25 Temmuz 2017, Salı 18:10:43

THY uçağı kural dışı yolcu nedeniyle divert etti

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Kazablanka seferini yapan uçağı bomba ihbarı nedeniyle acil iniş yaptı.
  • Hem dakikada .70 mach la uç hem divert et iyi para almıştır pilotlar. Malum Off block- On block arası alıyorlar ya paralarını. Tk ne zaman Real Time yerine scheduled time a göre iş tutarsa o zaman uçmaya başlayacak hala anlamadılar olayı.
  • Kazablanka'ya 777 mi?
  • Hergün tr uçaklarının 3-5 tanesi divert ediyor bir yerlere ne saçma bir haber . Divert çok normal ve sıradan bir durum . Haber konunuz kalmadıysa bizde divert çok arayın detayları ile birlikte hergün yeni bir hikaye çıkar
  • Teheye sormuşlar içinde fetöcü varmı diye. Ne istedilerde vermedik demiş.
  • thy deki fetöcüler için ne yapılıyor ne yapalım isim listesi mi yazalım buraya
  • Bu olay THY uçağında olan ilk olay değil.Yabancı ülke vatandaşlarını bile kendimize benzetmeye başladık.O kadar Türk yolcunun içinde uçarsan olacağı budur.Onları bile yoldan çıkarmaya başladık.
  • Yine arap yolcu. Yeter ya. Dünya bıktı sizden.
  • Uçuşlarda güvenlik görevlisi olması gerekiyor. Bu şekilde hiç sağlıklı değil.
  • Restrain kit ne işe yarar çözemedim. Her saçma sapan şeyde koca uçağı yolcu indirmek için divert ettireceksen. Herkes işin kolayına kaçıyor.
  • İstanbul Kazablanka seferini yapan TK617 sefersayılı ve TC-JJR kuyruk tescilli Boeing 777 tipi uçağın bomba ihbarı dolayısı ile Cezayir'e acil iniş yapıp yolcuların acil çıkışlardan tahliye edildiğine dair yabancı haber portalinde bir haber yer almakta. Habere o uçağın tüm acil çıkış kapıları açılmış bir vaziyette resmide dahil. Haberde ihbarın Türk haberlerinde Anlamadım yani...

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Kazablanka seferini yapan uçağı kural dışı yolcu nedeniyle acil iniş yaptı.

TK617 sefer sayısı ile İstanbul'dan kalkış yapan THY'ye ait TC-JJR kuyruk tescilli Boeing B777 tipi uçak Fas'ın Kazablanka kentine gidiyordu. Faslı kadın yolcu Belkasi Marva, uçakta bağırmaya ve diğer yolcuları rahatsız etmeye başladı.

THY uçağı Cezayir'in Houari Boumediene Havalimanı'na indi. Kalkış için hazırlıklar tamamlandıktan sonra THY uçağı Kazablanka seferi için yeniden havalanacak. 

THY uçağı kural dışı yolcu nedeniyle divert etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Noname ~ 7 yıl önce
Hem dakikada .70 mach la uç hem divert et iyi para almıştır pilotlar. Malum Off block- On block arası alıyorlar ya paralarını. Tk ne zaman Real Time yerine scheduled time a göre iş tutarsa o zaman uçmaya başlayacak hala anlamadılar olayı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777? ~ 7 yıl önce
Kazablanka'ya 777 mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jjj ~ 7 yıl önce
beğenemedin mi canım kardeşim uçak fulll dolu en son ne zaman uctun fas a
Öyle işte! ~ 7 yıl önce
Hergün tr uçaklarının 3-5 tanesi divert ediyor bir yerlere ne saçma bir haber . Divert çok normal ve sıradan bir durum . Haber konunuz kalmadıysa bizde divert çok arayın detayları ile birlikte hergün yeni bir hikaye çıkar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İspat et!!! ~ 7 yıl önce
Hergün 3-5 tanesi divert ediyorsa ispat et bay çok bilmiş? Divert etmeyip huzursuzluk mu ver
Cvp ~ 7 yıl önce
Thy demedim tr dedim genele bakınca ediyor rusya orta asyada hava durumu avrupa er uçuşlardada hasta yolcu vb nedenlerle günde ortalamaya bak istersen
Yaramdan ~ 7 yıl önce
Teheye sormuşlar içinde fetöcü varmı diye. Ne istedilerde vermedik demiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kalamalka ~ 7 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
sırlar kapısı ~ 7 yıl önce
thy deki fetöcüler için ne yapılıyor ne yapalım isim listesi mi yazalım buraya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ciddi bir konu ~ 7 yıl önce
Bildiğin isimleri paylaşır mısın lütfen. Süphe farklı birseydir fakat somut olarak da agır süphelendiğin varsa ve samimiysen paylas lütfen..
Bora Balkan ~ 7 yıl önce
Bu olay THY uçağında olan ilk olay değil.Yabancı ülke vatandaşlarını bile kendimize benzetmeye başladık.O kadar Türk yolcunun içinde uçarsan olacağı budur.Onları bile yoldan çıkarmaya başladık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yine ~ 7 yıl önce
Yine arap yolcu. Yeter ya. Dünya bıktı sizden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçaklara güvenlik görevlisi şart ~ 7 yıl önce
Uçuşlarda güvenlik görevlisi olması gerekiyor. Bu şekilde hiç sağlıklı değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden söyle ~ 7 yıl önce
Restrain kit ne işe yarar çözemedim. Her saçma sapan şeyde koca uçağı yolcu indirmek için divert ettireceksen. Herkes işin kolayına kaçıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafam karıştı ~ 7 yıl önce
İstanbul Kazablanka seferini yapan TK617 sefersayılı ve TC-JJR kuyruk tescilli Boeing 777 tipi uçağın bomba ihbarı dolayısı ile Cezayir'e acil iniş yapıp yolcuların acil çıkışlardan tahliye edildiğine dair yabancı haber portalinde bir haber yer almakta. Habere o uçağın tüm acil çıkış kapıları açılmış bir vaziyette resmide dahil. Haberde ihbarın Türk haberlerinde Anlamadım yani...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000