12 Ekim 2012, Cuma 13:20:26

THY TEKNİK ÖĞRETMEN ARIYOR

Türk Hava Yolları, teknik öğretmen arayışına başladı. Peki, aranan öğretmenlerden istenen ön koşullar neler? İşte THY'nin aradığı şartlar...
  • NASIL BAŞVURULACAK
  • ingilizde duzeyi easa'nin teknik egitim verecekler icin belirledigi duzeydir sanirim CEFR A2 gibi bisey olmasi lazim veya B1... sen daha yuksek alirsin yabanci kursiyerlere de ders verebilecegin goz onune alinirsa secimde sen one gecersin ne var bunda ? bu taban puandir. ayrica ne alaka yok ogretmen atamalariymis yok atanamayan ogretmenler falan... okumaz misiniz ? meb atamiyor herhalde
  • Her işi bilen THY Akademiden KURU SIKI METIN (Koçkar)ı alın sorunlarınızı çözün.
  • tecrübe falan dediklerine bakmayın hikaye hepsi, daha yeni typ eğitimini bitirmiş lisansı olmayan kaç kişi hocalığa başladı, bu adamlar 20 yıllık çalışana ne eğitimi verecek merak ediyorum.
  • ÖĞRETME İLK ÖNCE GİDECEK TEKNİSYEN OLACAK SONRA 3 YIL TECRÜBE SONRA LİSANS :)) ya lisans 5 yılı dolunca alınıyor bu adam sonra gelirmi buraya :/// adamı öğretmenlikten teknisyen sıfatına sok 5 yıl çalışsın sonra gel belki öğretmen olursun ... yok o bişi değil o adam ne kadar alacak daha gelmez bence.....
  • 29 mayıs ta işten atılan teknisyenler için yukarda yalandan dövünüp duvarları yumruklayan 2 gün sonra da "bak 29 mayısı unutmayın ona göre" diye çay ocağında toplantılar düzenleyen yöneticiler; her otu biliyorsunuz ya gidin eğitimleride siz verin malum iş başa düştü.Koca THY MNG den eğitim satın alıyomuş başımıza taş yağacak taaaşş.
  • Bak durup dururken aklıma takıldı Rizeden teknik eğitmen çıkmıyomuymuş.Çağırın gelsin köyden öğretiriz bee o da kolay bak kimler ne işler yapıyor THY kaldırır dert etmeyin şirket büyük herkese iş var burda ;)
  • Bazı iyi özel üniversiteler IELTS 5.5 istiyor iken burada koşul 4.0 yazıyor. İlginç gerçekten çok ilginç 18 yaşındaki çocuktan 5.5 istiyorlar hazırlık geçmeleri için.
  • Rezilligin daniskasi. Toefl dan 57, kesin torpillinin biri ancak 57 alabilmistir sinavdan, ona kadro acmak icin ilan duzeltilmis. Toefl dan 70 den az alan kisi ingilizce biliyom diye ortakikta dolasmasin. O bile hic biseydir. Yabanci bir okul en az 80 ister.
  • daha çooooook ararsın da bulamazsınnnn, bu kafayla gidersen elinde kalifiye teknisyende kalmayacak, bu şirkette değişmesi gereken yönetim anlayışı ve iyi teknisyenleri kovalayan kötüüüüüü yöneticilerdir. pilotun yöneticisi pilot, hostesinki hostes, neden teknisyen yöneticileri de teknisyen değil kiiii.

THY A.O Teknik Eğitim Müdürlüğü bünyesinde çalışmak üzere Teknik Öğretmenler arıyor.

İşte THY tarafından aranan o koşullar:

Ön Koşullar

T.C. vatandaşı olmak

Taksiratlı suçlar hariç adli sicil kaydı olmamak

Erkek adaylar için, askerliğini yapmış olmak.

Sivil Havacılık Yüksek Okulu’nun Havacılık Elektrik Elektroniği, Uçak Elektrik-Elektronik, Uçak Gövde Bakım, Uçak Motor

Bakım bölümlerinin birinden veya Teknik Eğitim Fakülteleri’nin Elektrik Öğretmenliği, Elektronik Öğretmenliği,

Bilgisayar Öğretmenliği, Makina Öğretmenliği bölümlerinin birinden mezun olmak

İngilizce seviyesinin en az aşağıdaki değerlerde olduğunu belgelemek;

Toefl: 57
IELTS: 4.0
Toeic: 550
Cambridge: PET

SHY 66 veya EASA Part-66 B1 veya B2 lisansına sahip olmak

En az 3 yıl aşağıda belirtilen uçak tiplerden birinde lisanslı bakım teknisyenliği tecrübesine sahip olmak;

Airbus A320, A330, A340

Boeing B737 NG, B777

THY TEKNİK ÖĞRETMEN ARIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

GÖZLEMCİ ~ 11 yıl önce
NASIL BAŞVURULACAK

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mantiken ~ 12 yıl önce
ingilizde duzeyi easa'nin teknik egitim verecekler icin belirledigi duzeydir sanirim CEFR A2 gibi bisey olmasi lazim veya B1... sen daha yuksek alirsin yabanci kursiyerlere de ders verebilecegin goz onune alinirsa secimde sen one gecersin ne var bunda ? bu taban puandir. ayrica ne alaka yok ogretmen atamalariymis yok atanamayan ogretmenler falan... okumaz misiniz ? meb atamiyor herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Akademi ~ 12 yıl önce
Her işi bilen THY Akademiden KURU SIKI METIN (Koçkar)ı alın sorunlarınızı çözün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
? ~ 12 yıl önce
tecrübe falan dediklerine bakmayın hikaye hepsi, daha yeni typ eğitimini bitirmiş lisansı olmayan kaç kişi hocalığa başladı, bu adamlar 20 yıllık çalışana ne eğitimi verecek merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİSYEN OLACAK SONRA GELECEK :)) ~ 12 yıl önce
ÖĞRETME İLK ÖNCE GİDECEK TEKNİSYEN OLACAK SONRA 3 YIL TECRÜBE SONRA LİSANS :)) ya lisans 5 yılı dolunca alınıyor bu adam sonra gelirmi buraya :/// adamı öğretmenlikten teknisyen sıfatına sok 5 yıl çalışsın sonra gel belki öğretmen olursun ... yok o bişi değil o adam ne kadar alacak daha gelmez bence.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik Atık ~ 12 yıl önce
29 mayıs ta işten atılan teknisyenler için yukarda yalandan dövünüp duvarları yumruklayan 2 gün sonra da "bak 29 mayısı unutmayın ona göre" diye çay ocağında toplantılar düzenleyen yöneticiler; her otu biliyorsunuz ya gidin eğitimleride siz verin malum iş başa düştü.Koca THY MNG den eğitim satın alıyomuş başımıza taş yağacak taaaşş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik atık ~ 12 yıl önce
Bak durup dururken aklıma takıldı Rizeden teknik eğitmen çıkmıyomuymuş.Çağırın gelsin köyden öğretiriz bee o da kolay bak kimler ne işler yapıyor THY kaldırır dert etmeyin şirket büyük herkese iş var burda ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Bazı iyi özel üniversiteler IELTS 5.5 istiyor iken burada koşul 4.0 yazıyor. İlginç gerçekten çok ilginç 18 yaşındaki çocuktan 5.5 istiyorlar hazırlık geçmeleri için.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Rezilligin daniskasi. Toefl dan 57, kesin torpillinin biri ancak 57 alabilmistir sinavdan, ona kadro acmak icin ilan duzeltilmis. Toefl dan 70 den az alan kisi ingilizce biliyom diye ortakikta dolasmasin. O bile hic biseydir. Yabanci bir okul en az 80 ister.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdarselim ~ 12 yıl önce
daha çooooook ararsın da bulamazsınnnn, bu kafayla gidersen elinde kalifiye teknisyende kalmayacak, bu şirkette değişmesi gereken yönetim anlayışı ve iyi teknisyenleri kovalayan kötüüüüüü yöneticilerdir. pilotun yöneticisi pilot, hostesinki hostes, neden teknisyen yöneticileri de teknisyen değil kiiii.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000