07 Eylül 2016, Çarşamba 14:14:02

THY uçağı acil iniş yaptı

THY'nin Zürih-İstanbul seferini yapan uçağı Belgrad'a acil iniş yaptı.
  • kabin ekibine garson yakıştırması yapanlara gelsin..
  • vaay bee zaten senin de kutlamana ihtiyaçları vardı ekibin.kural kardeşim bu kural KURAL.
  • Allah korusun boyle vakalarda malesef ucak icerisinde sadece sinirli sartlarda mudahele edebiliyorsunuz. Umarim en kisa zamanda hayirli haberler aliriz.
  • Oncelikle yolcuya gecmis olsun, Allah sifa versin. Sirketin zarara batmis olmasina ragmen insan sagligini onemseyerek acil inis yapan ekibi de kutluyorum.

TK1908 sefer sayılı Zürih-İstanbul seferini yapan THY uçağında bir yolcu rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği belirtilen yolcuya ilk müdahaleyi kabin ekipleri yaptı.

Uçağı kaptan pilotu da en yakın havalimanına iniş kararı aldı. Airbus 321 tipi TC-JTA tescilli uçak Sırbıstan'ın başkenti Belgrad'a indi.

Airporthaber.com

THY uçağı acil iniş yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

7 ~ 8 yıl önce
kabin ekibine garson yakıştırması yapanlara gelsin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru harekete ~ 8 yıl önce
vaay bee zaten senin de kutlamana ihtiyaçları vardı ekibin.kural kardeşim bu kural KURAL.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
allahim korusun ~ 8 yıl önce
Allah korusun boyle vakalarda malesef ucak icerisinde sadece sinirli sartlarda mudahele edebiliyorsunuz. Umarim en kisa zamanda hayirli haberler aliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dogru hareket ~ 8 yıl önce
Oncelikle yolcuya gecmis olsun, Allah sifa versin. Sirketin zarara batmis olmasina ragmen insan sagligini onemseyerek acil inis yapan ekibi de kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alaka ~ 8 yıl önce
şirket zararıyla,hastalanan yolcu için yapılan acil iniş arasındaki bağlantıyla yapmış olduğun yorum,nobele aday olmalı evet evet kesinlikle...ne yani kaptan ne dicek...hımmm,insemmi inmesemmi....yada kabin amiri ekibe....ekip oksijen tüpünü getirmeyin şirket zararda diyolar...boşa oksijen tüketmeyin mi diyicek...ne kadar cahilce bir yaklaşım ve yorum....sonuçta insan hayatı,her türlü inilir...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000