20 Haziran 2017, Salı 16:34:32

THY Teknik personel alımı yapacak

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., resmi intenet sitesi aracılığı ile personel alımı yapacağını duyurdu.
  • THY TEKNİK DESTEK PERSONELİ ADI ALTINDA ALIM YAPARAK NE YAPMAYI HEDEFLİYOR? HABOM BİTTİ ŞİMDİ TEKNİK DESTEK PERSONELİ Mİ BAŞLADI? BU NE ZAMAN PATLAK VERECEK YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPACAK MI?
  • Siz bile teknik personel yazmışsınız ama bu title ın easadan gizlendiğini uçak bakım okullarından mezun olan gencecik çocukları diğer bölümlerle (metalruji vb) eşit tutularak düşük ücretlerle alınan ağır işçi demekten başka bir şey gelmiyor elinden öncelikle uçak teknolojisi mezunu gençlerin hakkı olan title açılmalı veya verilmelidir.
  • Kompozit yapısala başvurmalıyım ? Tecrübeli abilerim varsa cevaplarsa minnettar olurum.
  • Ne için arıyorsunuz? Çalıstırmak için mi? Yatırmak için mi ? Yoksa göstermelik mi? Siz elinizdekilerin kıymetini bilmeyin, veya dayısı olanları bir yerlere getirin, basamakları ikişer üçer atlatın. Geleceği parlak zeki teknisyenleri engellemeye , bezdirmeye ve yıldırmaya çalısın. Her ne hikmetse elden ayaktan kesilmiş teknisyen abilerimizi tutmaya hatta ve hatta emekli olmuş teknisyen abilerimizi tekrar çalısmak için davetiye gönderin, sonra gençler dururken ihtiyarlarmı çalısır!!! Karaca Ahmet mezarlığına kalkabilecek durumda olanları işe almak istiyoruz diye bir ilan vermediğiniz kaldı.
  • thy yetiştirmek için aldığı uçucu teknisyen yardımcısını eğitim için amerikaya gönderiyo doğrumu
  • THY Teknik daha önceden belirlediği personellerin alımını yapacak.
  • haydi bakalım hayırlı olsun.dışarıda mezun işsiz shyolu kardeşimiz kalmadı.yeni mezunlara da yer açıldı.şirketimiz çok yaşa.
  • Kabin memur ilani bekliyoruz. Ltf yas kriteri de yukselsin. 37 olsun. Henuz daha gencim, elenirsem 6 yil daha denerim.
  • keşke dayım olsa idi
  • Yakın zamanda Lisanslı teknisyen alımı olacak mı? Bilgisi olan varmı?

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş., resmi intenet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile personel alımı yapacağını duyurdu.

THY Teknik internet sitesi üzerinden başvuru yapılacak personel alımları üç pozisyonda gerçekleştirilecek. Uçak bakım teknisyeni, Komponent/Yapısal Bakım ve boya alanında yapılacak alımların kriterleri de açıklandı. 

Başvurulacak pozisyona ait kriterleri içeren sayfaya Buradan ulaşabilirsiniz.

THY Teknik personel alımı yapacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

TEKNİK DESTEK PERSONELİ ~ 7 yıl önce
THY TEKNİK DESTEK PERSONELİ ADI ALTINDA ALIM YAPARAK NE YAPMAYI HEDEFLİYOR? HABOM BİTTİ ŞİMDİ TEKNİK DESTEK PERSONELİ Mİ BAŞLADI? BU NE ZAMAN PATLAK VERECEK YETKİLİLER AÇIKLAMA YAPACAK MI?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devam et ~ 7 yıl önce
dışarda 1500 liraya iş bulamazsın çalış otur oturdugun yerde lisans falan hayalide kurmaın
TEKNİK DESTEK PERSONELİ ~ 7 yıl önce
Ben dışarıda zaten 2200 lira ile çalıştığım işimi bırakıp gelmiş insanım. Kaldı ki neden dışarıda çalışmadığım seni bağlamaz. Burada şirketin taşeronlaşmaya çalışması problem. Ben lisans almak için okudum ve başvuru yaptım. Benim önümü kesmemeli kimse.
teknik destege ~ 7 yıl önce
demek ki şirket seni teknik destek personeli olarak görmüş kardeşim.uçak teknisyeni olmanı isteseydi teknisyen olarak alırdı. ucuza işçi çalıştırma projesinin bir parçasısınız.hem işe girip hem de ağlamanın bi mantığı yok bence.git dışarıda 2200 e çalışmaya devam et .
TEKNİK DESTEK PERSONELİ ~ 7 yıl önce
KARDEŞİM AYAKLARI GEÇ ÖNCE SEN Bİ DE İNSALARLA NASIL MUHATTAP OLMAN GEREKTİĞİNİ ÖĞREN. 2 SENE ÖNCE BÖLÜM FARKETMEKSİZİN ALINAN HERKES YARDIMCI TEKNİSYEN OLURKEN BU FARK BİZİ BULDU. OLDUĞUN YERDE ZIRLAMAYA DEVAM ET 10 DAKİKALIK İŞİ 3 SAATTE YAPANLARDAN ALT STATÜDE OLMAK İNSANIN ZORUNA GİDİYOR. BELLİ THY ÇALIŞANI OLDUĞUN ZIRLADIĞINA GÖRE. BİLET İSTERSİNİZ FAZLADAN, ZAM İSTERSİNİZ AĞLARSINIZ AMA ÇALIŞAN ARKADAŞINI KOLLAMAYI BİLEMEYECEK DA GEVŞEK İNSANLARSINIZ. KİM NASIL DAHA FAZLA YATARIM DERDİMDE İNŞALLAH DÜZGÜN BİR YÖNETİCİ GELİR DE SİZİN GİBİ KAN EMİCİLERİ TEMİZLERLER.
EASA Dan gizli alım ~ 7 yıl önce
Siz bile teknik personel yazmışsınız ama bu title ın easadan gizlendiğini uçak bakım okullarından mezun olan gencecik çocukları diğer bölümlerle (metalruji vb) eşit tutularak düşük ücretlerle alınan ağır işçi demekten başka bir şey gelmiyor elinden öncelikle uçak teknolojisi mezunu gençlerin hakkı olan title açılmalı veya verilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hehe ~ 7 yıl önce
ne metalurjisi hocam tarım sulama bölümünden adam var xD
Kompozit ~ 7 yıl önce
Kompozit yapısala başvurmalıyım ? Tecrübeli abilerim varsa cevaplarsa minnettar olurum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 7 yıl önce
mezuniyetine bağlı. thy son zamanlarda hep bu tür 'teknik destek personeli' adı altında alım yapıyor
Teknisyen ~ 7 yıl önce
Ne için arıyorsunuz? Çalıstırmak için mi? Yatırmak için mi ? Yoksa göstermelik mi? Siz elinizdekilerin kıymetini bilmeyin, veya dayısı olanları bir yerlere getirin, basamakları ikişer üçer atlatın. Geleceği parlak zeki teknisyenleri engellemeye , bezdirmeye ve yıldırmaya çalısın. Her ne hikmetse elden ayaktan kesilmiş teknisyen abilerimizi tutmaya hatta ve hatta emekli olmuş teknisyen abilerimizi tekrar çalısmak için davetiye gönderin, sonra gençler dururken ihtiyarlarmı çalısır!!! Karaca Ahmet mezarlığına kalkabilecek durumda olanları işe almak istiyoruz diye bir ilan vermediğiniz kaldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zz ~ 7 yıl önce
her sene alınan standartalım.
thy ~ 7 yıl önce
thy yetiştirmek için aldığı uçucu teknisyen yardımcısını eğitim için amerikaya gönderiyo doğrumu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaw he he ~ 7 yıl önce
Uçuçu yardımçı teknisyendemi var
hahah ~ 7 yıl önce
hayır tabi ki :D
Başlık yanlış atılmış sanki ~ 7 yıl önce
THY Teknik daha önceden belirlediği personellerin alımını yapacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy=nothing ~ 7 yıl önce
Nasıl yani
hayır ~ 7 yıl önce
hayır tabi ki öyle değil, kocaelideki typ'yi yeni bitiren yapısalcı ekibi diyosan hayır onlar değil. bu yeni alım
shyolu ~ 7 yıl önce
haydi bakalım hayırlı olsun.dışarıda mezun işsiz shyolu kardeşimiz kalmadı.yeni mezunlara da yer açıldı.şirketimiz çok yaşa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aday ~ 7 yıl önce
Kabin memur ilani bekliyoruz. Ltf yas kriteri de yukselsin. 37 olsun. Henuz daha gencim, elenirsem 6 yil daha denerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KEŞKE ~ 7 yıl önce
keşke dayım olsa idi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işsiz ~ 7 yıl önce
Yakın zamanda Lisanslı teknisyen alımı olacak mı? Bilgisi olan varmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AC TECH ~ 7 yıl önce
Başvurunuz yap lisansın varsa zaten içeride CS olursun
AC TECH ~ 7 yıl önce
Başvurunuz yap lisansın varsa zaten içeride CS olursun

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000