22 Aralık 2009, Salı 14:48:53

THY Teknik'ten öğrencilere destek

Türk Hava Yolları A.Ş.’den havacılık öğrencilerine destek...
  • öncelikle bu protokolün imzalanmasında emeği geçen herkesi tebrik ederim,eüshyo adına atılmış büyük bir adımdır,darısı diğer okullarımızın başına.. inşallah bir gün türkiyedeki bütün sivil havacılık okulları bir olur da; yolumuza taş olarak koyulan modül sınavlarının ve ünvan meselesinin çözümleri için ortak kararlar alırız,sesimizi daha çok yükseltir, hakkımız olan ayrıcalıkların sahibi oluruz.. saygılar...
  • 1. tavsiyelerde bulunan abimizin saydığı şirketlerle okulumuz sürekli temas halindedir ve biz öğrenciler odaklı eğitimler uygulanmaktadır, başta tei ve hibm olmak üzere. 2. Son sınıf dersleri kapsamında bakım hangarlarında tiger uçakları üzerinde 100 saatlik bakım uygulaması öğrenciler tarafından ciddiyetle ve manuallere bağlılıkla yapılmaktadır. 3.Uçuş bakım tecrübeleri kapsamında seferden dönen eğitim uçaklarının bakım prosedürleri uygulanmaktadır. 4.THY ile yapılan protokol tamamlanmak üzeredir. %.Modül sınavlarını başarı ile yürütmektedir. .....bilginize
  • Anadolu üniversitesi SHYO bu açıdan en şanslı okuldur. Mezunlarının %90 ı havaş ve çelebi de veya özel havayollarında direk olarak iş bulmaktadır. Şirketlerde bu okula destek olmaktadır. Bana göre Türkiyenin en iyi SHYO dur.
  • hani haber gerçekten erciyes üniversitesi öğrencileri iç,n sevivdirici fakat kafa karıştıran bütün öğrenciler için mi geçerli yoksa sadeve belli başlı birkaç öğrenciye mi kapılarını thy açmış durumda umarım bilgilendirirsizin
  • Airport tv deki sefa beyin kışkırtıcı konuşmaları.Bu sorunlarla bu okulları kapatın diyerek sert söylemleri bence çok faydalı oldu. Kayseri ilk defa kendini göstermeye başladı.Tebrikler.Bizim Cavcav Müdürümüzde yatmış olduğu kış uykusundan uyansada biraz SHYO nun pilot okullarından başka bölümlerinede bir göz atsa diyorum. shgm den söz alınıyor ama bizim Cavcav hocadan hala ses yok. Sefa hocamızı bir daha kışkırtsak diyorum.
  • shyo lar bir an önce müh fakültelerine çevrilmelidir.böylece belirlenen büyük bakım merkezi olma yolundaki en büyük engellerden biri ortadan kalkacaktır.küresel rekabet koşullarındadünya ortalama kalite standartlarını yakalamak ve üzerine çıkmak bununla mümkün olacaktır.tk ilee anlaşma yapmak neyi değiştirirki.neden herhangi bir okul lufthansa ile anlaşma yapmıyor,neden quantas ile çalışılmıyor.
  • öncelikle shyo larda bir ayrışmaya gitmek başta shyo mezunları olmak üzere son derece sakıncalııdır.shyo lar bünyesinde barındırdıkları gerçekten çok kaliteli öğrenci profilil ile bu sınırların üzerine çıkmalıdırlar.tk nın bu girişimi güzel gibi görünsede içerisinde bolca çelişki barındırmaktadır.bu öğrencileri alıp uzun yıllar çalışmalarını zorunlu kılacak sözleşmeler imzaalatmak ve bu sözleşmelerin koşullarını hergün biraz daha zora koşmak ve etik nede profosyonelcedir.shyo l neden shyo lara mühendislik ünvanı verilmemekte,okullardan ve devletten alınan finans payının bunda etkisi varmıdır.
  • öncelikle tebrik ediyorum kayseriyi. shyo yu değil.bu bir kyserili girişimi çok belli. çünklü sektörde erciyes çok bilinen bir yer değil. ama yinede tebrikler.bu işi yapanlar uyuyan güzelleri de uyndırırlar inş.bu protollerinde böle gizli kapaklı imzalanması çok düşündürücüü.
  • Sayın okul muduru nıhayet ıyı ısler yapmaya başladı..İnş. kendi SHYO mezunlarınıda okula araştırma görevlisi olarakta alır..Kendi yetiştirdikleri öğrencileri kendi haline bırakmaz!!! SIRA ÜNVAN MESELESİNE GELDİ...2004 VE ÖNCESİNDE ÖSSDE REKOR DERECEDE PUANLAR ALIP TIP VE UÇAK MÜH. GİREBİLECEKKEN SHYO SEÇTİK..YİNE AYNI ŞEKİLDE ÇALIŞIRIS BUNDANDA ONUR VE SEREF DUYARIZ...AMA HAKETTİĞİMİZ ÜNVANIMIZDA BİZE VERİLSİN
  • Unutulmamalıdır ki; bu okulu A.Ü. SHYO yapmakta elbette ki yöneticilerin payı büyük ancak " ASIL " bu okulu Türkiye’de söz sahibi yapan konuma gelmesini sağlayan seçme sınavı ile gelmiş kabiliyetleri ve potansiyelleri yüksek, başarıya aç, geleceğe dair büyük umutları olan biz havacılık öğrencileri olduğu unutulmamalıdır. Ne yazık ki uzun bir zamandır gaflet uykusunda bulunan kişilerin artık uyanma vakti gelmiştir. UYANIN VE SEKTÖR NEDEREDİR VE NEREYE GİTMEKTEDİR Bİ GÖRÜN. Saygılarımla bi öğrenciniz.

Erciyes Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu ile bir protokol imzalayan şirket; öğrencilerin, iki yarıyıl boyunca şirket tesislerinde teorik ve uygulamalı olarak eğitilip mesleki hayata hazırlanmalarına imkân sağlayacak.
    
Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Erciyes Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerinin eğitim ve istihdamlarına destek olacak.

Erciyes Üniversitesi’nden yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Demir, Müdür Yardımcısı Fazıl Çiftçi ve İnsan Kaynakları Başkanı Hüseyin Sağlam ile Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Kemal Apalak arasında işbirliği protokolü imzalandı.
    
Protokole göre, Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerinin, iki yarıyıl boyunca şirket tesislerinde teorik ve uygulamalı olarak eğitilip mesleki hayata hazırlanmalarında ve performans değerlendirmelerine tabi tutularak istihdam edilmelerinde karşılıksız destek olacak.

THY Teknik'ten öğrencilere destek

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

Misafir ~ 14 yıl önce
öncelikle bu protokolün imzalanmasında emeği geçen herkesi tebrik ederim,eüshyo adına atılmış büyük bir adımdır,darısı diğer okullarımızın başına.. inşallah bir gün türkiyedeki bütün sivil havacılık okulları bir olur da; yolumuza taş olarak koyulan modül sınavlarının ve ünvan meselesinin çözümleri için ortak kararlar alırız,sesimizi daha çok yükseltir, hakkımız olan ayrıcalıkların sahibi oluruz.. saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
1. tavsiyelerde bulunan abimizin saydığı şirketlerle okulumuz sürekli temas halindedir ve biz öğrenciler odaklı eğitimler uygulanmaktadır, başta tei ve hibm olmak üzere. 2. Son sınıf dersleri kapsamında bakım hangarlarında tiger uçakları üzerinde 100 saatlik bakım uygulaması öğrenciler tarafından ciddiyetle ve manuallere bağlılıkla yapılmaktadır. 3.Uçuş bakım tecrübeleri kapsamında seferden dönen eğitim uçaklarının bakım prosedürleri uygulanmaktadır. 4.THY ile yapılan protokol tamamlanmak üzeredir. %.Modül sınavlarını başarı ile yürütmektedir. .....bilginize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anadolu üniversitesi SHYO bu açıdan en şanslı okuldur. Mezunlarının %90 ı havaş ve çelebi de veya özel havayollarında direk olarak iş bulmaktadır. Şirketlerde bu okula destek olmaktadır. Bana göre Türkiyenin en iyi SHYO dur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hani haber gerçekten erciyes üniversitesi öğrencileri iç,n sevivdirici fakat kafa karıştıran bütün öğrenciler için mi geçerli yoksa sadeve belli başlı birkaç öğrenciye mi kapılarını thy açmış durumda umarım bilgilendirirsizin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Airport tv deki sefa beyin kışkırtıcı konuşmaları.Bu sorunlarla bu okulları kapatın diyerek sert söylemleri bence çok faydalı oldu. Kayseri ilk defa kendini göstermeye başladı.Tebrikler.Bizim Cavcav Müdürümüzde yatmış olduğu kış uykusundan uyansada biraz SHYO nun pilot okullarından başka bölümlerinede bir göz atsa diyorum. shgm den söz alınıyor ama bizim Cavcav hocadan hala ses yok. Sefa hocamızı bir daha kışkırtsak diyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
shyo lar bir an önce müh fakültelerine çevrilmelidir.böylece belirlenen büyük bakım merkezi olma yolundaki en büyük engellerden biri ortadan kalkacaktır.küresel rekabet koşullarındadünya ortalama kalite standartlarını yakalamak ve üzerine çıkmak bununla mümkün olacaktır.tk ilee anlaşma yapmak neyi değiştirirki.neden herhangi bir okul lufthansa ile anlaşma yapmıyor,neden quantas ile çalışılmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öncelikle shyo larda bir ayrışmaya gitmek başta shyo mezunları olmak üzere son derece sakıncalııdır.shyo lar bünyesinde barındırdıkları gerçekten çok kaliteli öğrenci profilil ile bu sınırların üzerine çıkmalıdırlar.tk nın bu girişimi güzel gibi görünsede içerisinde bolca çelişki barındırmaktadır.bu öğrencileri alıp uzun yıllar çalışmalarını zorunlu kılacak sözleşmeler imzaalatmak ve bu sözleşmelerin koşullarını hergün biraz daha zora koşmak ve etik nede profosyonelcedir.shyo l neden shyo lara mühendislik ünvanı verilmemekte,okullardan ve devletten alınan finans payının bunda etkisi varmıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
öncelikle tebrik ediyorum kayseriyi. shyo yu değil.bu bir kyserili girişimi çok belli. çünklü sektörde erciyes çok bilinen bir yer değil. ama yinede tebrikler.bu işi yapanlar uyuyan güzelleri de uyndırırlar inş.bu protollerinde böle gizli kapaklı imzalanması çok düşündürücüü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sayın okul muduru nıhayet ıyı ısler yapmaya başladı..İnş. kendi SHYO mezunlarınıda okula araştırma görevlisi olarakta alır..Kendi yetiştirdikleri öğrencileri kendi haline bırakmaz!!! SIRA ÜNVAN MESELESİNE GELDİ...2004 VE ÖNCESİNDE ÖSSDE REKOR DERECEDE PUANLAR ALIP TIP VE UÇAK MÜH. GİREBİLECEKKEN SHYO SEÇTİK..YİNE AYNI ŞEKİLDE ÇALIŞIRIS BUNDANDA ONUR VE SEREF DUYARIZ...AMA HAKETTİĞİMİZ ÜNVANIMIZDA BİZE VERİLSİN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Unutulmamalıdır ki; bu okulu A.Ü. SHYO yapmakta elbette ki yöneticilerin payı büyük ancak " ASIL " bu okulu Türkiye’de söz sahibi yapan konuma gelmesini sağlayan seçme sınavı ile gelmiş kabiliyetleri ve potansiyelleri yüksek, başarıya aç, geleceğe dair büyük umutları olan biz havacılık öğrencileri olduğu unutulmamalıdır. Ne yazık ki uzun bir zamandır gaflet uykusunda bulunan kişilerin artık uyanma vakti gelmiştir. UYANIN VE SEKTÖR NEDEREDİR VE NEREYE GİTMEKTEDİR Bİ GÖRÜN. Saygılarımla bi öğrenciniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000