21 Ocak 2014, Salı 11:14:38

THY TURİZM FUARINA DAMGA VURDU

Avrupa’nın en büyük tatil ve turizm fuarı olarak kabul edilen CMT’de (Karavan-Motor-Turizm Fuarı) tatilciler Türk Hava Yolları’na (THY) yoğun ilgi gösterdi.
  • Gözlemci: Sizede fikrinizi soran olmadi !!!!!! Demokratik bir ülkede yasiyoruz ve herkez görüsünü bildirmekde serbestdir !!!!!!
  • Dünya markası olan THY ile gurur duyoruz, stuttgart müdürlüğünün olumlu çalışmalarını takip ediyoruz. Olumsuz bir yöndeki haberi tabiki gördüğümüzde affetmeyiz.
  • Başarlı bir Stuttgart Yönetici (Müdür & Şef) ekibine tsk edeceğinize, torpilli gelmiş falan filan yorumları. Stuttgart'ta THY cok başarlı ve tek büyüyen havayolu özelliğini taşıyor, bu çalışmakla oluyor arkadaş.
  • "Müşterisini azarlayan" çalışanları olduğundan Müdür beyin haberi olsa eminim gerekeni yapar! "Azarlayan" kişi kim olduğunu bilir... Yakın zamanda Özür gelmezse yolcu gerekeni yapacaktır... Yorumun sahibinin kim olduğunu ilgili kişi bilir!
  • Orda acaba alin teri ile, kendi bilegin gücü ile THY de görev yapan ve calisan varmi acaba? Hic ama hic sanmiyorum.
  • Stuttgart Bölgesinde faaliyette bulunan bir acente olarak, yeni Stuttgart Müdürü Ilker beyi ve ekibini kutluyorum...
  • torpilliler ne de güzel poz vermişler !!!!
  • SIK ucan bir yolcu olarak Stuttgartin güler yüzlü ve yolcusuna sahip cikan ekibini kutluyorum..
  • Almanyada bir cok ilklere imza atmiş STR Yönetici kadrosuna yakısır bir çalışma sergilemiş. Tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.

Fuar alanındaki 350 metrekarelik Türkiye standında en geniş alana sahip olan THY tarafından fuarın son günlerinde tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda THY Avrupa’dan Sorumlu Başkan Yardımcısı Fatih Cigal ve THY Stuttgart Müdürü Mehmet İlker Başaran yeni hatlar ve seferlerle ilgili bilgi verdi. Fatih Cigal, tatil dönemi Avrupa’nın birçok noktasından Türkiye’ye yeni ek seferler başlatacaklarını dile getirdi.

Cigal, “Almanya’nın Münster ve Kassel kentlerinden ve Fransa’nın Nantes ile birlikte 1-2 farklı noktasından yeni seferlerle Avrupa’daki uçuş noktalarımızı artıracağız. Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımızın yoğunluk durumuna göre İstanbul Sabiha Gökçen’e uçuşlarımız var ve bu uçuşlara yenilerini eklemek istiyoruz.

Geçtiğimiz yıl Frankfurt ve Düsseldorf uçuşlarımız başlamıştı. Önümüzdeki ay Münih ve daha sonra Berlin ve Brüksel uçuşlarımız olacak. Her bölge için kapasite artışı çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

THY Stuttgart’tan Türkiye’ye haftada 32 direkt sefer gerçekleştiriyor. THY Stuttgart Müdürü İlker Başaran da, Stuttgart’tan Anadolu’ya direk uçuşlara geçen yılda olduğu gibi bu yıl da devam edileceğini, seferlere bir noktanın daha ekleneceğini belirtti.

Başaran, “Yaz dönemi tarifemizin başlaması ile birlikte Stuttgart-İstanbul uçuşumuzla tüm yurt içi ve yurt dışı noktalarımıza kısa bekleme süreleri ile bağlantı sağlıyoruz. Misafirlerimiz diledikleri takdirde İstanbul’da duraklama yapabilirler. Bunun yanı sıra geçen yıl 6 Anadolu seferimize bu yıl İzmir’i de ekledik. Vatandaşlarımıza tatil planlamalarını yaptıktan hemen sonra uçak biletlerini almalarını tavsiye ediyoruz. Uçak biletlerini THY yetkili acentelerimizden ve tüm satış kanallarımızdan alabilirler” diye konuştu. (Zaman)

THY TURİZM FUARINA DAMGA VURDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Gözlemci ~ 10 yıl önce
Gözlemci: Sizede fikrinizi soran olmadi !!!!!! Demokratik bir ülkede yasiyoruz ve herkez görüsünü bildirmekde serbestdir !!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basın ~ 10 yıl önce
Dünya markası olan THY ile gurur duyoruz, stuttgart müdürlüğünün olumlu çalışmalarını takip ediyoruz. Olumsuz bir yöndeki haberi tabiki gördüğümüzde affetmeyiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacı ~ 10 yıl önce
Başarlı bir Stuttgart Yönetici (Müdür & Şef) ekibine tsk edeceğinize, torpilli gelmiş falan filan yorumları. Stuttgart'ta THY cok başarlı ve tek büyüyen havayolu özelliğini taşıyor, bu çalışmakla oluyor arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stuttgart Yolcusu ~ 10 yıl önce
"Müşterisini azarlayan" çalışanları olduğundan Müdür beyin haberi olsa eminim gerekeni yapar! "Azarlayan" kişi kim olduğunu bilir... Yakın zamanda Özür gelmezse yolcu gerekeni yapacaktır... Yorumun sahibinin kim olduğunu ilgili kişi bilir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BAY XY ~ 10 yıl önce
Orda acaba alin teri ile, kendi bilegin gücü ile THY de görev yapan ve calisan varmi acaba? Hic ama hic sanmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gözlemci ~ 10 yıl önce
size firkrinizi soran olmadı, ama emin olabilirsiniz alın teri bileğin gücü ile gelinmiştir.
Stuttgart Acentesi ~ 10 yıl önce
Stuttgart Bölgesinde faaliyette bulunan bir acente olarak, yeni Stuttgart Müdürü Ilker beyi ve ekibini kutluyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 10 yıl önce
torpilliler ne de güzel poz vermişler !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
abc ~ 10 yıl önce
tanır mısınız
müdür ~ 10 yıl önce
THY müdürlerinin nasıl işe girdiklerini ve nasıl müdür olduklarını bilmeyen yoktur sanırım !
Objektif ~ 10 yıl önce
Herkesi niye aynı kefeye koyuyorsunuz? Kesin bir bilgi sahibi olmadan neden insanları sınıflandırıyorsunuz? bu resimdeki Müdürlerden bir tanesi THY ye 15 yıldır hizmet veriyor ve hiç bir torpili yoktur. Part time olarak işe başlamıştır ve alnının akı ile bugünlere gelmiştir. İşini düzgün yapmak ve belli bir noktaya gelmek suç mudur? Ancak atıp tutun... bilip bilmeden insanlara çamur atın..
Alamanci ~ 10 yıl önce
SIK ucan bir yolcu olarak Stuttgartin güler yüzlü ve yolcusuna sahip cikan ekibini kutluyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 10 yıl önce
Almanyada bir cok ilklere imza atmiş STR Yönetici kadrosuna yakısır bir çalışma sergilemiş. Tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000