29 Mart 2015, Pazar 12:11:26

THY UÇAĞI 'C-4' YÜZÜNDEN GERİ DÖNDÜ

Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Tokyo seferini yapmak üzere hareket eden uçak, tuvaletinde tespit edilen "C-4 kargo" yazısı nedeniyle Atatürk Havalimanı'na döndü. Yolcuları terminale alınarak, bomba prosedürü uygulanan uçakta herhangi bir bulguya rastlanılmadı.
  • Hostescikler rumuzlu arkadasim, boyle cahil yorum yapacagina keske yapmasaymissin. Zira kalkis sonrasi tuvaleti kullanan bir yolcu tarafindan daha sonra yazilmis olma ihtimali hic mi aklina gelmedi? Ben sana sapsal bile demem hafif kalir.
  • HESAPTA GÜVENLİĞİN TAVAN YAPTIĞI THY DE BU NASIL OLUR.YOLCU ALIMI ÖNCESİ WC VE CABIN KONTROL YAPILIYOR HESAPTA.BU ŞAPŞALLAR NEREYE BAKIYOR.HAVADA MI FARKETTİNİZ.YAZIK MİLLETİMİN PARACIKLARINA...
  • Kargoyla alakali bir terim ya da kod gibi bir sey görmüştüm kargo paletinin üstünde miydi neydi. Var mi bi bilen bizi aydınlatacak bu konuyla alakalı ? Bu haberden bagimsiz olarak.
  • Bazı insanların kafayı bulması için oturup bir büyük bitirmelerine gerek yok aslında. Bunlara bir meyvedeki alkol ile bile kafayı bulabiliyor. İlginç tarafı bu tür insanlara hep hiperaktif insanların yoğun olduğu şehirlerde daha çok rastlanıyor. Allah akıl fikir dağıtırken bunlar hangi kapı arkasına saklandılar acaba? N'oldu şimdi bu yazıyı yazan maceraperest arkadaş hayatının romanına yetecek kadar malzeme topladı mı dersiniz? Onca yolcu çektikleri çile bir yana işinden gücünden oldu. Düşünsenize adamın babası ağır hasta son bir görmek için bilet alıp uçağa gidiyor, uçak ise bir meczup yüzünden 20 saat rötar yapıyor. Baba da oğlunu dünya gözü ile son kez göremiyor. Olamaz mı? Oturun insanların hikayelerini dinleyin bal gibi de olabiliyor. İnanç var ise vebali hesaplayın...
  • Sapık yolcu da cok var...
  • Hep kalkıştan sonra Görülüyor. Ulan kalkmadan gözünüz nereye BAKIYOR her yere didik didik bakılmalı. Özellikle yolcunun Kullanım Alanları
  • Umarim o yaziyi yazan canlida ucakdaydi ve rotardan etkilendi.
  • asakusa cok şükür hayattayim diye sukredemezmisin bi kere. o olmus bu olmuş kimseyi bulamamış. açıklama yapsalar ne diyecektin acaba. oteline kadar veriyorlar seni sağ salim götürmek icin uğraşıyorlar biraz saygı duyun işini yapan insanlara artık.
  • Ben o uçaktaki yolculardan biriyim. Uçak kalkıştan 2 saat sonra iniş yaptı İstanbul'a. 6 saat hiç bir açıklama yapılmadan bekletildik. Sonrasında yolcuların ısrarıyla THY transit ve otel desklerine yönlendirdi. Ama bu süreçte yolcuların muhatap alacağı bir yetkili yoktu. Desklerdeki personel de ne yapacağını bilemedi. Tam bir kargaşa yaşandı. Sonuçta 20 saat gecikme ile gideceğiz bu akşam.
  • Thy ye girememiş yada atılmış eziklerin yorum yuvası bu site çok seviyorum yorumlarınızı okumayı

*Güncellendi | Türk Hava Yolları'nın TK52 sefer sayılı Boeing B777-300ER tipi uçağı, Tokyo Narita Havalimanı'na gitmek üzere gece 01.30'da Atatürk Havalimanı'ndan hareket etti.

B777-300ER tipi uçak, kalkış yaptıktan bir süre sonra, kabin ekipleri uçağın tuvalet kapısında "C-4 kargo" şeklinde bir yazı gördü. Durumu, uçağın kaptan pilotuna bildirdi. Uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı'na dönme kararı aldı.

Uçak, Karadeniz hava sahasından dönerek saat 04.30'da Atatürk Havalimanı'na indi. Açığa çekilen ve bomba prosedürün uygulandığı uçaktaki yolcular terminale alındı.

Polis ekipleri uçağın kabin ve kargo bölümünde bazı incelemelerde bulundu. Aprona getirilen mobil x-ray cihazıyla valizler tek tek arandı. Uçaktaki aramalarda herhangi bir bulguya rastlanılmadı. Tokyo'ya seferin ise akşam saatlerinde yapılacağı bildirildi.

THY UÇAĞI 'C-4' YÜZÜNDEN GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hostescikler rumuzlu arkadasim, boyle cahil yorum yapacagina keske yapmasaymissin. Zira kalkis sonrasi tuvaleti kullanan bir yolcu tarafindan daha sonra yazilmis olma ihtimali hic mi aklina gelmedi? Ben sana sapsal bile demem hafif kalir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HOSTESCİKLER ~ 9 yıl önce
HESAPTA GÜVENLİĞİN TAVAN YAPTIĞI THY DE BU NASIL OLUR.YOLCU ALIMI ÖNCESİ WC VE CABIN KONTROL YAPILIYOR HESAPTA.BU ŞAPŞALLAR NEREYE BAKIYOR.HAVADA MI FARKETTİNİZ.YAZIK MİLLETİMİN PARACIKLARINA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Kargoyla alakali bir terim ya da kod gibi bir sey görmüştüm kargo paletinin üstünde miydi neydi. Var mi bi bilen bizi aydınlatacak bu konuyla alakalı ? Bu haberden bagimsiz olarak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Maceraperest ~ 9 yıl önce
Bazı insanların kafayı bulması için oturup bir büyük bitirmelerine gerek yok aslında. Bunlara bir meyvedeki alkol ile bile kafayı bulabiliyor. İlginç tarafı bu tür insanlara hep hiperaktif insanların yoğun olduğu şehirlerde daha çok rastlanıyor. Allah akıl fikir dağıtırken bunlar hangi kapı arkasına saklandılar acaba? N'oldu şimdi bu yazıyı yazan maceraperest arkadaş hayatının romanına yetecek kadar malzeme topladı mı dersiniz? Onca yolcu çektikleri çile bir yana işinden gücünden oldu. Düşünsenize adamın babası ağır hasta son bir görmek için bilet alıp uçağa gidiyor, uçak ise bir meczup yüzünden 20 saat rötar yapıyor. Baba da oğlunu dünya gözü ile son kez göremiyor. Olamaz mı? Oturun insanların hikayelerini dinleyin bal gibi de olabiliyor. İnanç var ise vebali hesaplayın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sapık yolcu da cok var...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Hep kalkıştan sonra Görülüyor. Ulan kalkmadan gözünüz nereye BAKIYOR her yere didik didik bakılmalı. Özellikle yolcunun Kullanım Alanları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acaba? ~ 9 yıl önce
Sence kalkistan sonra tuvalete giren bir yolcu yazmis olamaz mi?
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Umarim o yaziyi yazan canlida ucakdaydi ve rotardan etkilendi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
asakusa cok şükür hayattayim diye sukredemezmisin bi kere. o olmus bu olmuş kimseyi bulamamış. açıklama yapsalar ne diyecektin acaba. oteline kadar veriyorlar seni sağ salim götürmek icin uğraşıyorlar biraz saygı duyun işini yapan insanlara artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
asakusa ~ 9 yıl önce
Şükretmeyi iyi bilirim, bu yaştan sonra da kimseden öğrenecek değilim. Benim aktardıklarım bir krizi yönetmeyi beceremeyen bir şirket ile ilgili. 18 yıldır uçuyorum ve THY ile 1 milyon milden fazla uçuşum oldu. Milli havayolumuzun başarıları ile her zaman gurur duydum. Ama dün yapılanları kimse savunamaz. 300 kişi küçük ve soğuk bir salonda nezaretteki şüpheliler gibi gözetim altında bekletildik. Bu insanlar havayoluna yüzbinlerce lira ödemiş müşteriler. Bir yetkili gelip açıklama yapıp kusura bakmayın, sizi mağdur etmeyeceğiz, otele yerleştireceğiz, şu saatte tekrar uçuracağız diyemez miydi? Bu insanlar saygıyı hak etmiyor da müşterisine saygı göstermeyen şirket ve personeli mi saygıyı hak ediyor? İşini gerçekten iyi yapan insanlar saygıyı hak eder. Dün orada 1-2 istisna hariç saygıyı hak eden kimse yoktu. Ayrıca 20 saat bekleyen uçak eksik yükleme nedeni ile 1 saat de rötarlı kalktı.
asakusa ~ 9 yıl önce
Ben o uçaktaki yolculardan biriyim. Uçak kalkıştan 2 saat sonra iniş yaptı İstanbul'a. 6 saat hiç bir açıklama yapılmadan bekletildik. Sonrasında yolcuların ısrarıyla THY transit ve otel desklerine yönlendirdi. Ama bu süreçte yolcuların muhatap alacağı bir yetkili yoktu. Desklerdeki personel de ne yapacağını bilemedi. Tam bir kargaşa yaşandı. Sonuçta 20 saat gecikme ile gideceğiz bu akşam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 9 yıl önce
Thy ye girememiş yada atılmış eziklerin yorum yuvası bu site çok seviyorum yorumlarınızı okumayı

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000