21 Ocak 2011, Cuma 14:45:27

THY, TÜRK KIZILAYI İLE İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR

Türkiye’nin iki dev kuruluşu Türk Kızılayı ve Türk Hava Yolları güçlerini iyilik için birleştiriyor.
  • bu işbirliğini takdirle karşılıyorum çünkü thy ve kızılay bu ülkenin her şartlarda üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarını bir göstergesi olarak görüyorum.kızılayda dünyanın her noktasına ulaşıyor thy de, bu işbirliği birbirini tamamlıyor.teşekkürler THY teşekkürler KIZILAY ikinizde ülkenin ve dünyanın iyi ve kötü gününde hizmete hazır olduğunuzu gösterdinlz
  • midem kalkıyo artık siyasetinizden yardım kampanyasına yapılan yoruma bak ya
  • Birileri Haziran'da başlarına gelecek "hezimet"i şimdiden görmüşe ve buna mazeret uydurmaya çalışıyor gibi görünüyor. Ama bunu yanlış yerde yaptıklarını bilmiyorlar heralde...
  • uzun zamandır duyulan bi birleşimdi,yanlız kan bağaşlarını nereye yapacağımızı açıklasalar iyi olurdu. eskiden kızılaya gidilirken artık thydemi kan bağaşını gerçekleştircek ?
  • Maalesef bu girişleri denetleyebilmenin imkanı da yoktur. Tek yol, muhalefetin bütün sandıklardan kopyalar alıp bunu kendi bilgisayarlarında toplamasıdır. Buradan hareketle sandığa hakim olmak seçim güvenliği için olmazsa olmazdır. Dikkat çekici bir husus, Başbakan Erdoğan’ın BDP’nin hile olmasın diye sandığa temsilci göndereceğiz açıklamasını sert bir şekilde eleştirmesidir.. Bir Başbakan böyle bir şeye memnun olması gerekirken niye feveran ediyor acaba? Sonuç olarak söyleyeceğim sandığa atılacak oyların sayım sonrasında değişme ihtimalinin ciddi olarak bulunduğudur. YSK medya denetimlerinde görülmüştür ki iktidar yanlısı görüntüler veriyor. CHP ve MHP’yi bu konuda çok dikkatli olmaya davet ediyoruz!
  • Hâlâ şu 6 milyon fazla seçmen olayı aydınlanmadı! TÜİK ve Nüfus İşleri Genel Müdürlüğü’nün rakamları niye farklı. En önemlisi bilgisayarda hile olayı! Daha önce de yazdım, ben bu SEÇSİS’e hiç güvenmiyorum, ki bu yazılım Yunanistan ve Almanya’da hileye sebep olduğu için yasaklandı. Sistem internete bağlı değil, hile olmaz demesinler bal gibi oluyor. SEÇSİS’e sızma mümkün! Nasıl mı? Sisteme İlçe Seçim Kurulları’ndaki uç terminaller bağlı ki bunların her biri kişisel bilgisayar gibidir ve ana giriş yetkisine sahiptir. Bu terminaller aracılığı ile SEÇSİS’i bilgisayar literatüründeki adıyla köle yapmak ve hayali veriler girmek mümkündür.
  • Çeteler pusuda! Bu her şeyin içinde korkarım ki sandık hileleri de ağırlıklı ihtimaldir! Kurumsal olarak değil ama AKP derin yapılanması ile çetelerinin durmayacağına dair ciddi duyumlarımız var! Bakın ellerinden bir şey gelmez demeyin, aylardır hazırlık yapıyorlar! Üzülerek ifade etmeliyim ki YSK bu konuda bana güven veremedi ve sistemde açıklar var! 2007’deki şaibe iddialarına rağmen parmağa boya olayı niçin gündeme getirilmedi anlamış değilim. Keza ‘Nüfus Cüzdanı’ yerine geçecek belgeye oy kullandırılması uygulaması kafamı karıştırıyor. O belgeyi alana kadar niçin nüfus cüzdanına numara verilmiyor? Yoksa o belgeden binlerce toplu olarak alınacak da başkaları adına oylar mı kullanılacak?
  • Türk milletinin paraları en sonunda elin yabancı starlarının cebi yerine Türk milletinin faydasına çalışan bir kuruma gidecek.En baştan Kızılay ile böyle bir işbirligi yapılmalı idi , geç bile kalındı bence...Neyse zararın neresinden dönülse kardır...Bunada şükür...

Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali ve THY Genel Müdürü Temel Kotil iki kurum arasındaki bağları güçlendirmek için işbirliği protokolü imzalayacak.

THY ve Türk Kızılayı’nın süresiz işbirliğini sağlayacak olan bu protokolle Türk Kızılayı tarafından yürütülmekte olan afet, kan, eğitim, bağış ve tanıtım faaliyetlerine katkı sağlayacak olan THY, sosyal sorumluluk çalışmalarına olan duyarlılığını göstermiş olacak.

Bu desteğin resmileştirildiği işbirliği protokolü, Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali ve THY Genel Müdürü Temel Kotil’in de katılacağı basın toplantısı önüzümdeki Pazartesi günü ile yapılacak.

THY, TÜRK KIZILAYI İLE İŞBİRLİĞİNE GİDİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
bu işbirliğini takdirle karşılıyorum çünkü thy ve kızılay bu ülkenin her şartlarda üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazır olduklarını bir göstergesi olarak görüyorum.kızılayda dünyanın her noktasına ulaşıyor thy de, bu işbirliği birbirini tamamlıyor.teşekkürler THY teşekkürler KIZILAY ikinizde ülkenin ve dünyanın iyi ve kötü gününde hizmete hazır olduğunuzu gösterdinlz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
midem kalkıyo artık siyasetinizden yardım kampanyasına yapılan yoruma bak ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Birileri Haziran'da başlarına gelecek "hezimet"i şimdiden görmüşe ve buna mazeret uydurmaya çalışıyor gibi görünüyor. Ama bunu yanlış yerde yaptıklarını bilmiyorlar heralde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uzun zamandır duyulan bi birleşimdi,yanlız kan bağaşlarını nereye yapacağımızı açıklasalar iyi olurdu. eskiden kızılaya gidilirken artık thydemi kan bağaşını gerçekleştircek ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Maalesef bu girişleri denetleyebilmenin imkanı da yoktur. Tek yol, muhalefetin bütün sandıklardan kopyalar alıp bunu kendi bilgisayarlarında toplamasıdır. Buradan hareketle sandığa hakim olmak seçim güvenliği için olmazsa olmazdır. Dikkat çekici bir husus, Başbakan Erdoğan’ın BDP’nin hile olmasın diye sandığa temsilci göndereceğiz açıklamasını sert bir şekilde eleştirmesidir.. Bir Başbakan böyle bir şeye memnun olması gerekirken niye feveran ediyor acaba? Sonuç olarak söyleyeceğim sandığa atılacak oyların sayım sonrasında değişme ihtimalinin ciddi olarak bulunduğudur. YSK medya denetimlerinde görülmüştür ki iktidar yanlısı görüntüler veriyor. CHP ve MHP’yi bu konuda çok dikkatli olmaya davet ediyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Hâlâ şu 6 milyon fazla seçmen olayı aydınlanmadı! TÜİK ve Nüfus İşleri Genel Müdürlüğü’nün rakamları niye farklı. En önemlisi bilgisayarda hile olayı! Daha önce de yazdım, ben bu SEÇSİS’e hiç güvenmiyorum, ki bu yazılım Yunanistan ve Almanya’da hileye sebep olduğu için yasaklandı. Sistem internete bağlı değil, hile olmaz demesinler bal gibi oluyor. SEÇSİS’e sızma mümkün! Nasıl mı? Sisteme İlçe Seçim Kurulları’ndaki uç terminaller bağlı ki bunların her biri kişisel bilgisayar gibidir ve ana giriş yetkisine sahiptir. Bu terminaller aracılığı ile SEÇSİS’i bilgisayar literatüründeki adıyla köle yapmak ve hayali veriler girmek mümkündür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çeteler pusuda! Bu her şeyin içinde korkarım ki sandık hileleri de ağırlıklı ihtimaldir! Kurumsal olarak değil ama AKP derin yapılanması ile çetelerinin durmayacağına dair ciddi duyumlarımız var! Bakın ellerinden bir şey gelmez demeyin, aylardır hazırlık yapıyorlar! Üzülerek ifade etmeliyim ki YSK bu konuda bana güven veremedi ve sistemde açıklar var! 2007’deki şaibe iddialarına rağmen parmağa boya olayı niçin gündeme getirilmedi anlamış değilim. Keza ‘Nüfus Cüzdanı’ yerine geçecek belgeye oy kullandırılması uygulaması kafamı karıştırıyor. O belgeyi alana kadar niçin nüfus cüzdanına numara verilmiyor? Yoksa o belgeden binlerce toplu olarak alınacak da başkaları adına oylar mı kullanılacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türk milletinin paraları en sonunda elin yabancı starlarının cebi yerine Türk milletinin faydasına çalışan bir kuruma gidecek.En baştan Kızılay ile böyle bir işbirligi yapılmalı idi , geç bile kalındı bence...Neyse zararın neresinden dönülse kardır...Bunada şükür...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000