23 Ekim 2008, Perşembe 18:05:34

THY Teknik'ten "ATIK" açıklaması

Türk Hava Yolları, AirportHaber'in "UÇAK ATIKLARINA NE OLUYOR?" başlıklı özel haberine ilişkin bir açıklama yayınladı. İşte Türk Hava Yolları'ndan gelen açıklama.
  • Yorumunuz... Benim de arkamda devlet desteği olsa ne varsa bende var olur.
  • NE VARSA BİZİM TEKNİKTE VAR YA YADİGAR THY'EM BENIM, CANIM BENIM

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.,  ISO 14001 Çevre Yönetim ve OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği sertifikasına sahip Türkiye’nin ilk ve tek bakım merkezidir.

THY Teknik A.Ş, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgesini 18 Ekim 2006 tarihinde almaya hak kazanmış olup, iki kez yıllık izleme denetlemesinden başarı ile geçerek belge uzatılmıştır. Söz konusu standart , bir kuruluşun çevre ile ilgili tüm konularını kapsadığı için, atık yönetimi de bu kapsam içinde. THY Teknikten kaynaklanan, gerek tehlikeli kimyasallar gerekse geri dönüşümlü malzemeler ilgili yasal mevzuatlara uygun olarak , ( 2372 sayılı Çevre Kanununca belirtilen Çevre Orman Bakanlığınca yetkili kuruluşlarca ) değerlendirilmekte/ bertaraf edilmektedir.

 

Ayrıca THY Teknik, uçak parçalarının değerlendirmesi hususunda FAA/ JAA / SHGM  gibi havacılık regülasyonlarınca da belirlenen kurallara uygun hareket ediyor. Bunun yanısıra geri dönüşüm için, GE Aviation ile uçak scrap part anlaşması var.

THY Teknik'ten "ATIK" açıklaması

Yorumlar

sivil ~ 15 yıl önce
Yorumunuz... Benim de arkamda devlet desteği olsa ne varsa bende var olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 15 yıl önce
NE VARSA BİZİM TEKNİKTE VAR YA YADİGAR THY'EM BENIM, CANIM BENIM

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000