24 Eylül 2014, Çarşamba 15:56:29

THY TOSKANA'YI TANITTI

Türk Hava Yolları (THY), ilk uçuşunu 26 Haziran’da yaptığı İtalya’nın Toskana kenti ile ilgili tanıtım toplantısı düzenledi.
  • Sardinya, Bari, Verona, Palermo, Floransa da düşünülmeli
  • Toscana bir eyalet!
  • Paralel yapi temizlenecek diye beklerken sessiz sedasiz sinsice kadrolasmaya devam ediyorlarmis .Allah sonunuzu hayir etsin.
  • toskana kenti ? bölge olmasın o ?

THY’nin uçuş ağına kattığı İtalya’nın Toskana kenti ile ilgili düzenlediği tanıtım toplantısına THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur, Pisa Uluslararası Havalimanı Genel Müdürü Gina Giani, Toskana Promosyon Turizm Direktörü Alberto Peruzzini ve birçok davetli katıldı. Düzenlenen toplantıda Toskana ve Türk Hava Yolları tanıtım filmleri gösterildi. Yapılan sunum ve konuşmaların ardından toplu halde fotoğraf çektirildi.

THY Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Olmuştur, toplantının son derece başarılı geçtiğini ifade ederek, “Biz kendimizi anlattık. Son 10 yılda Türk Hava Yolları olarak ne yaptığımızı anlattık. Değerli turizm otoriteleri de Toskana’yı tanıtmış oldu. Son derecede güzel bir yer. Haftada 4 uçuşumuz var Pisa’ya. 26 Haziran 2014’ten beri uçuş gerçekleştiriyoruz. Genel itibariyle uçuşlardan çok memnunuz. Kış tarifesine devam edeceğiz. Önümüzdeki yaz tarifesine de rakamlara bakacağız. Elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Memnunuz, toplantı çok iyi oldu. Burada yapmak istediğimiz şey aslında İstanbul’da Toskana bölgesinin bilinirliğini artırtmak. İnsanların ilgisini daha çok oraya çekmek. İnşallah muvaffak olmuşuzdur” şeklinde konuştu.

THY TOSKANA'YI TANITTI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sardinya, Bari, Verona, Palermo, Floransa da düşünülmeli

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Toscana bir eyalet!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hashasiler ? ~ 10 yıl önce
Paralel yapi temizlenecek diye beklerken sessiz sedasiz sinsice kadrolasmaya devam ediyorlarmis .Allah sonunuzu hayir etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
toskana? ~ 10 yıl önce
toskana kenti ? bölge olmasın o ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000