29 Ocak 2013, Salı 09:02:22

THY UÇAĞI BUDAPEŞTE'YE ACİL İNİŞ YAPTI

İstanbul-Dusseldorf seferini yapan Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağı teknik arıza nedeniyle Budapeşte Havalimanı’na acil iniş yaptı.
  • Ben dc3 un arkadasıyı , kendısı suan dubaı de..Emırates ın kabın alımlarına basvuru yaptı,ınternete baglanmakta zorluk cektıgı ıcın bana sadece bır maıl attı herkese sevgıler ılettı..
  • muhaahaaaa globaly yours büyüksün:) geçmiş olsun dc3 göreve:d
  • " F/O " nick im ile grevin alakasi yok. THY nin kaza/kirim kayitlarini biraz takip edersen birseyler degismez ise yakinda ölümlü kaza yapacağı aşikar. THY ye arada sirada yolcu olarak yolculuk etmekten ve bir kac dostumun sirkette pilot ve kabib ve tech olarak cAlismasindan baska bir alakam yok. Az kaldi derken sonuna unlem koydum gulucuk degil! THY DUZELMEZ İSE BURADA HEPİMİZ UZULEREK "ALLAH RAHMET EYLESİN " yazacagiz. Belki benim yolcu olarak bulundugum ucak olacak belki sizin!
  • 4-5 senede bir kaza yapan şirket en son 2009 da hollanda B737 kazasın yaptı yanı bu sene bı kaza geliyor. Bu ben değil istatistikler söylüyor. 1994van. B737 kazası 1999adana B737 kazası 2003 RJ-100 diyarbakır kazası 2009 hollanda kazası herşey açık ve net. Helede Hamdi ve rizeli uşakları ile halen bişey olmamış olması Allah'ın muzizesi:)
  • Sana flight simulator pilotlarını yoruma bekliyoruz
  • DUS monitör Budapeste aktarmali 3 saat gecikme yapan A320 diye gecmis. B737 yanlis bilgi.
  • neden THY de bu kadar çok arızalar ve yer kazaları çok yaşanıyor...sefer sayısına göre arıza yapma oranı daha fazla olduğu için mi yoksa gerçekten uçakların bakımları düzgün yapılmıyormu.ben bu işin ehli değilim fakat diğer şirketlerin hiç birisinde bu tip haberleri göremiyorum.yoksa onlarda da yaşanıyorda medya bunu es mi geçiyor ?
  • Pehhhhh. Az kaldi!
  • Teknik arıza derken! Ayrıntıdan bahseder misiniz? Diğer sitelerde de haber bu şekilde verilmiş.Ayrıntı istiyoruz biraz.

Türk Hava Yolları 'nın (THY) İstanbul-Düsseldorf seferini yapan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı teknik bir arıza sonucu Macaristan'a indi.

Beraberinde 152 yolcusu ile saat 19.40'da Düsseldorf'a gitmek üzere Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan THY 'nin ‘Denizli' adlı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağında teknik bir arıza meydana geldi. Macaristan hava sahasında arızalanan uçak Budapeşte Havalimanı'na acil iniş yaptı. Bakıma alınan uçağın ilerleyen saatlerde Düsseldorf'a gitmek üzere havalanacağı öğrenildi.

THY UÇAĞI BUDAPEŞTE'YE ACİL İNİŞ YAPTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Dc3 ~ 11 yıl önce
Ben dc3 un arkadasıyı , kendısı suan dubaı de..Emırates ın kabın alımlarına basvuru yaptı,ınternete baglanmakta zorluk cektıgı ıcın bana sadece bır maıl attı herkese sevgıler ılettı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 (değilim rahat) ~ 11 yıl önce
muhaahaaaa globaly yours büyüksün:) geçmiş olsun dc3 göreve:d

Yanıtla

Kalan karakter 1000
k/m1 ~ 11 yıl önce
gerçekten ya dc3 nerelerdesin?
GRV-YRD ~ 11 yıl önce
" F/O " nick im ile grevin alakasi yok. THY nin kaza/kirim kayitlarini biraz takip edersen birseyler degismez ise yakinda ölümlü kaza yapacağı aşikar. THY ye arada sirada yolcu olarak yolculuk etmekten ve bir kac dostumun sirkette pilot ve kabib ve tech olarak cAlismasindan baska bir alakam yok. Az kaldi derken sonuna unlem koydum gulucuk degil! THY DUZELMEZ İSE BURADA HEPİMİZ UZULEREK "ALLAH RAHMET EYLESİN " yazacagiz. Belki benim yolcu olarak bulundugum ucak olacak belki sizin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yarasa ~ 11 yıl önce
4-5 senede bir kaza yapan şirket en son 2009 da hollanda B737 kazasın yaptı yanı bu sene bı kaza geliyor. Bu ben değil istatistikler söylüyor. 1994van. B737 kazası 1999adana B737 kazası 2003 RJ-100 diyarbakır kazası 2009 hollanda kazası herşey açık ve net. Helede Hamdi ve rizeli uşakları ile halen bişey olmamış olması Allah'ın muzizesi:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yarasa ~ 11 yıl önce
haklı çıkarsan sevinecekmisin? Allah akıl fikir versin ne diyim
Linda ~ 11 yıl önce
Yorumda düşsün mü diyor yoksa olan olaylara dikkat çekip son zamanlarda yaşanan arıza ve bilgisiz personelin çoğalmasına ve önlem alınmamasına mı dıkkat cekiyor yorum. Size Allah akıl verse zaten bu ülke bu halde olmaz bu kaza geçmişi benide ürküttü şimdi
Sanal pilotlar haydi ~ 11 yıl önce
Sana flight simulator pilotlarını yoruma bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS ~ 11 yıl önce
DUS monitör Budapeste aktarmali 3 saat gecikme yapan A320 diye gecmis. B737 yanlis bilgi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 11 yıl önce
neden THY de bu kadar çok arızalar ve yer kazaları çok yaşanıyor...sefer sayısına göre arıza yapma oranı daha fazla olduğu için mi yoksa gerçekten uçakların bakımları düzgün yapılmıyormu.ben bu işin ehli değilim fakat diğer şirketlerin hiç birisinde bu tip haberleri göremiyorum.yoksa onlarda da yaşanıyorda medya bunu es mi geçiyor ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRV-YRD ~ 11 yıl önce
Pehhhhh. Az kaldi!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ümit ~ 11 yıl önce
Neye az kaldı ? Pehhhh ne demek?
F/O ~ 11 yıl önce
Böyle alçakla bir şeyi istemiş olabileceğine inanmak istemiyorum. Rumuzdan anladığım kadarıyla yasal olmayan greve katılanlardansın. Bu yazdığından sonra bu şirketten yediğin ekmeğin helal olduğunu mu sanıyorsun?????
tech ~ 11 yıl önce
Teknik arıza derken! Ayrıntıdan bahseder misiniz? Diğer sitelerde de haber bu şekilde verilmiş.Ayrıntı istiyoruz biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000