10 Ağustos 2010, Salı 14:05:51

THY TEKNİSYENLERİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

İstanbul'da dün servis midibüsünün devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Türk Hava Yolları'nın (THY) 3 teknik personelinden 2'si, memleketleri Eskişehir'de gözyaşları arasında toprağa verildi.
  • iki üç gün sonra unutulur.servis şirketinin sahibi kim bilmiyorsunuz herhalde.bu şirketle yapılan anlaşmayı iptal edecek bir babayiğitin olduğunu zannetmiyorum.FATİH ,SELÇUK,ORHAN KARDEŞLERİMİZ THY TEKNİK ÇALIŞANLARI SİZLERİ UNUTMAYACAK.
  • Arkadaşlar bende itemsan personeliyim ama burda konu tk yada itemsan değil. kompleksli olmaya hiç gerek yok.
  • Thy koşturuyor büyüyor ,Türk havacılığı altın çağında servisler sınırlarını aşmış koşturuyor teknisyen limitlerini geçmiş koşturuyor kaptan sınırlarını aşmış koşturuyor uçaklar yerde durmaz sürekli uçuyor allah sonumuzu hayır etsin canım kardeşlerime allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum artık biraz durup bi bakınmak gerek hatalar yapılıyor bedeller büyük olacak arkadaşlar şöför arkadaşlar kadar hepimiz yaptığımız işleri sorgulamalı hakkıyla yapmalıyız yoksa daha büyük acılar bizleri bekliyor.
  • arkadaşlar, burada hiç kimse itemsan lafı etmedi onları konu da etmedi... bir katliam gibi kazadan ve üç candan bahsediyoruz, yapmayın lütfen..
  • lastik patlamış, uyumuş, taksi sıkıştırmış vs. bırakın bunları, adamın ehliyeti ne, kim vermiş bu arabayı buna efendiler kim.. allah belanızı versin... üç hayatı kararttınız..
  • servis şöförleri kaç saat mesai yapıyolar araştrılsın..sabah sekizden diğer sabah sekize kadar 24 saat mesai yaptırılırsa kaçınılmaz son...hepimizin başı sağolsun:((
  • LASTİK PATLADI DENİLEREK OLAY ŞİMDİDEN KAPATILMAYA ÇALISILIYOR.COK YAZIK.OLAN ARKADAŞLARIMIZA OLDU.MEKANLARI CENNET OLSUN.ALLAH BUNU ONLARIN YANINA BIRAKMASIN..
  • Anadolu yakasına giden tüm servislerin PLAKA numaraları trafik müdürlüğüne bildirilsin .Hız limitinden 2 günde ehliyetlerine el konulur göreceksiniz.
  • Sonuş bir ay kadar herşeye kurallarınca uyulur herşey düzenli gider sonra gene aynı tas aynı hamam. Ne değişecek hiç bir şey. Ölen ölmüş olacak ailesi ise perişan. Varmı bunları ödeyecek hayır. Yarın hepsi unutulacak. Olan geride kalanlara oluyor işte. Yıkıldıkları ve bir avuç toprakları ile kaldılar. :(
  • TASIMACI SIRKET SORUMLULUGUNU KABUL EDIYOR MU? YOKSA TRAFIK KAZASINDA HIC BIR KUSURUN OLMAKSIZIN OLMEK IS YERINE GITMENIN YADA YOLCULUGU ICINDE VARDIR MI DIYOR? ACILI AILELERE VE DOSTLARINA SABIRLAR DILERIM.

Dün Yenibosna'daki kazada hayatını kaybeden THY tekniknisyenleri Selçuk Uludağ (25) ile Orhan Avcı'nın (32) cenazeleri, memleketleri Eskişehir'e getirildi.

Uludağ ile Avcı'nın Reşadiye Camii'nde kılınan cenaze namazında yan yana konulan tabutlarına son kez sarılan aileleri gözyaşlarına boğuldu.

Cenazeye THY yetkilileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.







THY TEKNİSYENLERİ GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

Misafir ~ 14 yıl önce
iki üç gün sonra unutulur.servis şirketinin sahibi kim bilmiyorsunuz herhalde.bu şirketle yapılan anlaşmayı iptal edecek bir babayiğitin olduğunu zannetmiyorum.FATİH ,SELÇUK,ORHAN KARDEŞLERİMİZ THY TEKNİK ÇALIŞANLARI SİZLERİ UNUTMAYACAK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Arkadaşlar bende itemsan personeliyim ama burda konu tk yada itemsan değil. kompleksli olmaya hiç gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Thy koşturuyor büyüyor ,Türk havacılığı altın çağında servisler sınırlarını aşmış koşturuyor teknisyen limitlerini geçmiş koşturuyor kaptan sınırlarını aşmış koşturuyor uçaklar yerde durmaz sürekli uçuyor allah sonumuzu hayır etsin canım kardeşlerime allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum artık biraz durup bi bakınmak gerek hatalar yapılıyor bedeller büyük olacak arkadaşlar şöför arkadaşlar kadar hepimiz yaptığımız işleri sorgulamalı hakkıyla yapmalıyız yoksa daha büyük acılar bizleri bekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadaşlar, burada hiç kimse itemsan lafı etmedi onları konu da etmedi... bir katliam gibi kazadan ve üç candan bahsediyoruz, yapmayın lütfen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
lastik patlamış, uyumuş, taksi sıkıştırmış vs. bırakın bunları, adamın ehliyeti ne, kim vermiş bu arabayı buna efendiler kim.. allah belanızı versin... üç hayatı kararttınız..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
servis şöförleri kaç saat mesai yapıyolar araştrılsın..sabah sekizden diğer sabah sekize kadar 24 saat mesai yaptırılırsa kaçınılmaz son...hepimizin başı sağolsun:((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
LASTİK PATLADI DENİLEREK OLAY ŞİMDİDEN KAPATILMAYA ÇALISILIYOR.COK YAZIK.OLAN ARKADAŞLARIMIZA OLDU.MEKANLARI CENNET OLSUN.ALLAH BUNU ONLARIN YANINA BIRAKMASIN..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anadolu yakasına giden tüm servislerin PLAKA numaraları trafik müdürlüğüne bildirilsin .Hız limitinden 2 günde ehliyetlerine el konulur göreceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sonuş bir ay kadar herşeye kurallarınca uyulur herşey düzenli gider sonra gene aynı tas aynı hamam. Ne değişecek hiç bir şey. Ölen ölmüş olacak ailesi ise perişan. Varmı bunları ödeyecek hayır. Yarın hepsi unutulacak. Olan geride kalanlara oluyor işte. Yıkıldıkları ve bir avuç toprakları ile kaldılar. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TASIMACI SIRKET SORUMLULUGUNU KABUL EDIYOR MU? YOKSA TRAFIK KAZASINDA HIC BIR KUSURUN OLMAKSIZIN OLMEK IS YERINE GITMENIN YADA YOLCULUGU ICINDE VARDIR MI DIYOR? ACILI AILELERE VE DOSTLARINA SABIRLAR DILERIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000