02 Aralık 2010, Perşembe 15:36:14

THY TEKNİK'TE BAYRAK YARIŞI

THY Teknik’te 3 senedir düzenlenen 5 S yarışmasında dereceye girenler düzenlenen kokteylle bayraklarını teslim aldı.
  • Teknik çalışıyor,yağmurda,karda,sıcakta canla başla,parsayı topluyor diğer branşlar.Hayırlı uğurlu olsun.Allah göstermesin bir kırım olduğunda da tekniği değil bu branşları hedef gösterin.Çünkü çalışan onlar.
  • her kuşu öptük bir kaldı leylek derler.
  • uçak bakımına zerre kadar faydası olmayan şirkete hiçbir maddi getirisi olmayanlar bayrak peşinde koşarlar haber başlığı bu olmalı aslında.
  • Bunlar memurlara iş icatetmek için yapılan şeyler; hayatından eline anahtar almamış biri gelir size akıl verir 4 adım eksik atsan şu kadar kazanç olur vs vs der. Ama takımhanede eksik takımlar tamamlanmaz 2 hangar arası gider gelirsin, bakım kartı yanlış çıkar amm le boğuşursun, uçağına park yeri bulamaz hangar önünde motor çalışır vaziyette 10 dakika beklersin... Binanın temeli kayık kalkmış çatıdaki kiremitle uğraşılıyor.
  • MAALESEF BÖYLE GÖSTERİŞ YAPMAKTAN VE GERÇEK EMEKTARLARI GÖRMEMEZLİKTEN GELMEKTEYİZ. BU İŞİN MUTFAĞINA GİRMİYOR VE GERÇEK KAHRAMANLARI GÖREMİYORUZ. ÖNCE BU ZİHNİYETİN VE BAKIŞ AÇISININ DEĞİŞMESİ GEREKİR THY TEKNİKTE. İŞ REKLAMA GELDİĞİNDE 2 PARALIK BİR ROZETLE BU ŞİRKETE YILLARINI VERMİŞ İNSANI ONURE ETMEK YETER GÖRÜLÜYOR. FAKAT DEVAM EDEN SÖZLEŞME DÖNEMİNDE MAALESEF MADDİ OLARAK BU DEĞER ÇALIŞANLARA VERİLMEKTEN KAÇINILIYOR.
  • lansları tek bir itfaiyecimi tutuyor, bununu arkasında body diye tabir edilen destek arkadaşı yok mu ,
  • Türkiye neden bir yerelere gelemiyor işde sebebi. Thy avrupa da 4. büyük havayolu dünyada 18. sırada her yönüyle. Ama kendi memleketinde irlandalılar var anlamak mümkün değil. Ama yabancı havayolu olsa yağ yapmaktan yorulmazlar bu nasıl iş anlamak mümkün değil. Muhtemelan THY 2014 de avrupa da en büyük 2. havayolu şirketi olacaktır dünya da da 5. sıralarda olacaktır. Ama gelelim Türkiye de bir türlü kendini kabul ettiremez kabul etmeyen minnoşlar vardır o zaman da gidin yabancı havayolu ile uçun mesela rus uçakları ile anlayın neyin ne olduğunu..
  • BODRUM DALAMAN HAVAALANI,YENİ BİR HAVAALANI OLSA GEREK.BENİM BİLDİĞİM BODRUM AYRI,DALAMAN AYRI HAVAALANI.LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT..
THY Teknik Bakım Hangarı’nda düzenlenen bayrak törenide konuşan İsmail Demir, “5 S’i bir şeylere temel olması için başlattık. 3 senedir yaptığımız 5 S temeli işyerimizin, çalıştığımız ortamın daha temiz daha derli toplu olmasını ve aradığımız şeyi aradığımız yerde bulmak açısından işimizi daha verimli yapmak amacı güdüyor. Bu anlamda arkadaşlarımızı teşvik etmek ve aralarında tatlı bir yarış olması için çabamız var. Biz bunu bir bayrak yarışı olarak gördük. Ard arda bu bayrağı alan şampiyon olacak. Bu şampiyonluğun manevi olduğu kadar tatmin edici ödüllerimiz olacak. Bu tatlı bir yarış iş ortamımızı daha güzelleştiren. Türkiye’de endüstrinin geldiği noktayı gösteriyor. Arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Bu dönem verilen bayraklarda dereceye giren bölümler ise şöyle;

Mansiyon ödülü Mali İşler Başkanlığı Finansman Müdürlüğü Vezne ve Satış Şefliği,

Üçüncülüğü Mali İşler Başkanlığı Mali Kontrol Bütçe Şefliği

İkinciliği Mühendislik Başkanlığı Uçak Sistemleri Mühendislik Müdürlüğü Klimatik Sistemleri Bölümü

Birinciliği Mühendislik Başkanlığı Anonim Sistemler Mühendislik Müdürlüğü Elektriksel Sistemler Bölümü



Atölye bölümünde ise bayrak alan bölümler şu şekilde sıralandı;

Atölye Mansiyon Ödülü Satın alma ve Lojistik Başkanlığı Depolar ve Stok Yönetim Müdürlüğü

Üçüncülüğü Komponent Atölyeleri Başkanlığı Yakıt Komponent Şefliği

İkinciliği Komponent Atölyeleri Başkanlığı Anonim Komponent Atölyeleri Müdürlüğü Kalibrasyon Atölye Şefliği

Birinci Komponent Atölyeleri Başkanlığı İniş Takımları Müdürlüğü Mekanik Atölye Şefliği







©AirportHaber.com
THY TEKNİK'TE BAYRAK YARIŞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Teknik çalışıyor,yağmurda,karda,sıcakta canla başla,parsayı topluyor diğer branşlar.Hayırlı uğurlu olsun.Allah göstermesin bir kırım olduğunda da tekniği değil bu branşları hedef gösterin.Çünkü çalışan onlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
her kuşu öptük bir kaldı leylek derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
uçak bakımına zerre kadar faydası olmayan şirkete hiçbir maddi getirisi olmayanlar bayrak peşinde koşarlar haber başlığı bu olmalı aslında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunlar memurlara iş icatetmek için yapılan şeyler; hayatından eline anahtar almamış biri gelir size akıl verir 4 adım eksik atsan şu kadar kazanç olur vs vs der. Ama takımhanede eksik takımlar tamamlanmaz 2 hangar arası gider gelirsin, bakım kartı yanlış çıkar amm le boğuşursun, uçağına park yeri bulamaz hangar önünde motor çalışır vaziyette 10 dakika beklersin... Binanın temeli kayık kalkmış çatıdaki kiremitle uğraşılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
MAALESEF BÖYLE GÖSTERİŞ YAPMAKTAN VE GERÇEK EMEKTARLARI GÖRMEMEZLİKTEN GELMEKTEYİZ. BU İŞİN MUTFAĞINA GİRMİYOR VE GERÇEK KAHRAMANLARI GÖREMİYORUZ. ÖNCE BU ZİHNİYETİN VE BAKIŞ AÇISININ DEĞİŞMESİ GEREKİR THY TEKNİKTE. İŞ REKLAMA GELDİĞİNDE 2 PARALIK BİR ROZETLE BU ŞİRKETE YILLARINI VERMİŞ İNSANI ONURE ETMEK YETER GÖRÜLÜYOR. FAKAT DEVAM EDEN SÖZLEŞME DÖNEMİNDE MAALESEF MADDİ OLARAK BU DEĞER ÇALIŞANLARA VERİLMEKTEN KAÇINILIYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
lansları tek bir itfaiyecimi tutuyor, bununu arkasında body diye tabir edilen destek arkadaşı yok mu ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye neden bir yerelere gelemiyor işde sebebi. Thy avrupa da 4. büyük havayolu dünyada 18. sırada her yönüyle. Ama kendi memleketinde irlandalılar var anlamak mümkün değil. Ama yabancı havayolu olsa yağ yapmaktan yorulmazlar bu nasıl iş anlamak mümkün değil. Muhtemelan THY 2014 de avrupa da en büyük 2. havayolu şirketi olacaktır dünya da da 5. sıralarda olacaktır. Ama gelelim Türkiye de bir türlü kendini kabul ettiremez kabul etmeyen minnoşlar vardır o zaman da gidin yabancı havayolu ile uçun mesela rus uçakları ile anlayın neyin ne olduğunu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
BODRUM DALAMAN HAVAALANI,YENİ BİR HAVAALANI OLSA GEREK.BENİM BİLDİĞİM BODRUM AYRI,DALAMAN AYRI HAVAALANI.LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000