09 Ekim 2014, Perşembe 17:42:07

THY TEKNİSYENİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Türk Hava Yolları Pekin ofisinde görevli teknisyen Ziya Güler motorsiklet kazası geçirdi.
  • ilgilenilmediği iddiası tamamen THY na atılan çamur. tedavi için şimdiye kadar 70bin tl (eski parayla 70 milyar) fatura edilmiş deniyor. bu haberi servis edenler dahil çindeki herkes bilir ki tedavi en iyi hastanelerde olmuş zaten. faturadan anlaşılıyor zaten. faturayı kim ödüyor? basiretli yöneticileri olan THY sigortada yapmış. bir personeli yurtdışında çok az yerde olan sigorta ile koruyan kişiler neden kötülenir. kasıt varsa ancak bu olur...
  • Ziya kardesime gecmis olsun allah sifa versin en kisa surede sagligina kavusmasi dilegiyle. Benim de Pekin de yasayan bir turk olarak soyleceklerim var; Ziya kaza gecirdikten sonra mesai arkadasi ve cinli bayan arkadasi tarafindan hastaneye kaldirilmistir.3-4 gun yogun bakimda kaldi ve hastaligi boyunca yukarida yorumlarda bahsedildigi gibi herhangi bir tercuman verilmedi.Ziya ya mesai arkadasi ve bayan arkadasi yardim etti, baskada hic kimse ona yardim eli uztmadi.Ne THY muduru,nede TURK BUYUKELCILIGI herhangi bir yardimda bulunmadi.Ziya yla kaderi basbasa birakildi.Sizler yurtdisinda yasayan insanlarin ne zorluklar cektigini bilebilirsiniz ama Ziya gercekten cok zor gunler gecirdi,inasallah simdi Turkiye de gerekli tedavi uygylanir en kisa zamanda sagligina kavusur gecmis olsun
  • Gecmiş olsun ziya kardesim. Sevgılı hemşehrim enkısa zamanda saglıgına kavusman dilegiyle
  • Neymis ? Pekin muduru cok duzgun,isini bilen biriymis.Burada yasayan Turkler Ziya'yi hastanede ziyaret etti.Is bilen Pekin muduru 20 gunde 2 kere hastaneye gelmis.Ustelik Pekin'de ki buyukelciligin dahi olaydan haberi yok.Ziya'ya bir Cinli arkadas bakiyor.Ziya yatalak.Evet Pekin muduru isini biliyormus,durustmus,ahlakli ve caliskanmis.He ya he he.Ziya'ya Allah yardimcisi olsun diyenler.Once Pekin'de ki THY muduru sonra THY yardimci olacak.Her isi Allah'a havale etmeyin.
  • Bu arada bilgi olsun diye yaziyorum.Cin'de yasayan Turkler THY ile fahis fiyatlari yuzunden ucmuyor.THY ile PEK-IST gidis donus 2200 TL.AZAL ( Azerbaycan Havayollari ) ile 1600 TL.Hesap ortada 600 TL fark var.Millet Cin'den ya AZAL ile ya CHINA SOUTHERN ile ya da EGYPTAIR ile ucuyor.Ustelik THY ile sadece 20 kg BAGAJ hakkiniz var.Dusunebiliyormusunuz IST-PEK-IST sadece 20 KG.Oysa IST -PEK-IST EGYPTAIR ile kisi basi 46 KG bagaj hakkiniz var.3 Kisi EGYPTAIR ile Pekin'e uctuk 138 KG bagaj getirdik ,tek kurus odemedik.Neden THY ile ucalim ,soyulmak icin mi ?
  • Sayin "meyvesi olan agac" mudurum, THY'nin Pekin hattinin kari veya Cin'deki baska hatlarin zararinin bu kaza ile ilgisi yok, kimse bu konuyu konusmuyor. Sadece insani konulari degerlendiriyoruz. 1- Mesaisi gece 1:00'de biten teknisyen ve hava alani personeline nicin servis araci tahsis etmediniz? 2- Bu elemanlarinizin, Pekin'de ulasimlari icin kendi adlarina RESMI OLARAK arac veya motorsiklet bile satin alamayacaklarini bilmiyor musunuz? 3- Kendisi araba satin alamayacak, THY olarak servis araci vermediginiz bir calisanin alana nasil gidip gelmesini onerirsiniz? O saatte, metro yok, belediye otobusu yok, dolmus yok. 4- Ulasimi kendileri cozen personele ulasim gideri odeniyor mu? 5- Madem kar-zarar dediniz, servis aracini tasarruf edip daha cok kar etmek icin mi dusunmediniz? Ulkemizin milli bayrak tasiyicisi THY'ni kar ettiren herkesi takdir ederiz. Ancak hatasi olani elestirmek de ve gereginin yapilmasini istemek de hakkimiz.
  • Arkadasa gecmis olsun ancak bu sekilde beyanat verdi ise iyi niyetli degil . Karalama yapmak icin durumu kullaniyor . Anladigim kadari ile ozel hastanede tedavi goruyor , yaninda kendisine yardimci olmasi icin cince konusan bir yardimci verilmis . Mudur kendisini ziyaret etmis , ilgilenmis . Hasta psikolojisi ile duygusal davraniyor olabilir ancak amacinin muduru karalamak icin ortam olusturmak oldugu kanisi olustu bende.Veysel beyin basarilari ortadir . Bu sekilde basit yontemlerle karalama cabasi icinde olanlar bilmeli ki elmasa kara calamazsiniz ama kendi renginizi ortaya koyarsiniz .
  • Ziyacığım burdan yazıyorum kusura bakma iletişim için tel bende yok internettede henüz görmedim seni ama çok üzgünüm ucuz atlatmışsın Allah yardımcın olsun.Diğer yazılanları ayıpladım Çin'de yaşamak nasıldır kimse bilmez teknisyen çok maaş alıyormuş araba alablirdi tercihini motordan yana kullanmış ve ölümden dönmüş Allah Ziyayı bize bağışladı kazanç konusunda her kuruşumuzu hakkettik bugüne kadar ve oda sonuna kadar haketti hatası olan varsa dedikodulara bakmam cezalandırılmalı.Enteresandır Thy büyük şirket ve imkanları var piyasanın üstünde maaş alması neden rahatsız ediyorki sorun bakalım lufthansa teknisyeni mahrumiyet bölgesinde ne kadar maaş alıyor maaşın en az3 katı onun için Ziya'nın alın teriyle kazandığı para helaldir.Öyle teknisyenler varki kimse içini bilmez bir köy dolusu adama bakar birbirinizle tartışacağınıza arkadaşınız için birşeyler yapmaya gayret edin lütfen.
  • Ziya kardeşim, Olanlara çok üzüldüm.Umarım kısa zamanda saglıgına kavuşursun.
  • Ziya kardesimize gecmis olsun.Ama cizmeyi asmayin.Mudure ve Sirkete atip tutanlar artik abartmayin.Teknisyeni de Mudurle ozdeslestirmek gibi bir yalnisa zinhar dusmeyin,hepiniz siradan meslek lisesi mezunu iken sizleri UCAK TEKNISYENI yapmak icin herturlu masrafinizi karsilayan sirketinizin kiymetini bilin,yurtdisina gitmek icin yapmadiginiz torpil,atmadiginiz takla yok,kurallar da bellidir,tayini cikmadan once ve tayini cikinca da herkes ne yapacagini bilir.yurtdisinda gorev yapan tum personel gibi teknisyende siradan bir calisandir,artik kendi kendinizi allayip pullamayin onlar kotu biz iyiyiz anlayisini silin,biz olmadan ucak kalkmaz zihniyetinden vazgecin,siz olmazsaniz,baskasi olur,ozel firmalara verirler,mahalli teknisyen alirlar ama o is yine yurur kendinizi vazgecilmez sanmayin,disarisi teknisyen ariyormus begenmeyen gider, ama ne hikmetse emekli olunca bile bu bereketli sirketin eteklerinden dusmezsiniz.Haddinizi bilin ,mevki ve makaminizi bilin yoksa bildirirler.

Türk Hava Yolları’nın Pekin ofisinde görev yapan teknisyen Ziya Güler’in, iş çıkışı evine dönerken motorsikletiyle kaza geçirdiği öğrenildi.

Pekin havalimanından gece saat 01.00 sıralarında evine gitmek isterken kaza geçiren Güler, hastaneye kaldırıldı. Bilincinin açık olduğu öğrenilen Güler’in, belinden ve bacaklarında kaza sonrası hasar ve kırıklar oluştuğu belirtildi.

20 günden bu yana Pekin’de bir hastanede tedavisi devam eden genç teknisyenin yarın İstanbul’a döneceği kaydedildi.

Teknisyenin yaşadığı kaza sonrası Çin’de yaşayan Türkler’in bulunduğu sosyal paylaşım gruplarında Türk yetkililerin ve THY’nin kazazedeye ilgisiz kaldığı ve yardımda bulunmadığı şeklinde yorumlar dikkat çekti.

©AirportHaber Özel



THY TEKNİSYENİ ÖLÜMDEN DÖNDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (86)

masraf -sigorta ~ 9 yıl önce
ilgilenilmediği iddiası tamamen THY na atılan çamur. tedavi için şimdiye kadar 70bin tl (eski parayla 70 milyar) fatura edilmiş deniyor. bu haberi servis edenler dahil çindeki herkes bilir ki tedavi en iyi hastanelerde olmuş zaten. faturadan anlaşılıyor zaten. faturayı kim ödüyor? basiretli yöneticileri olan THY sigortada yapmış. bir personeli yurtdışında çok az yerde olan sigorta ile koruyan kişiler neden kötülenir. kasıt varsa ancak bu olur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MESUT BAHTIYAR ~ 9 yıl önce
Ziya kardesime gecmis olsun allah sifa versin en kisa surede sagligina kavusmasi dilegiyle. Benim de Pekin de yasayan bir turk olarak soyleceklerim var; Ziya kaza gecirdikten sonra mesai arkadasi ve cinli bayan arkadasi tarafindan hastaneye kaldirilmistir.3-4 gun yogun bakimda kaldi ve hastaligi boyunca yukarida yorumlarda bahsedildigi gibi herhangi bir tercuman verilmedi.Ziya ya mesai arkadasi ve bayan arkadasi yardim etti, baskada hic kimse ona yardim eli uztmadi.Ne THY muduru,nede TURK BUYUKELCILIGI herhangi bir yardimda bulunmadi.Ziya yla kaderi basbasa birakildi.Sizler yurtdisinda yasayan insanlarin ne zorluklar cektigini bilebilirsiniz ama Ziya gercekten cok zor gunler gecirdi,inasallah simdi Turkiye de gerekli tedavi uygylanir en kisa zamanda sagligina kavusur gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lostar ~ 9 yıl önce
Gecmiş olsun ziya kardesim. Sevgılı hemşehrim enkısa zamanda saglıgına kavusman dilegiyle

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekerlek ~ 9 yıl önce
Neymis ? Pekin muduru cok duzgun,isini bilen biriymis.Burada yasayan Turkler Ziya'yi hastanede ziyaret etti.Is bilen Pekin muduru 20 gunde 2 kere hastaneye gelmis.Ustelik Pekin'de ki buyukelciligin dahi olaydan haberi yok.Ziya'ya bir Cinli arkadas bakiyor.Ziya yatalak.Evet Pekin muduru isini biliyormus,durustmus,ahlakli ve caliskanmis.He ya he he.Ziya'ya Allah yardimcisi olsun diyenler.Once Pekin'de ki THY muduru sonra THY yardimci olacak.Her isi Allah'a havale etmeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tekerlek ~ 9 yıl önce
Bu arada bilgi olsun diye yaziyorum.Cin'de yasayan Turkler THY ile fahis fiyatlari yuzunden ucmuyor.THY ile PEK-IST gidis donus 2200 TL.AZAL ( Azerbaycan Havayollari ) ile 1600 TL.Hesap ortada 600 TL fark var.Millet Cin'den ya AZAL ile ya CHINA SOUTHERN ile ya da EGYPTAIR ile ucuyor.Ustelik THY ile sadece 20 kg BAGAJ hakkiniz var.Dusunebiliyormusunuz IST-PEK-IST sadece 20 KG.Oysa IST -PEK-IST EGYPTAIR ile kisi basi 46 KG bagaj hakkiniz var.3 Kisi EGYPTAIR ile Pekin'e uctuk 138 KG bagaj getirdik ,tek kurus odemedik.Neden THY ile ucalim ,soyulmak icin mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elestiri ~ 9 yıl önce
Sayin "meyvesi olan agac" mudurum, THY'nin Pekin hattinin kari veya Cin'deki baska hatlarin zararinin bu kaza ile ilgisi yok, kimse bu konuyu konusmuyor. Sadece insani konulari degerlendiriyoruz. 1- Mesaisi gece 1:00'de biten teknisyen ve hava alani personeline nicin servis araci tahsis etmediniz? 2- Bu elemanlarinizin, Pekin'de ulasimlari icin kendi adlarina RESMI OLARAK arac veya motorsiklet bile satin alamayacaklarini bilmiyor musunuz? 3- Kendisi araba satin alamayacak, THY olarak servis araci vermediginiz bir calisanin alana nasil gidip gelmesini onerirsiniz? O saatte, metro yok, belediye otobusu yok, dolmus yok. 4- Ulasimi kendileri cozen personele ulasim gideri odeniyor mu? 5- Madem kar-zarar dediniz, servis aracini tasarruf edip daha cok kar etmek icin mi dusunmediniz? Ulkemizin milli bayrak tasiyicisi THY'ni kar ettiren herkesi takdir ederiz. Ancak hatasi olani elestirmek de ve gereginin yapilmasini istemek de hakkimiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cevap lütfen ~ 9 yıl önce
Müdür Bey ; burada arkadaş somut bir şekilde size çok güzel madde madde sormuş, bunlara cevabınızı bekliyoruz. Siz yada vekiliniz buraya birşey yazarsanız okuruz hepimiz bilgileniriz.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Arkadasa gecmis olsun ancak bu sekilde beyanat verdi ise iyi niyetli degil . Karalama yapmak icin durumu kullaniyor . Anladigim kadari ile ozel hastanede tedavi goruyor , yaninda kendisine yardimci olmasi icin cince konusan bir yardimci verilmis . Mudur kendisini ziyaret etmis , ilgilenmis . Hasta psikolojisi ile duygusal davraniyor olabilir ancak amacinin muduru karalamak icin ortam olusturmak oldugu kanisi olustu bende.Veysel beyin basarilari ortadir . Bu sekilde basit yontemlerle karalama cabasi icinde olanlar bilmeli ki elmasa kara calamazsiniz ama kendi renginizi ortaya koyarsiniz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isim/rumuz ~ 9 yıl önce
Siz veysel beyi tanıyorsunuz biz de Ziya abiyi tanıyoruz. Emin olabilirsiniz ki öyle birşey yapmaz kendisi.
cincce ~ 9 yıl önce
Kendisine yardımcı olması için çince konuşan yardımcı verimemiş,yardimcı Zıya beyin arkadaşi zaten.İsmini burdan oğrendiğm o mudur doğru adam olamaz olsa idi ılk anda zıya beyi tr göderirdi.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ziyacığım burdan yazıyorum kusura bakma iletişim için tel bende yok internettede henüz görmedim seni ama çok üzgünüm ucuz atlatmışsın Allah yardımcın olsun.Diğer yazılanları ayıpladım Çin'de yaşamak nasıldır kimse bilmez teknisyen çok maaş alıyormuş araba alablirdi tercihini motordan yana kullanmış ve ölümden dönmüş Allah Ziyayı bize bağışladı kazanç konusunda her kuruşumuzu hakkettik bugüne kadar ve oda sonuna kadar haketti hatası olan varsa dedikodulara bakmam cezalandırılmalı.Enteresandır Thy büyük şirket ve imkanları var piyasanın üstünde maaş alması neden rahatsız ediyorki sorun bakalım lufthansa teknisyeni mahrumiyet bölgesinde ne kadar maaş alıyor maaşın en az3 katı onun için Ziya'nın alın teriyle kazandığı para helaldir.Öyle teknisyenler varki kimse içini bilmez bir köy dolusu adama bakar birbirinizle tartışacağınıza arkadaşınız için birşeyler yapmaya gayret edin lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şimşek ~ 9 yıl önce
Ziya kardeşim, Olanlara çok üzüldüm.Umarım kısa zamanda saglıgına kavuşursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artik abartmayin ~ 9 yıl önce
Ziya kardesimize gecmis olsun.Ama cizmeyi asmayin.Mudure ve Sirkete atip tutanlar artik abartmayin.Teknisyeni de Mudurle ozdeslestirmek gibi bir yalnisa zinhar dusmeyin,hepiniz siradan meslek lisesi mezunu iken sizleri UCAK TEKNISYENI yapmak icin herturlu masrafinizi karsilayan sirketinizin kiymetini bilin,yurtdisina gitmek icin yapmadiginiz torpil,atmadiginiz takla yok,kurallar da bellidir,tayini cikmadan once ve tayini cikinca da herkes ne yapacagini bilir.yurtdisinda gorev yapan tum personel gibi teknisyende siradan bir calisandir,artik kendi kendinizi allayip pullamayin onlar kotu biz iyiyiz anlayisini silin,biz olmadan ucak kalkmaz zihniyetinden vazgecin,siz olmazsaniz,baskasi olur,ozel firmalara verirler,mahalli teknisyen alirlar ama o is yine yurur kendinizi vazgecilmez sanmayin,disarisi teknisyen ariyormus begenmeyen gider, ama ne hikmetse emekli olunca bile bu bereketli sirketin eteklerinden dusmezsiniz.Haddinizi bilin ,mevki ve makaminizi bilin yoksa bildirirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haaaaa ~ 9 yıl önce
Devamını yazsam editör koymaz ama haketmişti bu yorum
isim/rumuz ~ 9 yıl önce
ilk başta bir teknisyen olarak sana kızacaktım ama, uçak bakım teknisyenlerinin sadece meslek lisesinden çıktığını zanneden cahil birisi olduğun için birşey söylemiyorum sana. Allah akıl fikir versin.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000