24 Ocak 2011, Pazartesi 15:40:12

THY UÇAĞI 11 SAAT RÖTAR YAPTI

Tacikistan’ın başkenti Duşanbe’deki olumsuz hava koşulları yüzenden Türk Hava Yolları’nın İstanbul Duşanbe-İstanbul uçuşu 11 saat rötarlı yapıldı.
  • Normal tabi iklim koşulları uygun değilse yapacak hiçbir şey yoktur herşeyden önce güvenlik en üst düzeyde olmalı uçuşa uygun değilse hava durumu uçak kalkmaz bu kadsr net gerçi bazı vatandaşlarımız türkiye ortalığı yakıp yıkıyorlar sisden dolayı neden kalkmaz kardan dolayı neden kalkmaz diye akıl var mantık var bizde olmaz.. sıkıysa yurt dışında yap bakalım ne oluyor o zaman anında paketlerler adamı..

Tacikistan’ın başkenti Duşanbe’ye gitmek için hazırlanan Türk Hava Yolları’nın TK 255 sefer sayılı uçağı, karşı meydandaki olumsuz hava koşulları nedeniyle seferini gerçekleştiremedi. Dün saat 17.55’te kalkması planlanan 145 yolcusu bulunan uçak, Duşanbe Havaalanı’ndaki koşulların normale dönmesi ile sabaha karşı saat 05.29’da kalktı.

TC-JFZ kuyruk tescilli Boeing 737-800 tipi uçak, Duşanbe’ye geç ulaştığı için bu sabah yapılacak Duşanbe-İstanbul uçuşu da rötara uğradı.

Bu sabah saat 08.00’da Atatürk Havalimanı’na inmesi planlanan Duşanbe-İstanbul seferini yapacak uçağın saat 19:15’te İstanbul’a gelmesi bekleniyor.

©AirportHaber.com

THY UÇAĞI 11 SAAT RÖTAR YAPTI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Normal tabi iklim koşulları uygun değilse yapacak hiçbir şey yoktur herşeyden önce güvenlik en üst düzeyde olmalı uçuşa uygun değilse hava durumu uçak kalkmaz bu kadsr net gerçi bazı vatandaşlarımız türkiye ortalığı yakıp yıkıyorlar sisden dolayı neden kalkmaz kardan dolayı neden kalkmaz diye akıl var mantık var bizde olmaz.. sıkıysa yurt dışında yap bakalım ne oluyor o zaman anında paketlerler adamı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000