10 Aralık 2009, Perşembe 08:58:19

THY TEKNİK'TE FLAŞ GELİŞME (Güncellendi)

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.'de flaş bir gelişme yaşandı...
  • THY nı bitirdi, şimdi sıra KTHY de mi ? Yazık valla çok yazık...
  • Bile biliniyordu KTHY hayırlı olsun .
  • kendisi çok iyi ve başarılı bir fotoğrafçıydı.teknisyeni teknisyen olarak değil bant işçisi olarak görürdü.performans değerlendirme sistemini getirerek sadece yeni sicillilerin performansının düşük görüldüğü muhteşem bir işe imza attı.bunlar benim gördüklerim.
  • Böyle seylere alisik olmalidir.Böyle meklilik icin,mezardami emekli olacagiz diye yaygara yapanlarin neden sesi cikmiyor.Herhalde onlar hem emekli hemde kayitdisi biryerlerde calismaktalar.Bazilarida genclerin calismasi icin emekli olduk diyorlar.40 yasindaki yasli emeklilere tesekkür etmek gerekir.Bu özverilerinden dolayi.Isverenlerde,SGK ödemeden calisana sahip olduklari icin,eslerine ve kizlarina 4X4 alma mutlugunu yasamaktalar.Emeklilerde ben gecinemiyorum diye hicmi hic aglama haklarini unutmasinlar.40 yil onlari emekli yasamini kim finanse edecek?
  • söz verdiği hiçbişeyi tutmayan tek insan...
  • ERCANDAN LEFKOSAYA CIZGI BOYARLAR ARTIK
  • THY de her hangi bir cemaate tabi olmayan ve güç debgelerin peşinde koşmayan ender yöneticilerden birini kaybetti. Şu yıllarda ne yazık ki ya bir güç odağının kontrolünde ve ekibinde olacaksınız yada belirli cemaatlerin. Çalışma ve başarılı olmak yetmiyor. Yer işletme Başkanlığından Teknik görevine geçtikten sonra gidenin mi başarılı olduğu yoksa gelenin mi istatistiklerde rahatlıkla görülebilir. Ülkede ya cemaatçi yada güç odaklarının adamı olacaksın zorlamsının son hamlesidir. Bilal Bey'e yapılan bu uygulamayı protosto ediyor ve bağımısız yaşayabilme ve var olabilme hakkının sahiplenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eski bir solcu arkadaşımın dediği gibi aydınlık karanlığın en koyu yerinde başlar, bahara karşı durulmaz, çiçekler açar..
  • ISTE BELLI OLDU KTHY GENEL MUDUR.NE DIYELIM KTHY HAYIRLI OLSUN DIYELIM YINE DE.
  • TEKNİK AŞ DEN ALINMISSA KESİN DAHA İYİ BİR YERE GETİRİLECEKTIR . BENIMDE ZORUNLU EMEKLILIGIMDE IMZASI VAR VE YUKARIDA DA ALLAH VAR.BIZI 40 YASINDA EMEKLI EDENLERE ACABA EMEKLILIK NASIP OLACAK MI COK MERAK EDIYORUM. YASAYIP GORECEGIZ
  • siz dürüstlük nedir bilirmisiniz acaba insanların ekmeğiyle insanların emeğiyle oynayanlara siz dürüstmü diyorsunuz.hashaneye gidemeyen hasta çocuğunu doktara götüremeyen paraya ihtiyacı varken ATM nöbeti tutan yöneticiyemi dürüst diyorsun demekki ucu sana dokundu yoksa kadromu verecekti sana

THY Teknik A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Bilal Ekşi görevinden alındı.

Göreve THY Teknik Revizyon Atölyeleri Başkanı olarak başlayan Bilal Ekşi, daha sonra THY Yer İşletme'den Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görevde bulunmuştu. THY Teknik A.Ş'nin kurulmasına müteakip Teknik A.Ş Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilmişti.

Ekşi, THY Teknik A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı yaparken görevden alındı.

MERKEZE ÇEKİLDİ

Türk Hava Yolları Yönetimi tarafından yapılan şirket içi yazışmada "Yönetim Kurulu’nun 04.12.2009 tarih ve 20 sayılı kararı gereği Şirketimiz İşletmeden sorumlu Genel Müdür Yardımcısı  Sayın Bilal Ekşi ‘nin Genel Müdür Yardımcılığı görevi sonlandırılarak başka bir göreve atanmak üzere THY A.O.’na nakli gerçekleştirilmiştir" denildiği öğrenildi.

©AirportHaber.com

THY TEKNİK'TE FLAŞ GELİŞME (Güncellendi)

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

Misafir ~ 14 yıl önce
THY nı bitirdi, şimdi sıra KTHY de mi ? Yazık valla çok yazık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bile biliniyordu KTHY hayırlı olsun .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kendisi çok iyi ve başarılı bir fotoğrafçıydı.teknisyeni teknisyen olarak değil bant işçisi olarak görürdü.performans değerlendirme sistemini getirerek sadece yeni sicillilerin performansının düşük görüldüğü muhteşem bir işe imza attı.bunlar benim gördüklerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Böyle seylere alisik olmalidir.Böyle meklilik icin,mezardami emekli olacagiz diye yaygara yapanlarin neden sesi cikmiyor.Herhalde onlar hem emekli hemde kayitdisi biryerlerde calismaktalar.Bazilarida genclerin calismasi icin emekli olduk diyorlar.40 yasindaki yasli emeklilere tesekkür etmek gerekir.Bu özverilerinden dolayi.Isverenlerde,SGK ödemeden calisana sahip olduklari icin,eslerine ve kizlarina 4X4 alma mutlugunu yasamaktalar.Emeklilerde ben gecinemiyorum diye hicmi hic aglama haklarini unutmasinlar.40 yil onlari emekli yasamini kim finanse edecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
söz verdiği hiçbişeyi tutmayan tek insan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ERCANDAN LEFKOSAYA CIZGI BOYARLAR ARTIK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY de her hangi bir cemaate tabi olmayan ve güç debgelerin peşinde koşmayan ender yöneticilerden birini kaybetti. Şu yıllarda ne yazık ki ya bir güç odağının kontrolünde ve ekibinde olacaksınız yada belirli cemaatlerin. Çalışma ve başarılı olmak yetmiyor. Yer işletme Başkanlığından Teknik görevine geçtikten sonra gidenin mi başarılı olduğu yoksa gelenin mi istatistiklerde rahatlıkla görülebilir. Ülkede ya cemaatçi yada güç odaklarının adamı olacaksın zorlamsının son hamlesidir. Bilal Bey'e yapılan bu uygulamayı protosto ediyor ve bağımısız yaşayabilme ve var olabilme hakkının sahiplenilmesi gerektiğini düşünüyorum. Eski bir solcu arkadaşımın dediği gibi aydınlık karanlığın en koyu yerinde başlar, bahara karşı durulmaz, çiçekler açar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ISTE BELLI OLDU KTHY GENEL MUDUR.NE DIYELIM KTHY HAYIRLI OLSUN DIYELIM YINE DE.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
TEKNİK AŞ DEN ALINMISSA KESİN DAHA İYİ BİR YERE GETİRİLECEKTIR . BENIMDE ZORUNLU EMEKLILIGIMDE IMZASI VAR VE YUKARIDA DA ALLAH VAR.BIZI 40 YASINDA EMEKLI EDENLERE ACABA EMEKLILIK NASIP OLACAK MI COK MERAK EDIYORUM. YASAYIP GORECEGIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
siz dürüstlük nedir bilirmisiniz acaba insanların ekmeğiyle insanların emeğiyle oynayanlara siz dürüstmü diyorsunuz.hashaneye gidemeyen hasta çocuğunu doktara götüremeyen paraya ihtiyacı varken ATM nöbeti tutan yöneticiyemi dürüst diyorsun demekki ucu sana dokundu yoksa kadromu verecekti sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000