay olmuş bu yapılan
  • Kasabalı mantığıyla reklam yapmayın be kardeşim. Türkiye'ye yatırım yapın yerine Türkiye'yi ziyaret edin diyin bari
  • Tü tu tu maşallah nazar degmesin nasıl da parlıyor. Bir uçak bukadar güzel olurmu hic
  • Rezilliğe bak ya,bu kadar mı profesyonelsiniz?yatırım yapacak adam parası olan adam uçaktaki yazıya bakar mı ona göre karar verir mi ? Bu uygulama itibar küçültür bana göre,aç Afrika ülkeleri gibi olmaya başladık
  • ama biraz uzaktan AIR MALTA uçaklarına benzemiş.
  • Zaten Turkish Airlines'ta ucan biri ben zimbabveye yatirim yapacagim diye dusunecek hali yok.Kaldi ki boyle bir reklama da gerek yok.Yatirim yapmaya gelen gelir, gelmeyen gelmez.Bunun yerine Visit Turkey diyip ulkemizdeki dogal ve tarihi degerleri kombine eden bir boya yapilmis olsa alin size uzun vadede guzel bir reklam.Neyse, kissadan hisse Avrupanin en iyi havayolu secilmis bir firmanin, kendi ulkesini 3.dunya ulkesi gibi gosterip boyle ucuz reklam yapmasi bence olmamis.
  • Memleket de düşük gelirli vatandaş kan ağlıyor yiyecek ekmek bulamayan vatandaşın evlerine şehit cenazeleri geliyor. Ülkenin en iyi yerleri yabancıya ve zengine peşkeş çekilmiş vaziyette iken bizim thy yurt dışına yatırımcı avına çıkmış. O zaman adama sorarlar yurt içindeki kuponcu yalaka tayfa ne halt yemiş. Siz bunun hesabını verin önce.

CIP salonundaki kablosuz internet şifresiyle yabancı yatırımcıyı Türkiye’ye çağıran Türk Hava Yolları, bu kez dev uçağın gövdesine yazdığı mesajla yatırımcılara seslenecek.

Son yıllarda Afrika başta olmak üzere yurtdışında açtığı yeni hatlarla yerli ve yabancı yatırımcıların işini bir hayli kolaylaştıran Türk Hava Yolları, bu kez Türkiye’nin havada reklamını yapacak.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali CIP salonundaki kablosuz internet şifresini, “investinTurkey” yaparak yabancı yatırımcılara Türkiye’ye yatırım yapma çağrısı yapan THY, bu kez aynı mesajı gökyüzüne taşıyacak.

THY tarihinde ilk kez bir uçağın gövdesine “ Türkiye’de yatırım yapın” yazıldı. THY filosundaki TC-JIZ tescilli Airbus 330 tipi uçağın gövdesine “Invest in Turkey” yazdıran THY, bu uçakla dünyayı dolaşacak ve yabancı yatırımcıları Türkiye’ye davet edecek. THY Teknik A.Ş’nin Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki hangarlarında üç gün süren boyama işlemi tamamlanan uçak, birkaç gün içinde seferlerine başlayacak.

Bu arada bu uçağın daha önce retro boyama olarak bilinen klasik THY renklerine boyanacağı iddia edilmişti ancak bu beklenti şimdilik boşa çıktı.

©AirportHaber



THY uçağı dünyayı dolaşacak Türkiye'ye yatırıma çağıracak

Yorumlar Tüm Yorumlar (47)

gereksiz ~ 9 yıl önce
o kadar sönük bir tasarım olmuşki, yani merak edip okuyanı soğutur cinsten... ayrıca bu tur yöntemler biraz eskimedi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SFS ~ 9 yıl önce
BILMEDEN KONUSMA BAKIM SEN
yatir ~ 9 yıl önce
Lutfen paranizi buraya yatirinda bizim coluk cocuk, arkadaslar falan zenginlessin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Allah Allah ~ 9 yıl önce
Kim uçaktaki yazıyı okuyup, dur ulan kenarda 1 milyar dolarım var, şu Türkiyeye bir yatırım yapayım der ki? Saçma olmuş bence... :) Turkey welcomes you diyip güzel bir resimle süslense, en azından sempati yaratırdı.. Akla getirirdi... Invest in Turkey, hedef kitlenin kim olduğu düşünülünce çok başarısız bir yazı... Forbes dergisine reklam verirsin, Rolex saatin reklamının arka sayfasında Invest in Turkey , dersin, avrupanın parlayan yıldızı, barış ve huzur ve istikrar ülkesi vs. dersin de... Ben bu reklamı çok ama çok başarısız buldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 9 yıl önce
Illich şenlikli toplum derken bundan bahsediyor olmalıdır. Erasmus'un deliliğe övgüsünü anlatan bir olay olmuş bu yapılan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kasabalı mantığıyla reklam yapmayın be kardeşim. Türkiye'ye yatırım yapın yerine Türkiye'yi ziyaret edin diyin bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Tü tu tu maşallah nazar degmesin nasıl da parlıyor. Bir uçak bukadar güzel olurmu hic

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MIGHTY ~ 9 yıl önce
Rezilliğe bak ya,bu kadar mı profesyonelsiniz?yatırım yapacak adam parası olan adam uçaktaki yazıya bakar mı ona göre karar verir mi ? Bu uygulama itibar küçültür bana göre,aç Afrika ülkeleri gibi olmaya başladık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 9 yıl önce
ama biraz uzaktan AIR MALTA uçaklarına benzemiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dusundurucu ~ 9 yıl önce
Zaten Turkish Airlines'ta ucan biri ben zimbabveye yatirim yapacagim diye dusunecek hali yok.Kaldi ki boyle bir reklama da gerek yok.Yatirim yapmaya gelen gelir, gelmeyen gelmez.Bunun yerine Visit Turkey diyip ulkemizdeki dogal ve tarihi degerleri kombine eden bir boya yapilmis olsa alin size uzun vadede guzel bir reklam.Neyse, kissadan hisse Avrupanin en iyi havayolu secilmis bir firmanin, kendi ulkesini 3.dunya ulkesi gibi gosterip boyle ucuz reklam yapmasi bence olmamis.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asd ~ 9 yıl önce
Memleket de düşük gelirli vatandaş kan ağlıyor yiyecek ekmek bulamayan vatandaşın evlerine şehit cenazeleri geliyor. Ülkenin en iyi yerleri yabancıya ve zengine peşkeş çekilmiş vaziyette iken bizim thy yurt dışına yatırımcı avına çıkmış. O zaman adama sorarlar yurt içindeki kuponcu yalaka tayfa ne halt yemiş. Siz bunun hesabını verin önce.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vizyon ~ 9 yıl önce
işte tam olarak da bu vizyon sahibinde insanların olduğu ülkede yaşadığımız işte bir Amerika olamıyoruz.
Türk ~ 9 yıl önce
ABD'de 30 milyon evsiz yaşıyor öyle bakarsan. Ülke de fakir insanlar var diye yatırım ve üretim dursun o zaman öyle mi yani?
Asd ~ 9 yıl önce
30 Milyon içindeki kayıp evsiz sensin herhalde hemen böyle istatistik çıkarmışsın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000