21 Mayıs 2017, Pazar 12:01:28

THY uçağı Anadolujet'e transfer oldu

Türk Hava Yolları'nın (THY) TC-JFO kuyruk tescilli uçağı, Anadolujet'e bünyesine katıldı.
  • Anadolu Jet filoyu genclestiriyor. 1999 cikisli ucam daha yeni sayilir.
  • Anadolu Jet'in bazı uçakları leş! Geçen hafta SAW-TZX yaptık, tuhaf renkler, eskimiş döşeme, vs. Pegasus'un yeni nesil Airbuslar harika..
  • Arkadaşlar thy esb base acacakmi bilgisi olan??
  • THY'ye ait B738'ler AnadoluJet'e geçirildiğinde koltuk sayısı diğer AnadoluJet'lerde olduğu gibi 189'a çıkarılarak yeniden koltuk düzenlenmesi yapılıyor mu?
  • Bu uçakları kim işletecek thy mi xq mu? Thy ise sunexpress e gül e gül e
  • tc-nuh uçağını da anadoljet e geçirin bari ,efsanelere göre derler ki mısır piramitlerinin gizemi anadolujet 737sinin kara kutusundadır ,hatta ilk kez kokpit camına bişey çarptığında dinozormuş,bazı uçaklarının da lastikleri kabaktır uçak ilk inişini yaptığında yer küre daha soğumamış
  • bu uçak 2023 e kadar kalacak heralde filoda :)
  • Aj ye geçecek 9 uçağın içinde Embraerler dahil mi yoksa JF JG veya Sunexpressteki SN veya SU serisinden mi geçiş olacak ?
  • Şimdi şunu anlıyorum, bu uçaklar filoya dahil edilirken TC-JFA'dan başlayıp TC-JFZ'ye kadar devam edip ardından TC-JGA'dan başlayıp TC-JGZ'ye kadar devam edip ardından TC-JHA'dan başlayıp TC-JHZ'ye kadar tescillerini aldılar ve uçmaya başladılar. 2010'lardan sonra filoya dahil edilen B737-800'ler TC-JVA'dan başlayarak tescil almaya başladılar. Filodaki en eski uçaklar olan ve TC-JF... ile başlayan uçaklar da sırayla Anadolujet'e geçirilmeye başlandı. Peki aradaki TC-JFL ve TC-JFM uçakları atlanip neden TC-JFN ve şimdi de TC-JFO uçakları Anadolujet'e geçirilmeye devam edildi? Bu iki uçağın özelliği nedir?
  • Ankaraya Pegasus'un gelmesi ankaraya büyük hareketlilik getirecektir.thy ankara da zor günler bekliyor..300 küsür tlye bilet satmak bitecektir

Türk Hava Yolları (THY), filosundaki bir adet Boeing B737-800 tipi uçağını Anadolujet'e transfer etti.

2008 yılında Türk Hava Yolları tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı merkezli kurulan Anadolujet, THY'den bir adet B737-800 tipi uçağı kendi bünyesine kattı. 

1999 yılında THY filosuna katılan TC-JFO kuyruk tescilli Boeing B737-800 tipi uçak geçtiğimiz hafta Anadolujet'e transfer oldu. Edinilen bilgilere göre bu uçağın haricinde 9 adet uçağın daha THY'den Anadolujet'e geçeceği öğrenildi.

AirportHaber

THY uçağı Anadolujet'e transfer oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (43)

iyi haber ~ 7 yıl önce
Anadolu Jet filoyu genclestiriyor. 1999 cikisli ucam daha yeni sayilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jakku ~ 7 yıl önce
Anadolu Jet'in bazı uçakları leş! Geçen hafta SAW-TZX yaptık, tuhaf renkler, eskimiş döşeme, vs. Pegasus'un yeni nesil Airbuslar harika..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 7 yıl önce
Arkadaşlar thy esb base acacakmi bilgisi olan??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B738 ~ 7 yıl önce
THY'ye ait B738'ler AnadoluJet'e geçirildiğinde koltuk sayısı diğer AnadoluJet'lerde olduğu gibi 189'a çıkarılarak yeniden koltuk düzenlenmesi yapılıyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
evet ~ 7 yıl önce
evet Y189 oluyor
Caner ~ 7 yıl önce
Bu uçakları kim işletecek thy mi xq mu? Thy ise sunexpress e gül e gül e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden? ~ 7 yıl önce
Neden güle güle bay çoban?
Çobana ~ 7 yıl önce
S serileri yavas yavas gidiyor ve onun yerine J'ler geliyor. Herşey açık ortada birde neden diye soruyorsun. Başka bir açıklaması varmı bunun?
w ~ 7 yıl önce
tc-nuh uçağını da anadoljet e geçirin bari ,efsanelere göre derler ki mısır piramitlerinin gizemi anadolujet 737sinin kara kutusundadır ,hatta ilk kez kokpit camına bişey çarptığında dinozormuş,bazı uçaklarının da lastikleri kabaktır uçak ilk inişini yaptığında yer küre daha soğumamış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:))) ~ 7 yıl önce
bilgiler enfes
tcjko ~ 7 yıl önce
bu uçak 2023 e kadar kalacak heralde filoda :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 7 yıl önce
Aj ye geçecek 9 uçağın içinde Embraerler dahil mi yoksa JF JG veya Sunexpressteki SN veya SU serisinden mi geçiş olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TC-JFL ve TC-JFM ~ 7 yıl önce
Şimdi şunu anlıyorum, bu uçaklar filoya dahil edilirken TC-JFA'dan başlayıp TC-JFZ'ye kadar devam edip ardından TC-JGA'dan başlayıp TC-JGZ'ye kadar devam edip ardından TC-JHA'dan başlayıp TC-JHZ'ye kadar tescillerini aldılar ve uçmaya başladılar. 2010'lardan sonra filoya dahil edilen B737-800'ler TC-JVA'dan başlayarak tescil almaya başladılar. Filodaki en eski uçaklar olan ve TC-JF... ile başlayan uçaklar da sırayla Anadolujet'e geçirilmeye başlandı. Peki aradaki TC-JFL ve TC-JFM uçakları atlanip neden TC-JFN ve şimdi de TC-JFO uçakları Anadolujet'e geçirilmeye devam edildi? Bu iki uçağın özelliği nedir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkatlisiniz ~ 7 yıl önce
tebrikler gerçekten güzel dikkat etmişsiniz. fakat söyleyeceğim şu ki, bu iki uçağın atlanmasında herhangi bir sebep yok. tamamen operasyonel nedenlerden dolayı. bkz: jgf anadolujete geçişi
Pegasus ~ 7 yıl önce
Ankaraya Pegasus'un gelmesi ankaraya büyük hareketlilik getirecektir.thy ankara da zor günler bekliyor..300 küsür tlye bilet satmak bitecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000