13 Temmuz 2014, Pazar 14:06:31

THY TRİPOLİ SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Trablus Uluslararası Havaalanı ve İçişleri Bakanlığı binası yakınlarında orduya bağlı birlikler ile muhalif silahlı gruplar arasında çıkan çatışmalar sonrasında Türk Hava Yolları, bu kente yapacağı uçuşları iptal etti.
  • Nankör bedeviler , size herşey müstehaktır.İtalyanların vede Fransızların sömürgesi oldunuz iyice...Öldüre öldüre bitiremediniz daha kendinizi.Türk düşmanları sizi...
  • 1987 yilinda Türk iscilerinin pasaportlarini toplayan libyali polislerin tabur tabur diye bagirdiktan sonra yere atip toplayin osmanlinin torunlari diye bagirdiklari bir sise cola icin 20 km yol gidip Türklere yok o sadece Libyali lar icin dedikleri yasamimin 4 yilini mühendis olarak gecirdigim ilkel geri kalmis Türk düsmani Italyan Hayrani bir topluluk.
  • Daha çok iptal edeceksiniz seferlerinizi hem de çok...

Uluslararası Trablus Havaalanı ve İçişleri Bakanlığı binası yakınında silahlı gruplar ve orduya bağlı birlikler arasında çatışma çıktı.

Türk Hava Yolları da (THY) Libya'nın başkenti Trablus'a yapacağı seferleri iptal ettiğini duyurdu.

Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada Tripoli Havalimanı'nda çıkan çatışmalar nedeniyle havalimanının kapatılması nedeniyle bu kente yapacağı seferlerini iptal ettiği duyurdu.

THY TRİPOLİ SEFERLERİNİ İPTAL ETTİ

Yorumlar

Bedeviler ~ 10 yıl önce
Nankör bedeviler , size herşey müstehaktır.İtalyanların vede Fransızların sömürgesi oldunuz iyice...Öldüre öldüre bitiremediniz daha kendinizi.Türk düşmanları sizi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 10 yıl önce
1987 yilinda Türk iscilerinin pasaportlarini toplayan libyali polislerin tabur tabur diye bagirdiktan sonra yere atip toplayin osmanlinin torunlari diye bagirdiklari bir sise cola icin 20 km yol gidip Türklere yok o sadece Libyali lar icin dedikleri yasamimin 4 yilini mühendis olarak gecirdigim ilkel geri kalmis Türk düsmani Italyan Hayrani bir topluluk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pamuk ~ 10 yıl önce
Daha çok iptal edeceksiniz seferlerinizi hem de çok...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000