29 Mayıs 2015, Cuma 18:57:43

THY uçağı da Ordu-Giresun'a inemedi

Geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun açılışını yaptığı Ordu-Giresun Havalimanı'na, bugün sefer gerçekleştiren THY uçağı da inemedi.
  • bugüne kadar hep söylenen deniz üzerindeki en büyük faktör arada engel olmadan uçağa direkt olarak vuracak yan rüzgarlar , sis gibi doğa olaylarında yer ve konum bu kadar riskli iken hiçbir security tedbir alınmadan açılış yapıldı allah korusun bir şey olsa kim bunun altına elini sokacak ? hiç kimse , bu tip açılışlar engellenmeli. yazık günah .. önce tedbir.
  • 5:40// Sen, kendini gerçekten insan gibi muhteşem bir canlı varlık olduğunu mu zannediyorsun? Aynaya bakacak kadar zekan var ise inan hiçbir şey göremeyeceksin. Zavallı.
  • diğer inilemeyen meydanlarında belirtin.mesala sabiha ya inmek için havadan buraya divert eden uçakları yazın.Ataturke inemeyen uçakları yazın.
  • Bu havalimanının çok ciddi bir yolcu potansiyeli olduğu muhakkak. Trabzon ve Samsun-Çarşamba havalimanından daha büyük bir potansiyel barındırıyor bölge. Ancak yapılan bu hizmet sırf seçim var diye hatalı bir populizm ile bitmeden, tamamlanmadan açılmıştır. Bitmeden tamamlanmadan açılışı yapılan havalimanı ne yazıkki iktidar tarafından yaklaşan seçimler için propaganda aracına döndürülmüştür. Hizmeti yapan tabi ki reklamını da yapacak. Her ne kadar tamamlandan açılmışsa da bu hizmete minnettar olanların sayıca çokluğu ve bu minnettarlığın haklılığı da yadsınamaz. Ama şu nokta da muhakkak eleştirilmelidir, neden tam anlamı ile tamamlanmadan bu yatırım sırf populizm uğruna ve oy kaygısı ile hizmete sokulmuştur. Açık konuşayım bu yatırım tamamlanması en erken Ağustos 2015 sonudur, normal süresi ise 2015 yılı sonudur. Yatırım güzeldir, takdire şayandır... Ama açılış şekli ve bitmeden sırf populizm uğruna bu yatırımın açılması oy avcılığı olarak kullanılması da o kadar yanlıştır. Tekrar belirteyim yatırımın yeri, planlaması, yapıldığı bölge tüm karadeniz bölgesinde bu yatırım için en rantbl yerdir. Bir eleştiri daha keşke iki pist olarak planlansa idi.
  • Umarım burasıda Erzurum pisti gibi 2 yıl sonra kendi kendine çökmez. Siyaseti, siyasetçilerin hiçbirini sevmiyorum. Ama AKP'yi savunan arkadaşlar Erzurum kayak pisti ile ilgili beni bilgilendirebilirlerse sevinirim. İşi doğru yapın, kimse birşey söyliyemesin. Yarım yamalak iş yapınca eleştirilere kızmaya hakkın yok.
  • HERŞEY SEÇİM UĞRUNA HEBA EDİLMİŞ BU MAALESEF BÖYLE YAZIKLAR OLSUN NEDEN TAM BİTMEMİŞ OLDUĞU HALDE AÇILIYOR İNSAN HAYATI HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR.
  • Ya arkadaş isterse 3 ay sonra eksikler tamamlansin istanbuldan orduya 14 saat yolculuk yapanlar bunu anlayamazlar. İşiniz gücünüz çamur at izi kalsin.kim yaparsa yapsın Allah razi olsn demeyi öğrenin.
  • Geçen hafta Belçika da elektrik kesintisi nedeniyle hava trafik sistemi çöktü, saatlerce çalışmadı. İnsanlar perişan oldu. Uçaklar komşu ülkelere yönlendirildi. Ama bizim aklı evveller kadar caz yapan olmadı. http://m.haberler.com/belcika-da-hava-trafik-kontrol-sistemi-coktu-7355844-haberi/
  • Arkadaşım eskidende vergi veriyodunuz ama sıfır hizmet alıyodunuz ayrıca devlet borca batmıştı. Bırakın bu bizim vergimiz ayağını boş laf bunlar. İş bilenin kılıç kuşananın. Bir makarnacı aktrol koyun kardeşinizden sevgiler
  • Uçuş saati kaydırılınca Sis sorunu çözülür. Bu ne kin ne öfke böyle

Anadolujet'in, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Ordu-Giresun Havalimanı'na TK7310 sefer sayısı ile gerçekleştirilen uçuşu, sis nedeniyle Ordu-Giresun Havalimanı'na inememiş ve uçak Trabzon'a yönlendirilmişti.

Türk Hava Yolları'nın da TK2852 sefer sayılı ile gerçekleştirdiği Ordu-Giresun uçuşu Trabzon'a yönlendirildi.

TC-JRC kuyruk tescilli Airbus A321 tipi uçakla gerçekleştirilen İstanbul-Ordu/Giresun seferinin Trabzon'a inmesi sonrası yolcuların duruma tepki gösterdiği ve Ordu'nun Gülyalı ilçesinin Kaymakam Vekili Mehmet Akif Köse'nin havalimanına gelerek yolcuları sakinleştirmeye çalıştığı öğrenildi.

THY uçağı da Ordu-Giresun'a inemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

belli risk ~ 9 yıl önce
bugüne kadar hep söylenen deniz üzerindeki en büyük faktör arada engel olmadan uçağa direkt olarak vuracak yan rüzgarlar , sis gibi doğa olaylarında yer ve konum bu kadar riskli iken hiçbir security tedbir alınmadan açılış yapıldı allah korusun bir şey olsa kim bunun altına elini sokacak ? hiç kimse , bu tip açılışlar engellenmeli. yazık günah .. önce tedbir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
5:40// Sen, kendini gerçekten insan gibi muhteşem bir canlı varlık olduğunu mu zannediyorsun? Aynaya bakacak kadar zekan var ise inan hiçbir şey göremeyeceksin. Zavallı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
diğer inilemeyen meydanlarında belirtin.mesala sabiha ya inmek için havadan buraya divert eden uçakları yazın.Ataturke inemeyen uçakları yazın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu havalimanının çok ciddi bir yolcu potansiyeli olduğu muhakkak. Trabzon ve Samsun-Çarşamba havalimanından daha büyük bir potansiyel barındırıyor bölge. Ancak yapılan bu hizmet sırf seçim var diye hatalı bir populizm ile bitmeden, tamamlanmadan açılmıştır. Bitmeden tamamlanmadan açılışı yapılan havalimanı ne yazıkki iktidar tarafından yaklaşan seçimler için propaganda aracına döndürülmüştür. Hizmeti yapan tabi ki reklamını da yapacak. Her ne kadar tamamlandan açılmışsa da bu hizmete minnettar olanların sayıca çokluğu ve bu minnettarlığın haklılığı da yadsınamaz. Ama şu nokta da muhakkak eleştirilmelidir, neden tam anlamı ile tamamlanmadan bu yatırım sırf populizm uğruna ve oy kaygısı ile hizmete sokulmuştur. Açık konuşayım bu yatırım tamamlanması en erken Ağustos 2015 sonudur, normal süresi ise 2015 yılı sonudur. Yatırım güzeldir, takdire şayandır... Ama açılış şekli ve bitmeden sırf populizm uğruna bu yatırımın açılması oy avcılığı olarak kullanılması da o kadar yanlıştır. Tekrar belirteyim yatırımın yeri, planlaması, yapıldığı bölge tüm karadeniz bölgesinde bu yatırım için en rantbl yerdir. Bir eleştiri daha keşke iki pist olarak planlansa idi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKP ~ 9 yıl önce
Umarım burasıda Erzurum pisti gibi 2 yıl sonra kendi kendine çökmez. Siyaseti, siyasetçilerin hiçbirini sevmiyorum. Ama AKP'yi savunan arkadaşlar Erzurum kayak pisti ile ilgili beni bilgilendirebilirlerse sevinirim. İşi doğru yapın, kimse birşey söyliyemesin. Yarım yamalak iş yapınca eleştirilere kızmaya hakkın yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
HERŞEY SEÇİM UĞRUNA HEBA EDİLMİŞ BU MAALESEF BÖYLE YAZIKLAR OLSUN NEDEN TAM BİTMEMİŞ OLDUĞU HALDE AÇILIYOR İNSAN HAYATI HERŞEYDEN ÖNEMLİDİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Ya arkadaş isterse 3 ay sonra eksikler tamamlansin istanbuldan orduya 14 saat yolculuk yapanlar bunu anlayamazlar. İşiniz gücünüz çamur at izi kalsin.kim yaparsa yapsın Allah razi olsn demeyi öğrenin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Geçen hafta Belçika da elektrik kesintisi nedeniyle hava trafik sistemi çöktü, saatlerce çalışmadı. İnsanlar perişan oldu. Uçaklar komşu ülkelere yönlendirildi. Ama bizim aklı evveller kadar caz yapan olmadı. http://m.haberler.com/belcika-da-hava-trafik-kontrol-sistemi-coktu-7355844-haberi/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadaşım eskidende vergi veriyodunuz ama sıfır hizmet alıyodunuz ayrıca devlet borca batmıştı. Bırakın bu bizim vergimiz ayağını boş laf bunlar. İş bilenin kılıç kuşananın. Bir makarnacı aktrol koyun kardeşinizden sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Uçuş saati kaydırılınca Sis sorunu çözülür. Bu ne kin ne öfke böyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000