07 Eylül 2012, Cuma 08:42:38

THY TERMİNAL DEĞİŞTİRİYOR

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna’nın başkenti Kiev yolcularına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 10 Eylül tarihi itibariyle Boryspil Havalimanı'nın B Terminali’nden yeni D Terminali binasına taşınacağını bildirdi...
  • jfk de değişmeli bence terminal çok eski. Amerika hayranlarına duyurulur Ağrı'daki terminalimiz bile jfk den temiz ve bakımlı.

Türk Hava Yolları (THY), Ukrayna’nın başkenti Kiev yolcularına daha iyi hizmet verebilmek amacıyla 10 Eylül tarihi itibariyle Boryspil Havalimanı'nın B Terminali’nden yeni D Terminali binasına taşınacağını bildirdi.

THY’den yapılan açıklamada, 10 Eylül tarihi itibariyle Borispol’in yeni Terminal D binasında hizmet vermeye başlanılacağı ve Kiev çıkışlı THY yolcularının Borispol’in, B Terminali yerine D Terminali binasına gitmeleri gerektiği belirtildi.

Bu arada, THY, Avrupa Futbol Şampiyonası Euro2012 ile birlikte hizmete giren D Terminali’ne taşınan ilk büyük uluslararası havayolları şirketi oldu. Doğuş, Alarko ve YDA ortaklığı tarafından yapılan Kiev Borispol Havaalanı D Terminali Mayıs ayı sonunda hizmete girmişti. (Haber7)

THY TERMİNAL DEĞİŞTİRİYOR

Yorumlar

jfk ~ 12 yıl önce
jfk de değişmeli bence terminal çok eski. Amerika hayranlarına duyurulur Ağrı'daki terminalimiz bile jfk den temiz ve bakımlı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000