17 Eylül 2010, Cuma 14:35:00

THY TEKNİK'TEN YENİ BİR ANLAŞMA

SunExpress, THY Teknik ile 737-800 filosuna yönelik Komponent Pool Hizmetleri anlaşması imzaladı...
  • SunExpress bir sefer THY Teknik ile bir sefer de Lufthansa Teknik ile anlasma imzalar. Neden acaba?? 10 yil da olsa; THY Teknik için gerçek bir basari midir Sun Express ile imzalamak?
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., SunExpress ile B737-800 filosu için 10 yıllık Komponent Hizmetleri anlaşması imzaladı. Anlaşma kapsamında, SunExpress’in ana üssü Antalya’da yedek komponent stoğu oluşturulacak, SunExpress THY Teknik’in diğer komponent stoklarına erişebilecek, baslangıç olarak 25 adet B737-800 uçağına ait komponentler ile ilgili mühendislik ve lojistik desteği de THY Teknik tarafından sağlanacaktır.

SunExpress’e, Komponent Pool Hizmetleri’nde, THY Teknik’i tercih ettikleri için teşekkür ettiklerini belirten THY Teknik yetkilileri, SunExpress’in ana bakım sağlayıcısı olmanın gururunu taşıdıklarını söylediler.

SunExpress yetkilileri de Türk Sivil Havacılığı’nın önemli iki aktörü arasındaki iyi ilişkinin ve güçlü ortaklığın sürmesinden memnuniyet duyduklarını açıkladılar.

Türk Hava Yolları’nın (İMKB: THYAO) iştiraki olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. bölgesinin lider bakım ve onarım merkezi olarak, Boeing ve Airbus uçaklarına gövde, motor, yedek güç ünitesi, iniş takımları ve komponent bakım hizmeti vermektedir. Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Türkiye merkezli müşterilere ek olarak Avrupa, Orta Doğu, Kuzey Afrika ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden 100’ü aşkın müşteriye İstanbul’daki bakım merkezinde istihdam ettiği 3.000’den fazla nitelikli personel ile bakım ve onarım hizmeti sunmaktadır.

7.6 Yaş ortalaması ve 5000’den fazla koltuk sayısına sahip 26 uçaklık filosu ile operasyonlarını sürdüren SunExpress, filosu ile en yüksek endüstri ve çevre standartlarını sağlamaktadır. 1 Mayıs 2010 tarihinde 20. yaşını kutlayan şirket, kuruluşundan bu yana 20 milyondan fazla yolcu taşımıştır. SunExpress, bir Türk Havayolları ve Lufthansa ortak girişimidir.
THY TEKNİK'TEN YENİ BİR ANLAŞMA

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
SunExpress bir sefer THY Teknik ile bir sefer de Lufthansa Teknik ile anlasma imzalar. Neden acaba?? 10 yil da olsa; THY Teknik için gerçek bir basari midir Sun Express ile imzalamak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000