03 Aralık 2011, Cumartesi 08:14:03

THY TEKNİK'TEN YENİ İŞBİRLİĞİ

Yalova Üniversitesi ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.
  • İsmail Demir Bey varken THY çok daha büyümeye laik dürüst mütevazi usta bir yöneticiii :)
  • THY Teknik ve diğer MRO 'lar adına NDT alanında güzel bir düşünce ve gelişme bence, Türk insanı kendi ile çekişmesini bir kenara bırakmalı ve Ülkemizin ulaşım, eğitim ve diğer markaları bir araya gelerek sivil havacılığı sivil ve asker emeklisi ile FAA, EASA kompleksinden uzak ama olduğundan ileri taşımalı.
  • Bu kadar güzel bir işbirliğini "" Çok değerli meslektaşlarımız ""neden böyle karalarlar hala anlamış değilim.Ayrıca daha EASA nın neyi askıya aldığının bile farkında değiller.Ama birileri birşeyleri askıya alınca farkına varacaklar ama geç olacak özür dilemek için.Yeniden teşekkür ve tebrik etmek istiyorum emeği geçenlere.Hayırlı olsun.
  • Bu güzel işbirliği için her iki tarafada hayırlı olsun diyorum.
  • Türk havacılık tarihinde bu güne kadar yapılması gerekenler yapılmadığı için bazıları tarafından bu tür haberler sanırım basit geliyor. Bu projede yer alan herkesi canı gönülden tebrik eder, devamını diğer üniversitelerle devam etmesini dilerim.
  • thy teknik haaa...aynı organize sanayi sitesi gibi valla...emekliyen(pardon emekli) asker teknisyenlerle ançak bu kadar olur ..nolduu EASA yine yerden yere vurmuş sizi
  • Amaç Yalovadan birşey almak yada Yalovanın birşey vermesi değil, karşılılı reklam ve dostlar alışverişte görsün hareketleridir. Bu boş işlerle uğraşacağınıza önce işinizi tam yapın. EASA yetkileri askıya almış. Aloo sesim geliyor mu?
  • yalova üniversitesi eminim kalitesi tartışılmaz bir kurumdur.ancak thy teknik bu tip işbirliklerini kendini daha fazla ispat edebilmiş odtü,boğaziçi,itü gibi üniversitelerle yapması gerekir düye düşünüyorum.bu işbirliği yalova üni'ye çok şey katabilir ama teknik a.ş'nin yalova'dan alacağı pek bir şey olmadığı kanısındayım.
Yalova Üniversitesi ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. arasında, tahribatsız muayene teknikleri (NDT), kaynak ve ilgili mühendislik alanlarında araştırma - geliştirme yapmak, karşılıklı eğitim - öğretim desteği vermek, Bölgesel Tahribatsız Muayene ve Kaynak, Eğitim, Uygulama ve Danışmanlık Merkezi’ni kurmak, uçak sanayinde kullanılabilecek ileri malzemeler konusunda Ar- Ge projeleri yapmak üzere işbirliğini protokolü imzalandı.

Protokole Yalova Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. M. Niyazi Eruslu ve THY Teknik A.Ş adına Genel Müdür Doç. Dr. İsmail Demir imza attı.

İmza törenine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yıldırım ve Prof. Dr. Rescep Hayri Eren, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Eşref Avcı, Yalova Üniversitesi Bilim ve Teknoloji, Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜBİTAM) Müdürü Prof. Dr. M. Cahit Ensari, Çınarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Rafet Bozdoğan, YÜBİTAM Müdür Yardımcıları Yard. Doç. Dr. Didem Omay ve Yard. Doç. Dr. Ümit Ünver, Özel Kalem Müdürü Mehmet Güler, THY Eğitim Müdürü Dr. İsmail Yıldırım, THY Proje Yöneticisi M. İlker Sunaoğlu, Mühendis Mehmet Ali Yorulmaz ve Mühendis Ahmet Duymaz katıldılar.

Kimya ve Süreç Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Yard. Doç. Dr. Ümit Ünver ve Yard. Doç. Dr. Ahmet Yılmaz tarafından yürütülecek projede, taraflar arası koordinasyonun YÜBİTAM ve Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) tarafından sağlanması kararı alındı. Törende Genel Müdür Doç. Demir Rektör Prof. Eruslu’ya anı olarak “Airbus 330” uçak maketi ve çini tabak sundu.

Rektör Eruslu logolu çini tabak hediye ederek teşekkür etti.

THY ekibine Ebru Sanatçısı Eser-i Cedide Ustası Osman Nuri Gürsesli’nin eserleri de sunuldu. Taraflar işbirliği açısından başlangıç niteliğindeki bu projeyi imzalamaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
THY TEKNİK'TEN YENİ İŞBİRLİĞİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Marmara ~ 11 yıl önce
İsmail Demir Bey varken THY çok daha büyümeye laik dürüst mütevazi usta bir yöneticiii :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY Teknik ve diğer MRO 'lar adına NDT alanında güzel bir düşünce ve gelişme bence, Türk insanı kendi ile çekişmesini bir kenara bırakmalı ve Ülkemizin ulaşım, eğitim ve diğer markaları bir araya gelerek sivil havacılığı sivil ve asker emeklisi ile FAA, EASA kompleksinden uzak ama olduğundan ileri taşımalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu kadar güzel bir işbirliğini "" Çok değerli meslektaşlarımız ""neden böyle karalarlar hala anlamış değilim.Ayrıca daha EASA nın neyi askıya aldığının bile farkında değiller.Ama birileri birşeyleri askıya alınca farkına varacaklar ama geç olacak özür dilemek için.Yeniden teşekkür ve tebrik etmek istiyorum emeği geçenlere.Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu güzel işbirliği için her iki tarafada hayırlı olsun diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Türk havacılık tarihinde bu güne kadar yapılması gerekenler yapılmadığı için bazıları tarafından bu tür haberler sanırım basit geliyor. Bu projede yer alan herkesi canı gönülden tebrik eder, devamını diğer üniversitelerle devam etmesini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
thy teknik haaa...aynı organize sanayi sitesi gibi valla...emekliyen(pardon emekli) asker teknisyenlerle ançak bu kadar olur ..nolduu EASA yine yerden yere vurmuş sizi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Amaç Yalovadan birşey almak yada Yalovanın birşey vermesi değil, karşılılı reklam ve dostlar alışverişte görsün hareketleridir. Bu boş işlerle uğraşacağınıza önce işinizi tam yapın. EASA yetkileri askıya almış. Aloo sesim geliyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yalova üniversitesi eminim kalitesi tartışılmaz bir kurumdur.ancak thy teknik bu tip işbirliklerini kendini daha fazla ispat edebilmiş odtü,boğaziçi,itü gibi üniversitelerle yapması gerekir düye düşünüyorum.bu işbirliği yalova üni'ye çok şey katabilir ama teknik a.ş'nin yalova'dan alacağı pek bir şey olmadığı kanısındayım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000