06 Ocak 2014, Pazartesi 12:12:36

THY TEKNİK İMZALARI ATTI

Savunma Sanayiinin lider firması ASELSAN, uçaklar için üreteceği Elektronik Harp, Elektronik İstihbarat ve Radar Sistemlerinin platformlara entegrasyonu konusunda Türkiye’nin öncü Uçak Bakım ve Onarım Merkezi olan THY Teknik A.Ş. ile birlikte çalışacak.
  • Uzman olmak işi bilmek değil işe girerken yöneticilerin başra gn.md. Olmak kaydı ile onların çıkarlarına çanak tutmak. Verdiği emirleri yönetmeliklere aykırıda olsa yerine getirmek. Gn.md. Talımatı ile yurt dıiına çıkarak maliyeti yüksek teknik malzemeleri almak, bunun adı ya proje yöneticisi yada da uzmandır.
  • böyle şeyleri duymak çok güzel ama bu iştenhiçbirşey çıkmaz, thy mühendisleri ancak boş boş gezerler,hiç bir iş yapmadan para kazanıyorlar bide havalarından geçilmiyor ne hikmetse, işte fırsat yapsınlar bişeyler ispatlasın kendilerini...
  • THY Teknik'de gümrük işlerini nasıl taşaron firmaya verdiği herkes tarafındanbilinmekdedir. Bu kuruma ödediği para ile bu işi yapan çalışan personele ödediği maliyet arasında dağlar kadar fark vardır. Yaptığı anlaşmaları buna göre değerlendirin. Milli serveti ve kamu malını çıkarları uğruna yöneten yöneticiler umarım birgün bunun hesabını verirler.
  • Öncelikle ükemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. uzun vade de çok yararlı olacağına inanıyorum. Ayrıca bu işleri yapan habom teknisyeni arkadaşlarımız bu işleri nerede öğrenmişler acaba? Hadi diyelim ki doğuştan biliyorlardı ozaman hala neden beğenmedikler THY teknik de çalışmaya devam ediyorlar, bütün şirketler teknisyen ararken. Gönülden çalışarak hakkını arayan arkadaşları tenzih ederim.
  • THY Teknik GN. Md. Kurumun başına atandıkdan sonra bütün kararları kendi çıkarları doğrultusunda yapmakdadır. Enbüyük örneği oğlu ike ilgili yaptığı anlaşma, bu anlaşmada kendi imzası ile oğluna çıkar sağlamakdadır. Yaptığı bu anlaşma hala akkılardan çıkmamıştır.
  • İşlerii habom teknisyenleri yapar ama üst seviyede teknik a.ş olur snra söz konusu para oluncaa........
  • Aselsan tekniğin hangi mühendislik gücünden faydalanacak anlayamadım, zira mühendislerin yaptığı yegane sey; airbus a soralım boeing e soralım :)))
  • Gercekten guzel bir haber. Ayrica cok gec kalinmadimi :)
  • Son zamanlarda bu gibi haberlere çok ihtiyacımız vardı gerçekten tebrikler ülkemiz için çok yararlı olacağına inanıyorum

Savunma Sanayiinin lider firması ASELSAN, uçaklar için üreteceği Elektronik Harp, Elektronik İstihbarat ve Radar Sistemlerinin platformlara entegrasyonu konusunda Türkiye’nin öncü Uçak Bakım ve Onarım Merkezi olan THY TEKNİK A.Ş. ile birlikte çalışacak.

İki firma arasında başlayan görüşmeler kapsamında işbirliğinin ilk adımı, THY Teknik A.Ş. Genel Müdürü Doç. Dr. İsmail Demir ve ASELSAN Genel Müdürü Cengiz Ergeneman tarafından imzalanan bir anlaşma ile atıldı.

İlk proje kapsamında, ASELSAN tarafından özgün olarak geliştirilip üretilecek bir Elektronik Harp sisteminin hava platformuna  entegrasyonu aşamasında THY Teknik A.Ş.’nin mühendislik gücünün ve teknik altyapısının kullanılması kararlaştırıldı.

Bu ortak çalışma ile helikopterlere sistem entegrasyonu yapan ASELSAN ve sivil uçaklara entegrasyon sağlayan THY Teknik A.Ş.’nin güçlerini birleştirmeleri ile birlikte savunma sistemlerinin özel görev uçaklara entegre edilmesi ve bu konudaki dışa bağımlılığın azaltılması hedefleniyor.

İşbirliğinin bundan sonraki diğer havacılık projelerini de kapsaması ve geliştirilmesi konusunda iki firma arasında görüş birliğine varıldı.

THY TEKNİK İMZALARI ATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

OH ~ 10 yıl önce
Uzman olmak işi bilmek değil işe girerken yöneticilerin başra gn.md. Olmak kaydı ile onların çıkarlarına çanak tutmak. Verdiği emirleri yönetmeliklere aykırıda olsa yerine getirmek. Gn.md. Talımatı ile yurt dıiına çıkarak maliyeti yüksek teknik malzemeleri almak, bunun adı ya proje yöneticisi yada da uzmandır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçma ~ 10 yıl önce
böyle şeyleri duymak çok güzel ama bu iştenhiçbirşey çıkmaz, thy mühendisleri ancak boş boş gezerler,hiç bir iş yapmadan para kazanıyorlar bide havalarından geçilmiyor ne hikmetse, işte fırsat yapsınlar bişeyler ispatlasın kendilerini...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OS ~ 10 yıl önce
THY Teknik'de gümrük işlerini nasıl taşaron firmaya verdiği herkes tarafındanbilinmekdedir. Bu kuruma ödediği para ile bu işi yapan çalışan personele ödediği maliyet arasında dağlar kadar fark vardır. Yaptığı anlaşmaları buna göre değerlendirin. Milli serveti ve kamu malını çıkarları uğruna yöneten yöneticiler umarım birgün bunun hesabını verirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
teknik ~ 10 yıl önce
Öncelikle ükemiz ve milletimiz için hayırlı olsun. uzun vade de çok yararlı olacağına inanıyorum. Ayrıca bu işleri yapan habom teknisyeni arkadaşlarımız bu işleri nerede öğrenmişler acaba? Hadi diyelim ki doğuştan biliyorlardı ozaman hala neden beğenmedikler THY teknik de çalışmaya devam ediyorlar, bütün şirketler teknisyen ararken. Gönülden çalışarak hakkını arayan arkadaşları tenzih ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FO ~ 10 yıl önce
THY Teknik GN. Md. Kurumun başına atandıkdan sonra bütün kararları kendi çıkarları doğrultusunda yapmakdadır. Enbüyük örneği oğlu ike ilgili yaptığı anlaşma, bu anlaşmada kendi imzası ile oğluna çıkar sağlamakdadır. Yaptığı bu anlaşma hala akkılardan çıkmamıştır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ama ~ 10 yıl önce
İşlerii habom teknisyenleri yapar ama üst seviyede teknik a.ş olur snra söz konusu para oluncaa........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
otur 0 ~ 10 yıl önce
daha dün geldin uzman oldun.otur oturduğun yerde. işi bildiğin yok ahkam kesiyorsun internetten.
dadi ~ 10 yıl önce
Aselsan tekniğin hangi mühendislik gücünden faydalanacak anlayamadım, zira mühendislerin yaptığı yegane sey; airbus a soralım boeing e soralım :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vi ~ 10 yıl önce
Gercekten guzel bir haber. Ayrica cok gec kalinmadimi :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Son zamanlarda bu gibi haberlere çok ihtiyacımız vardı gerçekten tebrikler ülkemiz için çok yararlı olacağına inanıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000