30 Mart 2012, Cuma 12:11:12

THY UÇAĞI AHL'YE NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Türk Hava Yolları’na ait yolcu uçağı Atatürk Havalimanı’ndan kalkış yaptıktan kısa bir süre sonra havalimanına geri döndü.
  • heps' yoluna girer sevgili karindaslarim
  • Flight radari izleyen, liveatc dinleyen otorite oluyor arkadas memlekete gel. Eleman olayi cozmus, kararini vermis. Vay anasini.
  • İmkanlar varken neden bakmıyorsunuz FR24 ve liveatc sitelerinde geçmişe dönük araştırma yapmanız mümkün. Uçak tee Pamukova nın oralardan dönüyor birde RNAV yolu izleyip sırasıyla 23 numaralı piste iniyor. Ben kuş falan kaçtığına dair bir ses kaydı duyamadım kontrolörler ile yapılan.
  • motora esin deve girmiştir deveee
  • krasnodar'ın armutu meşhurmuş
  • kardeşim bir THY yolcusu olarak bana ne sizin type,mayp eğitiminizden,beni hiç ilgilendirmiyor.3-5 kuruş daha fazla para kazanmak,milyarlık zararınızı kapamak için insanların hayatını tehlikeye atmaya ne hakkınız var ? hurda 20 yıllık uçaklarla kelle koltukta yolcu uçurmanın mantığı nedir,ne yapmaya çalışıyorsunuz,bu ne saçmalık ? herhangi bir kaza ya da kırım olursa bunun hesabını kim kime verecek söyleyin ?
  • Krasnodarlı madem bu kadar büyük bir adamsın bize bir misafir bileti ayarlayıver.Aeroflot ne zamandan beri İstanbul-Krasnodar seferini yapıyor.Yurt içinde mümkünse treni değilse otobüsü o da değilse son çare uçağı kullanırım zaten.Ama yurtdışında hepimzin eli uçağa mahkum.Yani uçak aslında yurtdışı olarak düşünüldüğünde tekel konumunda bir vasıta.Ama buna dayanarak tehir yapmayı kendine hak olarak görmesi üzüntü verici. iyi günler
  • motora giren kuşun 200 saat uçuşu varmış. yeni mezun olmuş ayjet'ten... te allaammm.... iyice sirke çevirdiniz şurayı... filoda 734 yoksa type veremezsin diyen arkadaş da iyi sallamış ya.
  • Uçağın motoruna kuş girmiş, değerli arkadaşlarımız uçak tipine takılmış. Enteresan.
  • Gene bile bilmeyen arkadaslar konusmus ,isi siyaset meydanina cevirmis.bu adamlarin havacilikla alakasi yok .yazik.... 400 lerin filoda kalma sebebi type rating egitimini verebilmek icindir. ucak giderse similatorun olsa bile type egitimi veremezsin . at gozlugu takip etrafa kin dolu sozlerle laf atmaya benzemiyor degil mi.
Türk Hava Yolları’nın İstanbul – Diyarbakır seferini gerçekleştirmek üzere 07:15’te Atatürk Havalimanı’ndan kalkan B737-400 tipi yolcu uçağının motoruna kalkıştan kısa bir süre sonra kuş çarptı.

126 yolcusu bulunan TK 2602 sefer sayılı Diyarbakır uçağının yolcuları Atatürk Havalimanı terminaline geri getirildi. 

Boeing 737-400 tipi uçak bakıma alınırken, yolcular, A320 tipi bir başka uçakla saat 10:50’de Diyarbakır’a gönderildi.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY UÇAĞI AHL'YE NEDEN GERİ DÖNDÜ?

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 12 yıl önce
heps' yoluna girer sevgili karindaslarim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Flight radari izleyen, liveatc dinleyen otorite oluyor arkadas memlekete gel. Eleman olayi cozmus, kararini vermis. Vay anasini.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
İmkanlar varken neden bakmıyorsunuz FR24 ve liveatc sitelerinde geçmişe dönük araştırma yapmanız mümkün. Uçak tee Pamukova nın oralardan dönüyor birde RNAV yolu izleyip sırasıyla 23 numaralı piste iniyor. Ben kuş falan kaçtığına dair bir ses kaydı duyamadım kontrolörler ile yapılan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
motora esin deve girmiştir deveee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
krasnodar'ın armutu meşhurmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kardeşim bir THY yolcusu olarak bana ne sizin type,mayp eğitiminizden,beni hiç ilgilendirmiyor.3-5 kuruş daha fazla para kazanmak,milyarlık zararınızı kapamak için insanların hayatını tehlikeye atmaya ne hakkınız var ? hurda 20 yıllık uçaklarla kelle koltukta yolcu uçurmanın mantığı nedir,ne yapmaya çalışıyorsunuz,bu ne saçmalık ? herhangi bir kaza ya da kırım olursa bunun hesabını kim kime verecek söyleyin ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Krasnodarlı madem bu kadar büyük bir adamsın bize bir misafir bileti ayarlayıver.Aeroflot ne zamandan beri İstanbul-Krasnodar seferini yapıyor.Yurt içinde mümkünse treni değilse otobüsü o da değilse son çare uçağı kullanırım zaten.Ama yurtdışında hepimzin eli uçağa mahkum.Yani uçak aslında yurtdışı olarak düşünüldüğünde tekel konumunda bir vasıta.Ama buna dayanarak tehir yapmayı kendine hak olarak görmesi üzüntü verici. iyi günler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
motora giren kuşun 200 saat uçuşu varmış. yeni mezun olmuş ayjet'ten... te allaammm.... iyice sirke çevirdiniz şurayı... filoda 734 yoksa type veremezsin diyen arkadaş da iyi sallamış ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Uçağın motoruna kuş girmiş, değerli arkadaşlarımız uçak tipine takılmış. Enteresan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gene bile bilmeyen arkadaslar konusmus ,isi siyaset meydanina cevirmis.bu adamlarin havacilikla alakasi yok .yazik.... 400 lerin filoda kalma sebebi type rating egitimini verebilmek icindir. ucak giderse similatorun olsa bile type egitimi veremezsin . at gozlugu takip etrafa kin dolu sozlerle laf atmaya benzemiyor degil mi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000