17 Ekim 2014, Cuma 14:07:48

THY TEKNİK İŞ KOLU DAVASI YİNE ERTELENDİ

Uzun süredir tartışmalara neden olan ve mahkemeye taşınan THY Teknik iş kolu duruşmasında bugün 7. celse görüldü. Bakırköy 9. İş Mahkemesi’nde yapılan duruşmada Çelik-İş yetki belgesini mahkemeye sundu.
  • davanın sonucu belli oldu desem ayıp olur mu?
  • Şu anki Hava-İŞ ile Çelik İŞ arasında ne fark var? İkisi de işveren yanlısı ikisi de üyesini düşünmeyen sendika.....
  • Çelik iş boşuna uğraşma davayı kazansanız da size değil diğer sendikalardan birine üye olcaz.
  • Allah'ım aklıma mukayyet ol, "Bilirkişi havacılık üzerine bakım yapan şirketi metal işe bağlamayı tavsiye etmiş" içeride Avionic atelyelerini ziyaret ederken nereye bakıyordun mübarek insan, bu sektör tüm Dünyada var....sivil havacılık genel müdürlüğüne bağlıyız, ulaştırma bakanlığı ..... Aklımın sınırlarımı zorluyorum..
  • Skandal !
  • simdi tekni ad de ya teknikle devam edecez ya datenmuz 2015 den sonra metal is kolundaki bi sendikayla.simdi herkese soruyom. olur da davayi hav is kaybederse hangisini celik is i ni sececeksiniz yoksa hava is in metal is kolundaki versiyonu olan sendikayi mi.bence herkes gider yine bu celik ise uye olur....
  • birleşmeden vazgeçilecek çok yakında.thy habom ahl hangarından ibaret bir şirket olarak satılacak. muhtemelen yabancılar alacak.teknik yoluna yalnız devam edecek.diğer maceralar gibi birleşme macerası da bitecek.ama hayat maceralarla dolu.
  • tekniğe geçtikten sonra sendika ne olacak habomcu için ? bi bilgisi olan var mı ?
  • Uyelerinin menfaatleri icin cansiperhane yillarca durustlukten taviz vermeden calisip cabalayan Hava is e ihanetin nedeni olmaz , bedeli olur. Bunlar sizin iyi gunleriniz , hava is in kazanimlari ile bir muddet daha boyle gider sonrasinda hepberaber gorecegiz hanya yi konya yi.
  • Farketmezki ikiside sari sendika

Uzun süredir tartışmalara neden olan ve mahkemeye taşınan THY Teknik iş kolu duruşmasında bugün 7. celse görüldü. Bakırköy 9. İş Mahkemesi’nde yapılan duruşmada Çelik-İş Sendikası mahkemeye yetki belgesini sundu.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın Teknik A.Ş ye ait işyerlerindeki iş kolu tespitinin Metal-İş kolu olduğunu belirtmesinden sonra Hava-İş yönetimi konuyu mahkemeye taşımış ve Teknik A.Ş’nin Taşımacılık iş kolunda kalmasının gerekliliğini savunmuştu. 

Bugün görülen duruşma sonrasında davadaki hakim değişikliği nedeniyle dosyanın tetkike alınmasına ve duruşmanın aradaki günlerin dolu olmasından dolayı 17 Aralık 2014 tarihine ertelenmesine karar verildi.

Bakırköy 9. İş Mahkemesi’nde görülen bir önceki celsede mahkemenin daha önce atadığı 3 kişilik bilirkişi heyeti raporlarını sunmuş ve Bilirkişi Heyeti'nin hazırladığı rapordan 2’si Teknik A.Ş.’nin Taşımacılık İş Kolu'nda olması gerektiğini bildirirken, bilirkişi heyetinden 1 kişi ise Metal İş Kolu'nda olması gerektiğini rapor etmişti.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY TEKNİK İŞ KOLU DAVASI YİNE ERTELENDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

sonuç ~ 9 yıl önce
davanın sonucu belli oldu desem ayıp olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne fark var? ~ 9 yıl önce
Şu anki Hava-İŞ ile Çelik İŞ arasında ne fark var? İkisi de işveren yanlısı ikisi de üyesini düşünmeyen sendika.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metal iş kolu ~ 9 yıl önce
Çelik iş boşuna uğraşma davayı kazansanız da size değil diğer sendikalardan birine üye olcaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Allah'ım aklıma mukayyet ol, "Bilirkişi havacılık üzerine bakım yapan şirketi metal işe bağlamayı tavsiye etmiş" içeride Avionic atelyelerini ziyaret ederken nereye bakıyordun mübarek insan, bu sektör tüm Dünyada var....sivil havacılık genel müdürlüğüne bağlıyız, ulaştırma bakanlığı ..... Aklımın sınırlarımı zorluyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
karbonfiber ~ 9 yıl önce
Skandal !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
simdi tekni ad de ya teknikle devam edecez ya datenmuz 2015 den sonra metal is kolundaki bi sendikayla.simdi herkese soruyom. olur da davayi hav is kaybederse hangisini celik is i ni sececeksiniz yoksa hava is in metal is kolundaki versiyonu olan sendikayi mi.bence herkes gider yine bu celik ise uye olur....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
android kardeş ~ 9 yıl önce
Senin tahsilin nedir? Çok merak ettim.
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
birleşmeden vazgeçilecek çok yakında.thy habom ahl hangarından ibaret bir şirket olarak satılacak. muhtemelen yabancılar alacak.teknik yoluna yalnız devam edecek.diğer maceralar gibi birleşme macerası da bitecek.ama hayat maceralarla dolu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
h ~ 9 yıl önce
yaw he he
LAZ&GAZ ~ 9 yıl önce
tekniğe geçtikten sonra sendika ne olacak habomcu için ? bi bilgisi olan var mı ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
h ~ 9 yıl önce
habomcu değil öncelikle.'Habom personeli' bekle
hava is /ihanet ~ 9 yıl önce
Uyelerinin menfaatleri icin cansiperhane yillarca durustlukten taviz vermeden calisip cabalayan Hava is e ihanetin nedeni olmaz , bedeli olur. Bunlar sizin iyi gunleriniz , hava is in kazanimlari ile bir muddet daha boyle gider sonrasinda hepberaber gorecegiz hanya yi konya yi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Farketmezki ikiside sari sendika

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000