18 Aralık 2018, Salı 09:55:05

THY Tip Müdürünü Digitürk yaktı!

Fetö soruşturması kapsamında tutuklanan Türk Hava Yolları Airbus 320 tip müdürü Pilot Alper Gürsoy’un tutuklanma gerekçesi ortaya çıktı.
  • FETO adami fuze gibi yukseltir veya deniz alti gibi batirir. Cok isterddim AKP den referans mektubu alip . Onceden THY pilot elemesinin yapan HTA CRM tiyotrosu altinda yonetmenligini ise Ana okulugu psikologu yapardi . Kiminle ucmak istersin Tayip Erdogan ile kiminle unmake istemessin FETO Ile . Bundan guzel cevap olamaz
  • Arkadaş ben fenerliyim ve digitürküm var. Takımın hali malum, iptal etmeyi planlıyorum. Ama şu anda 20 Aralık. Yani 17-25 Aralık arasında. Bugün iptal edersem fetöcü derler mi? Yoksa en iyisi 28 Aralığı mı bekleyeyim? Allah rızası için bir bilen varsa akıl versin.
  • Bilal Eksi neci :)))
  • kesin bi digiturk yuzundendir
  • Thy'de kargo,yurtdışı müdür,şefler,yolcu hizmetleri, tgs'ye geçen thy eskileri,saw'da fetocular cirit atıyor kimsenin umurunda değil.Bunların cv'leri, geçmişleri,torpilleri,ne zaman nasıl işe girmiş,müdür vs olmuşlar hepsi belli.Bunları kim,nasıl koruyor akıl alır iş degil.Thy'ye fetocuları tıka basa dolduran,mobbingleri,yedikleri her haltı ne de olsa bizden diye görmezden gelen temel ve hamdi nasıl hala serbestçe geziyorlar?Biri sus payı tai'ye geçti diğeri ortada yok.Gerci kabile reisi '17-25 milattır,ondan öncesini unutalım sonra hala onlarla beraber olanlardan hesap soralım'deyince,fetoyla resim çektirenler hala iktidar partisince vekil yapılınca,heryerde fetocu olup da siyaset ve iktidar partisinde yok denilince benim fetoyla mücadele konusunda umudum hepten bitti.Ya bunlar danışıklı dövüş ya da fetocuların ellerinde çok koz var iktidar ondan korkuyor, siyasilere,'milletimizin oylarıyla gelen milletimizin oyuyla gider'dedikleri ama görevden aldıkları,hapse atamadıkları eski belediye başkanlarına ve ensesi kalınlara dokunamıyor başka izahı yok.
  • Bıktık usandık bu 320 filosunun kollanmasindan fetö diyemem ama hakkimda haram olsun yonetemeyenlere
  • Kendi atadiklari pilotu hapse attiriyorlar. Allah bin belasini versin Tk ninda Akp ninde. Boyle giderse pilot kalmayacak tk da. Yerlerine gelenlerde akp den torpilini ayarlayip gelecek olan vasifsiz tipler olack. ondan sonra bekle gor kazalari...
  • Arkadaslar akli olan THY den ayrilsin. Ben Emirates de calisiyorum, 3,5 yildir. Bu olaylarin buraya gelecegi ta o zamandan belliydi sanki. Ingilizcesine, bilgi ve pilotluk becerisine guvenen tum arkadaslari bekliyoruz. En azindan Turkiye yeniden normallesinceye kadar biraz yurt disinin tadini cikartin derim.
  • Allah belasini versin bu duzenin. Iyi ki tk dan ayrilmisim. Yurt disina acilin millettt! Cikin bu timarhaneden. Inanin o zaman yazdiklarima katilacaksiniz. Birakin 3 kurusluk tk lari devlet duzenleri, guguk kusuna donen adalet sistemleri onlarin olsun. Dunya sadece turkiye den ve havayolu sirketleride sadece Tk dan ibaret degil. Anlayana. Yoksa valla yaiyorum buraya, kanser, kalp hastasi yaparlar insanlari. Ruh ve beden sagliginiz icin acilin kardesim yurt disina....
  • Başkanlara iyi bakım nereye hizmet ediyor

Fetö soruşturması kapsamında tutuklanan Türk Hava Yolları Airbus 320 tip müdürü Pilot Alper Gürsoy’un tutuklanma gerekçesi ortaya çıktı.

Türk Hava Yolları’nda Airbus 320 tipi uçakların tip müdürlüğü görevini yürüten Pilot Alper Gürsoy’un Fetö soruşturması kapsamında tutuklanmasına ilişkin detaylar ortaya çıktı.

Pilot Alper Gürsoy’un, Fetö terör örgütü ile bir bağlantısı olmadığı belirtilirken tutuklanma gerekçesinin ise Digitürk iptalinden kaynaklandığı iddia edildi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün Samanyolu TV, Samanyolu Haber, Bugün TV, Kanaltürk, Yumurcak TV, Irmak TV ve Mehtap TV isimli 7 televizyon kanalının Digiturk platformundan çıkarılması ardından aynı dönemde Gürsoy’un da 2015 yılında Digitürk üyeliğini iptal ettiği savcılık iddianamesinde yer aldı.

FETÖ liderinin talimatıyla dilekçe vererek Digiturk'ten ayrıldıkları gerekçesiyle daha önce de birçok kişi hakkında işlem yapılmıştı.

ANAYASAL DÜZENE KARŞI…

Digitürk, 2015 yılı Ekim ayında Fetö ile bağlantılı televizyon kanallarını platformdan çıkarırken şu açıklamada bulunmuştu:

“Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, "Anayasal Düzene Karşı İşlenen Suçlar Soruşturma Bürosu" tarafından yapılan bir soruşturma ile ilgili olarak Şirketimize resmi bir yazı tebliğ edilmiştir.

Söz konusu yazının içeriği gereği yasal zorunluluktan dolayı Kanaltürk, Samanyolu TV, Mehtap TV, S Haber (Samanyolu Haber), Bugün TV, Yumurcak TV ve Irmak TV kanalları platformumuzdan çıkarılmıştır.”

©AirportHaber

THY Tip Müdürünü Digitürk yaktı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

FETO ~ 5 yıl önce
FETO adami fuze gibi yukseltir veya deniz alti gibi batirir. Cok isterddim AKP den referans mektubu alip . Onceden THY pilot elemesinin yapan HTA CRM tiyotrosu altinda yonetmenligini ise Ana okulugu psikologu yapardi . Kiminle ucmak istersin Tayip Erdogan ile kiminle unmake istemessin FETO Ile . Bundan guzel cevap olamaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FB vs Digiturk ~ 5 yıl önce
Arkadaş ben fenerliyim ve digitürküm var. Takımın hali malum, iptal etmeyi planlıyorum. Ama şu anda 20 Aralık. Yani 17-25 Aralık arasında. Bugün iptal edersem fetöcü derler mi? Yoksa en iyisi 28 Aralığı mı bekleyeyim? Allah rızası için bir bilen varsa akıl versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adanalı ~ 5 yıl önce
Bilal Eksi neci :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yav he he ~ 5 yıl önce
kesin bi digiturk yuzundendir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heee heee ~ 5 yıl önce
Zaten dıgıtturku var dıye mudur olmuştu
Thy gerçekleri ~ 5 yıl önce
Thy'de kargo,yurtdışı müdür,şefler,yolcu hizmetleri, tgs'ye geçen thy eskileri,saw'da fetocular cirit atıyor kimsenin umurunda değil.Bunların cv'leri, geçmişleri,torpilleri,ne zaman nasıl işe girmiş,müdür vs olmuşlar hepsi belli.Bunları kim,nasıl koruyor akıl alır iş degil.Thy'ye fetocuları tıka basa dolduran,mobbingleri,yedikleri her haltı ne de olsa bizden diye görmezden gelen temel ve hamdi nasıl hala serbestçe geziyorlar?Biri sus payı tai'ye geçti diğeri ortada yok.Gerci kabile reisi '17-25 milattır,ondan öncesini unutalım sonra hala onlarla beraber olanlardan hesap soralım'deyince,fetoyla resim çektirenler hala iktidar partisince vekil yapılınca,heryerde fetocu olup da siyaset ve iktidar partisinde yok denilince benim fetoyla mücadele konusunda umudum hepten bitti.Ya bunlar danışıklı dövüş ya da fetocuların ellerinde çok koz var iktidar ondan korkuyor, siyasilere,'milletimizin oylarıyla gelen milletimizin oyuyla gider'dedikleri ama görevden aldıkları,hapse atamadıkları eski belediye başkanlarına ve ensesi kalınlara dokunamıyor başka izahı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Foroz ~ 5 yıl önce
Sen de o kabilenin iti oluyorsun herhalde
Foroz'a ~ 5 yıl önce
Şükür ki o kabileden de değilim senin gibi arsız sahibinin sesi de. Gerçi sen ve senin gibiler de haklısınız zira böyle kula kul,para ve çıkar için her kılığa girebilecek zavallılar olmasanız ne iş bulabilirsiniz ne para ne de dişleyecek kemik.
737 ~ 5 yıl önce
Bıktık usandık bu 320 filosunun kollanmasindan fetö diyemem ama hakkimda haram olsun yonetemeyenlere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320 ~ 5 yıl önce
Hayırdır 737’ci kardeşim nedir karın ağrın? 320’ciler hangi konularda kollanmış?
Bu ne laa ~ 5 yıl önce
Kendi atadiklari pilotu hapse attiriyorlar. Allah bin belasini versin Tk ninda Akp ninde. Boyle giderse pilot kalmayacak tk da. Yerlerine gelenlerde akp den torpilini ayarlayip gelecek olan vasifsiz tipler olack. ondan sonra bekle gor kazalari...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airporthaber ~ 5 yıl önce
böyle yorumcu görünümlü teröristlerin yorumlarını nasıl yayınlıyorsunuz???
FO ~ 5 yıl önce
Fetöcü çomarlar uçurduda akp den torpilliler neden uçuramasın?akp den torpilli olanda,şoförlükten pilotluğa terfi etmiyor ya!o da eğitimini alıp geliyor!
ITIRAFmevcut ~ 5 yıl önce
Eee GM PERSONELI adam bana itiraf etti torpilim var ne crm ne kurul mulakatı tamamen formalite AKADEMIYE giricem TORPIL saglam. Devir bu devir ne yazık ki. Yapacak bir sey yok
Ne kazaymış ~ 5 yıl önce
Ne kazaymış birader sizin şirket batırmak için beklemediğiniz gün kalmadı eski 4 sene de bir uçak parçalayanları çağırın geri bence onlar hayalinizi gerçekleştirir
Emrts ~ 5 yıl önce
Arkadaslar akli olan THY den ayrilsin. Ben Emirates de calisiyorum, 3,5 yildir. Bu olaylarin buraya gelecegi ta o zamandan belliydi sanki. Ingilizcesine, bilgi ve pilotluk becerisine guvenen tum arkadaslari bekliyoruz. En azindan Turkiye yeniden normallesinceye kadar biraz yurt disinin tadini cikartin derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngilizcesine güvenen ~ 5 yıl önce
Güzel arkadaşım . Sen sanki kaçmış gibi konuşmuşsun . Hani özetle PARA için gittim deseydin daha delikanlı olurdu.
Ingiliş ~ 5 yıl önce
Sıkıntıda orada ya, doğru dürüst İngilizce konuşan ve işine hakim olan pilot yok ki...
Bahri ~ 5 yıl önce
Ingilizcesine guvenen Torpili olmayan Arkası kollanmayan kim kaldı ki TR de zatenn?
Hala yorum ~ 5 yıl önce
Allah belasini versin bu duzenin. Iyi ki tk dan ayrilmisim. Yurt disina acilin millettt! Cikin bu timarhaneden. Inanin o zaman yazdiklarima katilacaksiniz. Birakin 3 kurusluk tk lari devlet duzenleri, guguk kusuna donen adalet sistemleri onlarin olsun. Dunya sadece turkiye den ve havayolu sirketleride sadece Tk dan ibaret degil. Anlayana. Yoksa valla yaiyorum buraya, kanser, kalp hastasi yaparlar insanlari. Ruh ve beden sagliginiz icin acilin kardesim yurt disina....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Önümüz tufanmış ne gam nuhun gemisidir vatan ~ 5 yıl önce
Ülkemizi Sevdiğimiz için Eleştirdiğimiz noktalar var ama Belki çalıntı soru ile girmediğimiz için sümüklü mendil saklamadığımız için kafayı yiyecek bir durumumuz yok . Sen kaçıp iyi yapmışsın neticede vatanı satmanın korkusu başka korkuya benzemez.
gisad ~ 5 yıl önce
Başkanlara iyi bakım nereye hizmet ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000