26 Aralık 2008, Cuma 08:51:29

THY uçağı 22 saat rötar yaptı

Türk Hava Yolları’nın New York –İstanbul seferini yapacak uçağı 22 saatlik gecikmeyle Atatürk Havalimanı’na geldi.
  • sen aeeflot vs gibi bilimum şirketlerin tupelov yak ilyuşin gibi uçaklarında uçmaya devam et onlar rötar yapmazlar zaten hiç değilmi nerdeyse pist sonundan kalkıyorlarda burada hergün görüyorum
  • Thy'yi kirmis oldugu dunya rekorundan oturu kutlar,yeni rekorlarinin devamini bekleriz.22 saat 44 saat olabilir gercekten:)

Dün sabah saat 11.00 sıralarında İstanbul’da olması gereken Türk Hava Yolları’nın New York –İstanbul seferini yapacak yolcu uçağı, meydana gelen arıza nedeniyle 22 saatlik gecikmeyle bu sabah saat 06.45’te İstanbul’a gelebildi.

THY’nin New York –İstanbul seferini yapan TK-0002 sefer sayılı A340-300 tipi yolcu uçağı John F. Kennedy Havalimanı’nda kalkışa hazırlandığı arıza yaptı. Alınan bilgiye göre hidrolik sistemlerinde meydana gelen arıza nedeniyle 22 saatlik gecikmeyle havalanabilen uçak dün sabah 11.00 sıralarında gelmesi beklenirken, bu sabah 06.45’te İstanbul Atatürk Havalimanı’na geldi.

Ayrıca ABD’de yaşanan arıza sırasında 5 saat uçağın içinde beklemek zorunda kalan yolcular ile kabin personelinin tartıştığı, bazı yolcuların fenalaştığı öğrenildi. Alınan bilgiye göre bir yolcunun da arızalı uçakla uçmak istemediği ve uçuşunu iptal ettirdiği belirtildi.

THY yetkilileri tarafından yolcular havalimanı yakınlarındaki bir otele yerleştirildiği öğrenilirken, arızanın giderilmesinin ardından yolcular aynı uçakla İstanbul’a geldi.

AirportHaber.com

THY uçağı 22 saat rötar yaptı

Yorumlar

b727-200 ~ 15 yıl önce
sen aeeflot vs gibi bilimum şirketlerin tupelov yak ilyuşin gibi uçaklarında uçmaya devam et onlar rötar yapmazlar zaten hiç değilmi nerdeyse pist sonundan kalkıyorlarda burada hergün görüyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Moscow_Lions ~ 15 yıl önce
Thy'yi kirmis oldugu dunya rekorundan oturu kutlar,yeni rekorlarinin devamini bekleriz.22 saat 44 saat olabilir gercekten:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000