03 Ekim 2012, Çarşamba 09:42:54

THY TÜRKİYE’Yİ EKRANA KİLİTLEYECEK

Türk Hava Yolları’nın bugün bütün gazetelere verdiği ilan merak uyandırdı. Bu akşam saat 21.00’i işaret eden THY’nin sürprizi ne olacak?
  • 4 yıl önceydi playing for change di sanırım organizasyonun ismi. dünyanın bir çok farklı ülkesindeki sokak müzisyenleri "stand by me" yi seslendirdi. yoğun ilgi ve başarı üzerine bir çok farklı şarkı benzer şekilde seslendiril. hatta türkiyeye geçen sene konser için gelen u2 nun solisti bono da bu çalışmalara destek verdi... ve dün gece, tamamen özgünlükten uzak, şoven, safi hamasetden mürekkep global olduğunu idda eden fakat türk milli marşı ile sadece türklere hitap eden ve küresel bir başarı anlatmaya çalışan bir reklam seyrettim. bir şeyide ilk sen yap bir şeyde ilk senin aklına gelsin? orjinal ol taklit olma? tevrat taklidini baş ucu yapanlar bunu anlayamaz.
  • Izmirli arkadasim, hic oldu mu? Bu yaptigin yorum hic havasinda, suyunda yetisen ileri goruslu, anlayisli, mantikli bir insana yarasir mi oldu. Olay verdiginiz hissiyattir, Turk Bayragi gorunce dalgalanan, icinin urpermesidir. Birakalim bu basitlik gibi uzerine dusunulmeden konusulan durumlari. Hissedin, anlayin, anlasilin. Saygilarimla
  • Anlaşılan THY nin Rizeli çalışanları çok beğenmiş. olumlu görüş bildirenler ancak onlardır...
  • Bu ne ya hiç beğenmedim. Milli marşımız bu şekilde kullanılmamalıydı. bizler istiklal marşını duyduğumuz andan itibaren hazır ola geçer tüylerimiz diken diken olur, büyük bir saygıyla dinler ve söyleriz. Bu ne saygısızlık basit bir müzik mi marşımız bu şekilde kullanılmış. Bu kesinlikle Atamıza,Bu muhteşem şiirin şairine ve bestekarına saygısızlıktır..
  • Nedense insanlarımız; beceriksizliklerini, kötü icraatlarını, zalimliklerinin üstünü örtmek için veya insanımızın gözünü boyamak/:kandırmak için milli duygularımızı kullanırlar. Bu durumda hemen alkış durumu yani.. MİLLİ MARŞIMIZLI Reklam tabi ki güzel NAĞMELİ VE ŞIK OLMUŞ ama ne demek istediğimi anlayana.. İnsaf yanii..
  • her sirket gibi ilk basda basarili nasil olabilir diye düsünür. misal her gün madrid-istanbul-madrid ucuyorbu ucakda 80% yabanci yolcu var, istanbul üzeri aktarmali dünyanin cesitli noktalarina ucuyorlar. Turiztler zaten türkiyede bi istanbul birdeantalya bilirler!! Ben biliyorum köln-ankara hatinda bazi ucuslarda 30-35 kisi ucuyordu. yani bir avuc dolu yolcu icinmi ucacak??? Sen müdür olsan avrupanin her noktasindan ankara, adana, trabzon gibi ucardin dimi? ozamanama alitalia, olimpic airlines, tarom vs iflas bayragini cekerdin. kendi paran olsa bu isdeböyle konusmazdiniz
  • B.k atip durmayin, 10 numara reklam olmu$.
  • verilen tam sayfa ilanlar bedava değildir ...acaba çok gizemli bir sır mı açıklanacak..?..inşallah fos çıkmaz..
  • Messi ile Kobe yanyana gelince neden gurur duyalim? Asagilik kompleksimiz mi var? Uyduruk bir odul almis olabilirler. Bos tantana.
  • Once bir uslubunuzu duzeltin, sonra okudugunuzu anlamaya calisin. Istanbul hava yollari yazan arkadas guzel yazmis, hakkini vermek gerek. Thy Ankara'dan Avrupaya ucuyor demissiniz. Almanya'da 5 noktaya, onun haricinde Avrupa'da bir elin parmaklarini gecmeyecek 3-5 noktaya (Amsterdam, Bruksel, Stocholm gibi gurbetci yogun bolgelere) haftanin belli gunleri ucuyor. Bir de cok gitmek isterseniz Tahran ve Moskovaya ucuyor. Bunlara da ancak gecen Haziran ayinda basladi. Ondan evvel Anadolujet'e emanetti. Halen daha Londra, Roma, Paris, Barselona gibi Avrupanin belli basli sehirlerine veya Dubai, Kahire'ye ucamiyorsunuz Ankaradan. Thy anca gurbetci tasiyor Ankara'ya. Haftanin hergunu sefer olmazsa transit yolcu da tasiyamazsiniz. 3 ayakli masa olur mu? Acente olacaksiniz bir de. Yazik

Türk Hava Yolları, bugün farklı bir reklam çalışmasıyla kamuoyunun karşısına çıktı. ‘ Bu gurur senin bu gurur hepimizin’ vurgusuyla hemen hemen bütün gazetelere tam sayfa ilan veren Türk Hava Yolları, esrarengiz reklam çalışmasıyla merak uyandırdı.


Bu akşam saat 21.00’de tüm televizyon kanallarında öncesinde ise THY’ye ait Facebook sayfasında duyurulacak şeyin ne olduğu merakla beklenirken THY’nin önemli bir başarısını kamuoyuyla paylaşacağı iddia edildi.

Bazı kaynaklar ise dünyaca ünlü basketbol yıldızı Kobe Bryant’ın oynadığı reklam filminin televizyonda dönmeye başlayacağını öne sürdü.

İşte merak uyandıran o reklam filmi:

THY TÜRKİYE’Yİ EKRANA KİLİTLEYECEK

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
4 yıl önceydi playing for change di sanırım organizasyonun ismi. dünyanın bir çok farklı ülkesindeki sokak müzisyenleri "stand by me" yi seslendirdi. yoğun ilgi ve başarı üzerine bir çok farklı şarkı benzer şekilde seslendiril. hatta türkiyeye geçen sene konser için gelen u2 nun solisti bono da bu çalışmalara destek verdi... ve dün gece, tamamen özgünlükten uzak, şoven, safi hamasetden mürekkep global olduğunu idda eden fakat türk milli marşı ile sadece türklere hitap eden ve küresel bir başarı anlatmaya çalışan bir reklam seyrettim. bir şeyide ilk sen yap bir şeyde ilk senin aklına gelsin? orjinal ol taklit olma? tevrat taklidini baş ucu yapanlar bunu anlayamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izmirli'ye ~ 12 yıl önce
Izmirli arkadasim, hic oldu mu? Bu yaptigin yorum hic havasinda, suyunda yetisen ileri goruslu, anlayisli, mantikli bir insana yarasir mi oldu. Olay verdiginiz hissiyattir, Turk Bayragi gorunce dalgalanan, icinin urpermesidir. Birakalim bu basitlik gibi uzerine dusunulmeden konusulan durumlari. Hissedin, anlayin, anlasilin. Saygilarimla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Anlaşılan THY nin Rizeli çalışanları çok beğenmiş. olumlu görüş bildirenler ancak onlardır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izmirli ~ 12 yıl önce
Bu ne ya hiç beğenmedim. Milli marşımız bu şekilde kullanılmamalıydı. bizler istiklal marşını duyduğumuz andan itibaren hazır ola geçer tüylerimiz diken diken olur, büyük bir saygıyla dinler ve söyleriz. Bu ne saygısızlık basit bir müzik mi marşımız bu şekilde kullanılmış. Bu kesinlikle Atamıza,Bu muhteşem şiirin şairine ve bestekarına saygısızlıktır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Nedense insanlarımız; beceriksizliklerini, kötü icraatlarını, zalimliklerinin üstünü örtmek için veya insanımızın gözünü boyamak/:kandırmak için milli duygularımızı kullanırlar. Bu durumda hemen alkış durumu yani.. MİLLİ MARŞIMIZLI Reklam tabi ki güzel NAĞMELİ VE ŞIK OLMUŞ ama ne demek istediğimi anlayana.. İnsaf yanii..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
acente ~ 12 yıl önce
her sirket gibi ilk basda basarili nasil olabilir diye düsünür. misal her gün madrid-istanbul-madrid ucuyorbu ucakda 80% yabanci yolcu var, istanbul üzeri aktarmali dünyanin cesitli noktalarina ucuyorlar. Turiztler zaten türkiyede bi istanbul birdeantalya bilirler!! Ben biliyorum köln-ankara hatinda bazi ucuslarda 30-35 kisi ucuyordu. yani bir avuc dolu yolcu icinmi ucacak??? Sen müdür olsan avrupanin her noktasindan ankara, adana, trabzon gibi ucardin dimi? ozamanama alitalia, olimpic airlines, tarom vs iflas bayragini cekerdin. kendi paran olsa bu isdeböyle konusmazdiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucucu ~ 12 yıl önce
B.k atip durmayin, 10 numara reklam olmu$.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
jeme ~ 12 yıl önce
verilen tam sayfa ilanlar bedava değildir ...acaba çok gizemli bir sır mı açıklanacak..?..inşallah fos çıkmaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne gururu ~ 12 yıl önce
Messi ile Kobe yanyana gelince neden gurur duyalim? Asagilik kompleksimiz mi var? Uyduruk bir odul almis olabilirler. Bos tantana.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acente olacak arkadasa ~ 12 yıl önce
Once bir uslubunuzu duzeltin, sonra okudugunuzu anlamaya calisin. Istanbul hava yollari yazan arkadas guzel yazmis, hakkini vermek gerek. Thy Ankara'dan Avrupaya ucuyor demissiniz. Almanya'da 5 noktaya, onun haricinde Avrupa'da bir elin parmaklarini gecmeyecek 3-5 noktaya (Amsterdam, Bruksel, Stocholm gibi gurbetci yogun bolgelere) haftanin belli gunleri ucuyor. Bir de cok gitmek isterseniz Tahran ve Moskovaya ucuyor. Bunlara da ancak gecen Haziran ayinda basladi. Ondan evvel Anadolujet'e emanetti. Halen daha Londra, Roma, Paris, Barselona gibi Avrupanin belli basli sehirlerine veya Dubai, Kahire'ye ucamiyorsunuz Ankaradan. Thy anca gurbetci tasiyor Ankara'ya. Haftanin hergunu sefer olmazsa transit yolcu da tasiyamazsiniz. 3 ayakli masa olur mu? Acente olacaksiniz bir de. Yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000