23 Şubat 2011, Çarşamba 17:44:48

THY UÇAĞI ACİL İNİŞ İSTEDİ

THY'nin İstanbul-Zürih seferini yapan uçağı kalkıştan hemen sonra acil iniş istedi.
  • pilotların son yaklaşmaya girdiğinde sorunsuz iniş yapabileceklerini anlayınca acil iniş talebinden vazgeçti söyleniyor
  • bu eleştirmeyi seven arkadaşlara, abd nin beyaz saray turları gibi THY turları düzenlemek lazım.gelip görsünler bütün gün biz ne yapıyoruz nasıl bir şirketiz diye. gerçi görseler bile inanmaz ya bu cinfikirler.
  • antalya thy ikiyüz küsürlerde biletleri ohannes yani ama onurla gittim altmış yedi lira ne fark var thy ikram veriyor bir saattte verme ne olacak işte bu soygunculugu hükümetin gezmelerine harcıyor amaç o benden tavsiye thy tercih etmeyin
  • Ben söyleyeyim, cuma günleri işi tatil edip topluca namaza gidiyorsunuz. Perçinkleri saysanız keşke.
  • Büyümenin bedelidir diye yazmissin, yeterki THY kötü olsun. Ozaman sana baska bir olay anlatayim: Dün Lufthansa´nin iki tane ucagi acil inis yapti. Biri Buenos Aires´den Frankfurta giderken motoruna kus kacti, digerinde Sao Paulo´dan münihe giderken cockpit´de duman cikti. Ucagin ikiside kalkisdan bir süre sonra yakit bosaltip geri döndüler. THY ´de olsa teknige, egitime, erken emekli edinenlere, yeni "cömez" elemanlara, yönetime, vs. bahane bulurdunuz. Demek ki her sirketde, her ucak modelinde ve herzaman birseyler olabiliyormus, sadece THY´de degil. Madem öyle, ozaman tozkondurmadiginiz LH´ya birseyler yazin, bende icin icin sizin yorumlariniza güleyim :-)))
  • bu uçak en az 24 yaşında. yolcu değil kargo taşıyor
  • birden inis olur, buyumenin bedelidir.
  • Avrupadaki Türkleri soyup soğana çeviriyorsunuz uçak fiatlarınızla üstelik milletin canı ile de oynuyorsunuz. Komşu Yunanistan milleti yurduna çekmek için uçak biletlerini ucuzlatıyor. Nerede milliyetcilik?
  • thy ye bişey olunca göbek atıyorsunuz. thy sana bile iç dış bakım yapar. rahat kardeşim sen
  • Boş konuşanlar karalayanlar çok her zaman.. Us Airways ve continental, delta havayollarının da uçakları acil iniş yaptı teknik nedenlerden dolayı buna ne dersin. Dünyanın enbüyük havayolları bunları her birinin en 800 uçağı var. Olabilecek durumlar bunlar minnoşlar sizi.. karalamaya gerek yok yeterki binmeyin uçmayın gidin yabancı havayolları ile uçun..
THY'nin İstanbul-Zürih seferini yapan uçağı kalkıştan sonra motor arızası nedeniyle geri dönme kararı aldı. Atatürk Havalimanı kulesi ile irtibata geçen kaptan pilot, iniş için izin istedi. Uçak şu sıralarda Atatürk Havalimanı'na geri döndü.

AirportHaber'in yetkililerden edindiği bilgiye göre; Türk Hava Yolları'na ait A310 tipi bir kargo uçağı olduğu ve motor arızası nedeniyle geri döndüğü öğrenildi. Uçağın hangara çekildiği belirtildi.

©Airporthaber.com ÖZEL
THY UÇAĞI ACİL İNİŞ İSTEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
pilotların son yaklaşmaya girdiğinde sorunsuz iniş yapabileceklerini anlayınca acil iniş talebinden vazgeçti söyleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu eleştirmeyi seven arkadaşlara, abd nin beyaz saray turları gibi THY turları düzenlemek lazım.gelip görsünler bütün gün biz ne yapıyoruz nasıl bir şirketiz diye. gerçi görseler bile inanmaz ya bu cinfikirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
antalya thy ikiyüz küsürlerde biletleri ohannes yani ama onurla gittim altmış yedi lira ne fark var thy ikram veriyor bir saattte verme ne olacak işte bu soygunculugu hükümetin gezmelerine harcıyor amaç o benden tavsiye thy tercih etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ben söyleyeyim, cuma günleri işi tatil edip topluca namaza gidiyorsunuz. Perçinkleri saysanız keşke.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Büyümenin bedelidir diye yazmissin, yeterki THY kötü olsun. Ozaman sana baska bir olay anlatayim: Dün Lufthansa´nin iki tane ucagi acil inis yapti. Biri Buenos Aires´den Frankfurta giderken motoruna kus kacti, digerinde Sao Paulo´dan münihe giderken cockpit´de duman cikti. Ucagin ikiside kalkisdan bir süre sonra yakit bosaltip geri döndüler. THY ´de olsa teknige, egitime, erken emekli edinenlere, yeni "cömez" elemanlara, yönetime, vs. bahane bulurdunuz. Demek ki her sirketde, her ucak modelinde ve herzaman birseyler olabiliyormus, sadece THY´de degil. Madem öyle, ozaman tozkondurmadiginiz LH´ya birseyler yazin, bende icin icin sizin yorumlariniza güleyim :-)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bu uçak en az 24 yaşında. yolcu değil kargo taşıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
birden inis olur, buyumenin bedelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Avrupadaki Türkleri soyup soğana çeviriyorsunuz uçak fiatlarınızla üstelik milletin canı ile de oynuyorsunuz. Komşu Yunanistan milleti yurduna çekmek için uçak biletlerini ucuzlatıyor. Nerede milliyetcilik?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
thy ye bişey olunca göbek atıyorsunuz. thy sana bile iç dış bakım yapar. rahat kardeşim sen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Boş konuşanlar karalayanlar çok her zaman.. Us Airways ve continental, delta havayollarının da uçakları acil iniş yaptı teknik nedenlerden dolayı buna ne dersin. Dünyanın enbüyük havayolları bunları her birinin en 800 uçağı var. Olabilecek durumlar bunlar minnoşlar sizi.. karalamaya gerek yok yeterki binmeyin uçmayın gidin yabancı havayolları ile uçun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000