20 Nisan 2012, Cuma 14:04:40

THY UÇAĞI AHL'YE GERİ DÖNDÜ

İstanbul-Köln seferi için Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağı, kuş sürüsünün çarpması sonucu geri döndü.
  • Catlayin biz THY ye guveniyoruz sizede guluyoruz.
  • Biraz at gözlüklerinizi çıkarın. Biraz örümceklenmiş beyinlerinizi arındırın, günümüze bakın. Oturduğunuz yerden atıp tutmak kolay. Takunya hesabı nedir ya ? Nasıl bir akli yapınız var sizlerin. Pilotuna hostesine teknisyenine en i,yi şartları sunan bir firma. Ha dogru ya herkes torpilli herkes takkeli takunyalı falan. Ha bu arada bugün cumada takunya kullandım bak iyi anımsattın .
  • hadi ordan kimi kandırıyorsunuz? takunya hesabı bu kadar olur
  • Hala radarin kuslari kacirdigina inananlar var. Biraz okuyun lutfen. kalkis ve inislerde Tum isiklar aciktir. Floryada belediye tesisleri var, ucretsiz izleyebilirsiniz..
  • Arkadaşlar asıl sizin düşünceleriniz akla zarar. THY nin zarar etme gibi bir olasılığı olabilir mi ? THY zarar ediyorsa, diğer bütün havayollarının kapanması gerekir :) Sizler kardan zarar diye birşey duymadınız sanırım, anca çamur atın. 9 tane uçak alındı , ne bekliyorsunuz ? Borca giren şirketin borsa değeri yükselir mi ? Uçak alımları devam edecek, yeni istasyonlar kurulacak, sürekli personel ( kokpit ve kabin ekibi) alımı devam ediyor.Ya allahın aşkına biraz kendinize gelin, bunun öte dünyasıda var. Böyle ona buna çamur atarak nolacağını sanmaktasınız :) Gülünçsünüz hakkaten.
  • turkiye disina cikamamis hicbir kiyaslama yapamayanlarin yorumlari. THY ne kadar da kiskananlari olsada Avrupanin gercekten de en iyi havayolu unvanini hak ederek almistir. Bu tur durumlarda diger ulkelerde kaptan ovulurken hic risk almadan yolculari sagsaglim indirdigi icin bizde hemen elestiri. Ya uretime katkiniz yok bari is uretenlere gölge yapmayin. Ne var kus sürüsünü de THY organize etti degilmi?
  • THY NIN 2011 DEKI 1 MİLYAR TL Yİ AŞAN ZARARI NE HIKMETSE BAİLANÇOSU USD YE ÇEVRILINCE NE HIKMETSE KAYBOLUVERDI.BİZ DE YEDIK.DURMAK YOK ZARARA DEVAM :)
  • Arkadaşlar,ister fos deyin ister övün ama bu bizim bayrak taşıyıcımız. Unutmayın. Hatalar ve eksikleri söyleyelim. Akıllı yöneticiler bu yoruları mutlaka okuyorlardır. Yapıcı olalım. Kimse mükemmel değil. Fos diyen haklı olabilir bunu güzelce yazsın nedenini bilelim. Yoksa sırf gıcık olduğu için yorum yazmak kimseye yakışmaz tabiki bi boş bardağı dolu göstermek de boşuna kötüyü övmekde yakışmaz.
  • uçak güvenlik nedeniyle geri dönmüştür. Globally fossu mosu olmaz bu işlerin, aşın biraz, ve biraz adam gibi düşünün.
  • Bu alttaki yorumlar ne kadar saçma ve maksatlı, senin 180 uçağın günde yüzlerce seferin olursa bu tip olaylar mutlaka olur, siz lufthansa da yada emirates de olmadığınımı sanıyorsunuz aceba, kuşun lodosun yönetimle ilgisini kuran arkadaşlar komiksiniz, yönetim kötü olabilir ancak sizde onlardan daha kötü eleştirmensiniz. Ha birde thy nin uçağına bişey olunca zil takıp oynayanlar varki onlarda ancak vatan hainidir, yazık sizlere bu güngü durumu ne olursa olsun THY sayesinde bu ülkede havacılık var A yada B şirketi sayesinde değil.
İstanbul-Köln seferini yapmak üzere 138 yolcusu ile saat 07.35'te Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan THY uçağına, tırmanış sırasında kuş sürüsü çarptı.

Airbus A320 tipi uçak, bu nedenle Atatürk Havaalanı'na geri indi. Uçak, gerekli kontrollerin yapılması için THY Teknik hangarına çekildi.

Yolcular ise THY'nin başka bir uçağıyla saat 10.05'te Köln'e hareket etti.
THY UÇAĞI AHL'YE GERİ DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 12 yıl önce
Catlayin biz THY ye guveniyoruz sizede guluyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Biraz at gözlüklerinizi çıkarın. Biraz örümceklenmiş beyinlerinizi arındırın, günümüze bakın. Oturduğunuz yerden atıp tutmak kolay. Takunya hesabı nedir ya ? Nasıl bir akli yapınız var sizlerin. Pilotuna hostesine teknisyenine en i,yi şartları sunan bir firma. Ha dogru ya herkes torpilli herkes takkeli takunyalı falan. Ha bu arada bugün cumada takunya kullandım bak iyi anımsattın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hadi ordan kimi kandırıyorsunuz? takunya hesabı bu kadar olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Hala radarin kuslari kacirdigina inananlar var. Biraz okuyun lutfen. kalkis ve inislerde Tum isiklar aciktir. Floryada belediye tesisleri var, ucretsiz izleyebilirsiniz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar asıl sizin düşünceleriniz akla zarar. THY nin zarar etme gibi bir olasılığı olabilir mi ? THY zarar ediyorsa, diğer bütün havayollarının kapanması gerekir :) Sizler kardan zarar diye birşey duymadınız sanırım, anca çamur atın. 9 tane uçak alındı , ne bekliyorsunuz ? Borca giren şirketin borsa değeri yükselir mi ? Uçak alımları devam edecek, yeni istasyonlar kurulacak, sürekli personel ( kokpit ve kabin ekibi) alımı devam ediyor.Ya allahın aşkına biraz kendinize gelin, bunun öte dünyasıda var. Böyle ona buna çamur atarak nolacağını sanmaktasınız :) Gülünçsünüz hakkaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
turkiye disina cikamamis hicbir kiyaslama yapamayanlarin yorumlari. THY ne kadar da kiskananlari olsada Avrupanin gercekten de en iyi havayolu unvanini hak ederek almistir. Bu tur durumlarda diger ulkelerde kaptan ovulurken hic risk almadan yolculari sagsaglim indirdigi icin bizde hemen elestiri. Ya uretime katkiniz yok bari is uretenlere gölge yapmayin. Ne var kus sürüsünü de THY organize etti degilmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY NIN 2011 DEKI 1 MİLYAR TL Yİ AŞAN ZARARI NE HIKMETSE BAİLANÇOSU USD YE ÇEVRILINCE NE HIKMETSE KAYBOLUVERDI.BİZ DE YEDIK.DURMAK YOK ZARARA DEVAM :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Arkadaşlar,ister fos deyin ister övün ama bu bizim bayrak taşıyıcımız. Unutmayın. Hatalar ve eksikleri söyleyelim. Akıllı yöneticiler bu yoruları mutlaka okuyorlardır. Yapıcı olalım. Kimse mükemmel değil. Fos diyen haklı olabilir bunu güzelce yazsın nedenini bilelim. Yoksa sırf gıcık olduğu için yorum yazmak kimseye yakışmaz tabiki bi boş bardağı dolu göstermek de boşuna kötüyü övmekde yakışmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
uçak güvenlik nedeniyle geri dönmüştür. Globally fossu mosu olmaz bu işlerin, aşın biraz, ve biraz adam gibi düşünün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu alttaki yorumlar ne kadar saçma ve maksatlı, senin 180 uçağın günde yüzlerce seferin olursa bu tip olaylar mutlaka olur, siz lufthansa da yada emirates de olmadığınımı sanıyorsunuz aceba, kuşun lodosun yönetimle ilgisini kuran arkadaşlar komiksiniz, yönetim kötü olabilir ancak sizde onlardan daha kötü eleştirmensiniz. Ha birde thy nin uçağına bişey olunca zil takıp oynayanlar varki onlarda ancak vatan hainidir, yazık sizlere bu güngü durumu ne olursa olsun THY sayesinde bu ülkede havacılık var A yada B şirketi sayesinde değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000