09 Ekim 2013, Çarşamba 20:55:44

THY TEKNİK'TE GERİLİM HAD SAFHADA

Türk Hava Yolları çalışanlarını yakından ilgilendiren Hava İş seçimleri arap saçına döndü. Karşılıklı suçlamalar birbirini izlerken son açıklama Reform Hareketi'nden geldi.
  • Beyaz liste boşyere çıktın ortalığa.İşverenin listesine oy yok! Ortalığı daha fazla bulandırmayın kardeşim ya.Alamayacağınızı bile bile daha fazla germeyin ortamı.Allah Allah hiç mi prensip sahibi değilsiniz kardeşim.
  • Beyaz listede 2 şefin isminin olması tesadüf mü acaba
  • yasasın yenı kolelerrrrrr
  • Su durumda en iyisi yine aycin
  • Atilay ayçin beyin sonu yaklaşıyor.
  • İşveren vekili İsmail D. ve Fazlı Ç. ikilisi yapacağını yaptı! Yavuz G.'i Hamdi Bey kenara çekmişti. Gökkuşağı zaten yoktu Teknik'te. Emek Meclisi'nde aylardır ahlaklı bir çalışma yapan insanları da hem kendi hem de destekçilerinin ekmekleriyle tehdit ederek durdurdular. Reform da hiç bir baskı görmediği halde ama Teknik'teki şerefli çalışanların kendilerine tepki için Ayçin Ağa'ya oy vereceklerinden korktuklarından güya çekilme stratejisi uyguluyorlar. Listeyi insanları tehdit ederek oluşturanlar belli. Diğer tarafta da yıllardır anamızı ağlatan Ayçin Ağa var. Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı oldu. Allah Teknik'teki kardeşlerimin yardımcısı olsun. Hayırlı olur inşallah.
  • thy teknikte sendika sorunları THY habomda maaş ve zam kaosu. yönetim ile beraber yürüyenler bilsinler ki ilerisi herkes için kaos. Emek kimse için önemli değil. herkes koltuğunun cebinin derdinde..
  • Harbiye ağzına kadar cemaatçi doldu tabii ki orda kazanırsınız.Düne kadar havacılık işkolu sendikasızlaştırılsın diye ortaya çıkan Külünk'ün paçasından ayrılmayan celalettin bugün sendikacılığa soyunmuş.Biraz düşünün bakim bu işin içinde kimler var.İnsan biraz utanır bee
  • Saltanat bitecek,aycin aga teknikte sandiga gomecegiz.
  • Aferin size Taltayı batırdınız boyunuza posunuza bakmadan Yaşlı kurta rakip oluyorsunuz ÇOK KOMİKSİNİZ

THY çalışanlarının sendikası Hava-İş'de Aralık ayında yapılacak olan seçimler için delege seçimleri devam ediyor. Bazı küçük noktalarda Reform Hareketi'nin delege seçimlerini kazanmasının ardından gözler yarın yapılacak olan THY Teknik'teki delege seçimlerine çevrilmişti.

Bugün önce Gökkuşağı Hareketi ardından da Emek Meclisi'nden gelen açıklamalar gerilimi tırmandırmıştı. Her iki grup da yönetimi suçlamış ve THY Teknik'teki seçimlerden çekilmişti.

Meydanın Atilay Ayçin ve Reform Hareketi'ne kaldığı düşünülürken Airporthaber yeni bilgilere ulaştı.

Teknik A.Ş'de her birim kendi listesini oluşturmak için kolları sıvadı. Beyaz liste olarak değerlendirilen listenin çalışanlar arasında yapıldığı belirtilirken, sendika kanadından da listeleri birim başkanları yaptığı iddiası ortaya atıldı.

Beyaz liste ile ilgili Teknik'in Sesi Delegasyonu adı altında şu açıklama yapıldı.

"Değerli Mesai Arkadaşlarımız,
Zor bir sendikal süreç  yaşadığımız şu günlerde, gerek sendikal faaliyetlerin yeterince yerine getirilmediği, gerekse çalışanların bu durumdan olumsuz etkilendiği aşikardır.
Bu kötü gidişata birilerinin risk alarak dur demesinin vakti gelmiştir. Yaptığımız kamuoyu yoklamasında mevcut muhalif oluşumların siyasi ve gerçekçi olmayan, aynı zamanda isimleri yıpranmış gruplarla, bu sürecin başarısız olacağını gördüğümüzden bu misyonu üstlenmek üzere herhangi bir kişi veya yönetim dahil, kurumdan bağımsız olarak yola çıktık.
Her iki senede bir çıkmaza giren ve çalışanlara olumlu hiçbir katkısı olmayan bu kaotik süreçleri yaşamamak için, tüm mesai arkadaşlarımızın( her biri birbirinden değerli arkadaşlarımızla oluşturduğumuz)  Beyaz listeye oy vermelerini istemekteyiz.
Seçildiğimiz takdirde, hak aramanın tek yolunun kavga olmadığını hep birlikte yaşayacağız.

Beyaz bir sayfa açmak umuduyla.
Saygılarımızla.
Teknik’in Sesi Delegasyonu"


Bu gelişmeler yaşanırken Reform Hareketi'nden de bir açıklama geldi. Reform Hareketi de THY Teknik'teki seçimlere katılmayacağını açıkladı.

İşte o açıklama



©AirportHaber

THY TEKNİK'TE GERİLİM HAD SAFHADA

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

rumuz yok ~ 10 yıl önce
Beyaz liste boşyere çıktın ortalığa.İşverenin listesine oy yok! Ortalığı daha fazla bulandırmayın kardeşim ya.Alamayacağınızı bile bile daha fazla germeyin ortamı.Allah Allah hiç mi prensip sahibi değilsiniz kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tesadüf mü ? ~ 10 yıl önce
Beyaz listede 2 şefin isminin olması tesadüf mü acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mmmm ~ 10 yıl önce
yasasın yenı kolelerrrrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Su durumda en iyisi yine aycin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 10 yıl önce
Atilay ayçin beyin sonu yaklaşıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 10 yıl önce
İşveren vekili İsmail D. ve Fazlı Ç. ikilisi yapacağını yaptı! Yavuz G.'i Hamdi Bey kenara çekmişti. Gökkuşağı zaten yoktu Teknik'te. Emek Meclisi'nde aylardır ahlaklı bir çalışma yapan insanları da hem kendi hem de destekçilerinin ekmekleriyle tehdit ederek durdurdular. Reform da hiç bir baskı görmediği halde ama Teknik'teki şerefli çalışanların kendilerine tepki için Ayçin Ağa'ya oy vereceklerinden korktuklarından güya çekilme stratejisi uyguluyorlar. Listeyi insanları tehdit ederek oluşturanlar belli. Diğer tarafta da yıllardır anamızı ağlatan Ayçin Ağa var. Yani aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı oldu. Allah Teknik'teki kardeşlerimin yardımcısı olsun. Hayırlı olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
deli ~ 10 yıl önce
thy teknikte sendika sorunları THY habomda maaş ve zam kaosu. yönetim ile beraber yürüyenler bilsinler ki ilerisi herkes için kaos. Emek kimse için önemli değil. herkes koltuğunun cebinin derdinde..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayıpdır Celalettin ~ 10 yıl önce
Harbiye ağzına kadar cemaatçi doldu tabii ki orda kazanırsınız.Düne kadar havacılık işkolu sendikasızlaştırılsın diye ortaya çıkan Külünk'ün paçasından ayrılmayan celalettin bugün sendikacılığa soyunmuş.Biraz düşünün bakim bu işin içinde kimler var.İnsan biraz utanır bee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 10 yıl önce
Saltanat bitecek,aycin aga teknikte sandiga gomecegiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 10 yıl önce
Aferin size Taltayı batırdınız boyunuza posunuza bakmadan Yaşlı kurta rakip oluyorsunuz ÇOK KOMİKSİNİZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000