10 Ağustos 2008, Pazar 10:07:45

THY TİFLİS UÇUŞUNA SAVAŞ DARBESİ

Türk Havayolları Gürcistan ile Rusya arasında Osetya sorunu ile ilgili çıkan savaştan dolayı Gürcistan uçuşlarını gözden geçiriyor.
  • thy yüzünden tibliste mahsur kaldık gürcistan hava yolları bile Antalya seferleri gerçekleşirken thy tırsaklığı yüzünden kendi vatandaşını mahsur bıraktı alkışlıyorum onu korkaklar.Binemediğimiz bir önceki uçağıda bakan ismi verip binenler oldu biz ise dönüş bileti mevzuatları yüzünden bir sonraki uçağa kaldık ve onlarda da iptal olmuş şimdi tibliste otel odasında 2 gündür bekliyoruz.
  • iyi

AirportHaber’in edindiği bilgilere göre Gürcistan’ın başkenti Tiflis uçuşlarını süresiz askıya aldı. İlk uygulama bugün itibari ile gerçekleşiyor. THY’nin bugün İstanbul-Tiflis arasında yapılması planlanan uçuşu iptal edildi.

 

Rusya tarafından hava saldırılarına maruz kalan Gürcistan’ın Tiflis uçuşlarının iptal edilmesi ile ilgili THY’den bir açıklama yapılmadı. Uçuşların Gürcistan’da hayatın normale ereceği güne kadar yapılmayacağı bildiriliyor.

Batum Seferleri de İptal

Gelen bilgilere göre THY Batum seferlerini de askıya alacak. Batum yolcuları Tabzon'a inecek ve oradan da karayolu ile Batum'a götürülecekler.

THY TİFLİS UÇUŞUNA SAVAŞ DARBESİ

Yorumlar

CANER ~ 16 yıl önce
thy yüzünden tibliste mahsur kaldık gürcistan hava yolları bile Antalya seferleri gerçekleşirken thy tırsaklığı yüzünden kendi vatandaşını mahsur bıraktı alkışlıyorum onu korkaklar.Binemediğimiz bir önceki uçağıda bakan ismi verip binenler oldu biz ise dönüş bileti mevzuatları yüzünden bir sonraki uçağa kaldık ve onlarda da iptal olmuş şimdi tibliste otel odasında 2 gündür bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
klm ~ 16 yıl önce
iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000