27 Mart 2017, Pazartesi 09:40:14

THY uçağı bacağı kopan yolcusu için öncelik istedi

Türk Hava Yolları'nın TK 967 sefer sayılı Ercan-İstanbul sefeini yapan uçağı bacağı kopan bir yolcusu nedeniyle öncelikli iniş yaptı.
  • RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN,
  • iyi günler, ilk önce yazılanları okuyup şuursuzca yorum yapan bılıp bılmeden konusup, yazan arkadaşlara; durum şu 9 yaşındaki minigimiz yogun bakımda maalesef bacagını komple dızden aşagıya kaybetti, ikinci olarakta kktc saglık bakanlıgının yada kıbrısın herhangı bır uçagı yok ambulans uçagıda dahıl, kktc hastanelerınde bukadar ınce ve dıkkat gerektırecek amelıyatlar ıçın alt yapımız ve techızatımzda yok nıye ant. adana mersın degıl ist. cünkü ılk tarıfelı sefer orayaydı da oyüzden antalyaya yada mersıne yüzerek götüremeyeceklerı ıçın bu yolu denediler kusura bakmayın, ins. küçügümüz iyi olacak uyanacak, iyi dıleklerde bulunan herkese teşekkürler..
  • Antalya yakın orada yüz nakli bile yapıldı oraya gitseydi denmiş. Bu işler öyle hayal dünyanızdaki gibi işlemiyor, nakil ruhsatı hastanenin değildir, cerrahındır. Yani antalya da yüz nakli yapan cerrahın dışında kimse bunu yapamaz, yapamıyor. Hee orada yüz nakli yapılmıştı işte oraya götürselerdi diye birşey olamaz. Orada bunu yapan cerrah da tek kişi. Kaldı ki onun da devlette olup olmadığı bilinmez. Bunlar cerrahinin fantastik ameliyatları öyle orada şurada yapılsaydı demeye gelmiyor. Faal çalışan ruhsatı olan cerrah gerekli. Eşim Dr.
  • Kabinde telefon kapattırılmasının sebebi bazen uçaklarda organ taşınıyormuş ve telefondan gelen sinyaller organı olumsuz yönde etkiliyormuş doğru mu?
  • 10 dk muhabbeti biraz saçma olmuş havacılıkta 10 dk çok büyük bir olay değil yerde hızlı olup havada directler alınarak zaman çok daha kısa olabilirmiş bu süre çok rahat 2 katına çıkabilirdi bence bu iş daha çok yer görevlilerinin zamanı güzel kullanmasına bakar kargoda organ kol bacak taşınmaz havacılık kuralıdır!
  • Senin beyinle vücutta ayrı takılıyor fikirlerin Totonda üretiliyor belli ki
  • Tgs ayıp be yorumun.
  • Yolcu uçakta bacağı da kargoda geldi :)
  • Sadece 10 dakikami tarifeli seferinden bumu yani ? havada yine Econ la gitmis alcalma Econla yapilmiştir yetenekli pilot o zamani 25 dk lara kadar indirirdi ! Neyse umarim basarili operasyon yapimistir bacak kurtulmustur ! tebrikler Thy! 10 dk baya başarılı!
  • Çok güzel elbette böyle olaylarda öncelik her zaman onların. Umarım çocuk iyi olur :-(

Türk Hava Yolları'nın TK 967 sefer sayılı Ercan-İstanbul sefeini yapan uçağı, bacağı kopan bir yolcusu nedeniyle öncelikli iniş yaptı.

Kıbrıs Güzelyurt'ta narenciye bahçesinde bir kaza sonucu bacağı kopan 9 yaşındaki çocuk, bacağını dikilmesi için THY uçağıyla İstanbul'a gönderildi.

Küçük çocuğun bulunduğu uçağın kaptanı iniş sırasında Atatürk Havalimanı kulesi ile irtibata geçerek iniş için öncelik istedi. Bunun üzerine öncelikli iniş izni veriken uçak, tarifeli seferinden yaklaşık 10 dakika önce inişini yaptı.

Uçağın inmesinin ardından ambulansla uçaktan alınan çocuk, Memorial Hastanesi’ne götürülerek ameliyata alındı.

THY uçağı bacağı kopan yolcusu için öncelik istedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

BİR ANA ~ 7 yıl önce
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kıbrıslı ~ 7 yıl önce
iyi günler, ilk önce yazılanları okuyup şuursuzca yorum yapan bılıp bılmeden konusup, yazan arkadaşlara; durum şu 9 yaşındaki minigimiz yogun bakımda maalesef bacagını komple dızden aşagıya kaybetti, ikinci olarakta kktc saglık bakanlıgının yada kıbrısın herhangı bır uçagı yok ambulans uçagıda dahıl, kktc hastanelerınde bukadar ınce ve dıkkat gerektırecek amelıyatlar ıçın alt yapımız ve techızatımzda yok nıye ant. adana mersın degıl ist. cünkü ılk tarıfelı sefer orayaydı da oyüzden antalyaya yada mersıne yüzerek götüremeyeceklerı ıçın bu yolu denediler kusura bakmayın, ins. küçügümüz iyi olacak uyanacak, iyi dıleklerde bulunan herkese teşekkürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atc ~ 7 yıl önce
Antalya yakın orada yüz nakli bile yapıldı oraya gitseydi denmiş. Bu işler öyle hayal dünyanızdaki gibi işlemiyor, nakil ruhsatı hastanenin değildir, cerrahındır. Yani antalya da yüz nakli yapan cerrahın dışında kimse bunu yapamaz, yapamıyor. Hee orada yüz nakli yapılmıştı işte oraya götürselerdi diye birşey olamaz. Orada bunu yapan cerrah da tek kişi. Kaldı ki onun da devlette olup olmadığı bilinmez. Bunlar cerrahinin fantastik ameliyatları öyle orada şurada yapılsaydı demeye gelmiyor. Faal çalışan ruhsatı olan cerrah gerekli. Eşim Dr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 7 yıl önce
Kabinde telefon kapattırılmasının sebebi bazen uçaklarda organ taşınıyormuş ve telefondan gelen sinyaller organı olumsuz yönde etkiliyormuş doğru mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 çarpı one minut ~ 7 yıl önce
10 dk muhabbeti biraz saçma olmuş havacılıkta 10 dk çok büyük bir olay değil yerde hızlı olup havada directler alınarak zaman çok daha kısa olabilirmiş bu süre çok rahat 2 katına çıkabilirdi bence bu iş daha çok yer görevlilerinin zamanı güzel kullanmasına bakar kargoda organ kol bacak taşınmaz havacılık kuralıdır!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ye ~ 7 yıl önce
Senin beyinle vücutta ayrı takılıyor fikirlerin Totonda üretiliyor belli ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayip ~ 7 yıl önce
Tgs ayıp be yorumun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 7 yıl önce
Yolcu uçakta bacağı da kargoda geldi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalanmi ~ 7 yıl önce
Tgs hakli o kargoda gelmez soguk özel kutuda kabinde gelir uzullar organlar kabunde taşınır !kargoda gelmesi büyük skandal!
yazık ~ 7 yıl önce
yorumun sonundaki gülücük nedir? çocuk veya yetişkin, burada çok acı bir kazadan bahsediyoruz. Allah kimsenin başına vermesin, sizi de kınıyorum.
??? ~ 7 yıl önce
komik bir durum mu var espri anlayışın mı farklı
Km ~ 7 yıl önce
Bunda gulunecek komık olan durum nedır pardonda??
AMK ~ 7 yıl önce
TGS rumuzlu yorumcuya: İnşallah sizinde başınıza gelirde ondan sonra yaptığınız terbiyesizliği hatırlarsınız...
Gerzo.. ~ 7 yıl önce
Seninde başın kargoda gövdense kabinde gelir.anladin sen..
Q ~ 7 yıl önce
Sana açıklama yapmak için ne icirdiler terbiyesiz
:) ~ 7 yıl önce
İnşallah sen ölünce, seni de kargoda göndeririz memleketine " :) "
TGS ye ~ 7 yıl önce
Senin beynin de kıçında,kıçın beyninde seyahat ediyor zaten.
10 dk ~ 7 yıl önce
Sadece 10 dakikami tarifeli seferinden bumu yani ? havada yine Econ la gitmis alcalma Econla yapilmiştir yetenekli pilot o zamani 25 dk lara kadar indirirdi ! Neyse umarim basarili operasyon yapimistir bacak kurtulmustur ! tebrikler Thy! 10 dk baya başarılı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hee 25 dk ~ 7 yıl önce
1:15 lik uçuşta 25 dakika önce inmek nasıl oluyor cidden çok merak ettim. flight simulatordaki gibi x4 yapamıyorsun gerçek uçakta delikanlı.
Uzman! ~ 7 yıl önce
Çok bilmiş bay uzman arkadaş, a4 kağıdından sana uçak yaptım, gel uçurmaya çalış
elbette ~ 7 yıl önce
Çok güzel elbette böyle olaylarda öncelik her zaman onların. Umarım çocuk iyi olur :-(

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000