20 Mart 2016, Pazar 08:45:01

THY Teknik hangarında 'Batmobile' organizasyonu

Batmobile ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki THY Teknik Hangarı’nda büyük bir organizasyon gerçekleştirileceğini belirten Ömür Gedik, kendisinin de aracı burada kullanacağını söyledi.
  • ömür gedik kullanmayacak. asılsız haber...
  • Koskoca haberin bir adet görseli yok. Bu aslında THY'nin eksikliği. Bir sürü davet açılış ya da uçak alımları yapılıyor hiç biri ile ilgili doğru dürüst resim paylaşmıyorlar. Kurumun yok mu çalıştığı bir fotoğrafçı? Çektir fotoğrafları servis et.
  • ömür gediğin o kadar derin bilgisi varmıydı yahu,zaten bu memlekette herkes bir eleştirmen ,herkes gazeteci,hani bir tabir vardır,ağzı olan konuşuyor,ne diyelim hayırlısı
  • Öncede yazmıştım batmobil bize gelse nolur üçüncü köprüden geçse ne önemi var.Yabancılar bir şarkı yapıyor cücük kadar portofinoya neredeyse 50senenin üstünde akın akın turist geliyor çaktınmı köfteyi hatırlamışsınızdır potofino şarkısını.Japonlar alphaville ile anlaşıp big in japan şarkısını yaptırıyor tabii bunuda dünyaya dinletiyor şimdi bir sürü japon markası dünyada kullanılıyor.Batmobile kim olaki babam,sen daha abd ye sırtını dayayıp onların peşinden koşarsan her söylediğini yaparsan vay halimize ülkemizde sigara yakar gibi bomba patlıyor aloooo.
  • millet hangarı uçak bakımı yapıp para kazanmak için kullanır bu herifler gösteriş yapmak için kullanıyorlar. gidin bakın hangarda uçak kalmadı. batırdılar koca thy tekniği.işten anlıyor diye mng'den ne kadar döküntü adam varsa yönetici olarak getirdiler. ah o hangarın dili olsa da konuşla. lufthansanın uçaklarına bakım yapıldığı günleri anlatsa.. işleri güçleri gösteriş. başka bir numaraları yok.
  • "Zaman" çalışıyor!!!!!
  • bu kadın neden bu aracı kulanılır?! sinema eleştirmeni kullanacaksa Atilla Dorsay kullansın. Ferhat Göçerin karısı bu. Ferhat Göçer de yüce liderimizin en sevdiği sarkıcı. çaktınız mı köfteyi.
  • 100 kontör kaç para bu hatta? her yerde çekiyor mu?? kullananlar yazabilir mi acaba??
  • çok iyi düşünmüşsün fosssssssssssssssss airlines.
  • Evet Miami uçuşunda tanık oldum menü ve uçak içi kullanımında verilen çantalarda batman simgeleri var.hoş duruyor..

Türk Hava Yolları’nın (THY) da sponsoru olduğu ‘Batman Süperman Adaletin Şafağı’ filminde kullanılan ‘Batmobile’, Türkiye’ye geliyor. Aracı İstanbul’da ilk olarak sinema eleştirmeni Yazar Ömür Gedik sürecek.

THY’nin de sponsoru olduğu Batman Süperman Adaletin Şafağı filminin galası, New York’ta bugün gerçekleştirilecek. Düzenlenecek galanın ardından Batman’in kullandığı Batmobile aracı İstanbul’a getirilecek. Üçüncü Köprü’den geçerek Asya ile Avrupa kıtasını birleştirecek araç, THY’nin yanı sıra İstanbul’un tanıtımına da ciddi katkı sağlayacak. THY, Batmobile’i Berlin’de düzenlenen ITB Turizm Fuarı’nda sergilemişti. Araç yıl boyunca THY tanıtımlarında kullanılacak. Zırhlı ve silahlı araç, 1930’lardan bu yana Batman tarafından çizgi roman ve filmlerde kullanılıyor.

Batman’in aracını İstanbul’da ilk olarak sinema eleştirmeni Yazar Ömür Gedik kullanacak. Tüm dünyanın ilgi gösterdiği böylesine önemli bir projeye dahil olmaktan çok mutlu olduğunu ifade eden Gedik, bu yüzden kendisini çok şanslı hissettiğini söyledi. Gedik, daha önce ‘007 James Bond’ serisindeki çekimleri Türkiye’de de yapılan ‘Skyfall’ filminin başrol oyuncusu Daniel Craig ile sadece kendisinin özel röportaj yaptığını hatırlatarak, Brad Pitt, Angelina Jolie ve Lenardo Dicaprio gibi birçok Hollywood yıldızı ile özel röportajlar yaptığını dile getirdi. Gedik, film yapımcısı Warner Bros’tan organizasyon ile ilgili detayların henüz kendisine iletilmediğine dikkat çekerek, “Böyle bir teklif karşısında çok heyecanlandım. Çünkü sadece THY’nin değil Türkiye’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak bir projede yer almaktan çok büyük mutluluk duydum.” dedi.

Ömür Gedik, Batmobile ile İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki THY Teknik Hangarı’nda büyük bir organizasyon gerçekleştirileceğini belirterek, kendisinin de aracı burada kullanacağını söyledi. Hollywood’un Türkiye’yi önemli bir pazar olarak gördüğünü ifade eden Gedik, “Türk seyircisinin yoğun ilgisi nedeniyle gişe rekorları kıran Hollywood yapımları Türkiye’de de çekilmeye başladı. Yapımcılar gösterilen ilgiden son derece memnun.” şeklinde konuştu.

Bu yılın gişede en başarılı filmi olması beklenen Batman Superman Adaletin Şafağı’nın final bölümü, THY uçağında geçiyor. Film için özel boyanan Boeing 777-300ER tipi yolcu uçağını lanse eden THY, uçaklarda da filmin tanıtımını yapıyor. Uzun menzilli uçaklarda yolculara dağıtılan mönüler, amenity kit olarak adlandırılan yolcu çantalarında da filmin logoları ve resimleri yer alıyor. Ayrıca uçağa binişten sonra yolculara üzerinde Batman veya Superman logolarının olduğu mini pastalar ikram ediliyor. (Mustafa Gün)

THY Teknik hangarında 'Batmobile' organizasyonu

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

speddydna ~ 8 yıl önce
ömür gedik kullanmayacak. asılsız haber...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zeki ~ 8 yıl önce
Koskoca haberin bir adet görseli yok. Bu aslında THY'nin eksikliği. Bir sürü davet açılış ya da uçak alımları yapılıyor hiç biri ile ilgili doğru dürüst resim paylaşmıyorlar. Kurumun yok mu çalıştığı bir fotoğrafçı? Çektir fotoğrafları servis et.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
venedik ~ 8 yıl önce
ömür gediğin o kadar derin bilgisi varmıydı yahu,zaten bu memlekette herkes bir eleştirmen ,herkes gazeteci,hani bir tabir vardır,ağzı olan konuşuyor,ne diyelim hayırlısı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Batmobile hes ~ 8 yıl önce
Öncede yazmıştım batmobil bize gelse nolur üçüncü köprüden geçse ne önemi var.Yabancılar bir şarkı yapıyor cücük kadar portofinoya neredeyse 50senenin üstünde akın akın turist geliyor çaktınmı köfteyi hatırlamışsınızdır potofino şarkısını.Japonlar alphaville ile anlaşıp big in japan şarkısını yaptırıyor tabii bunuda dünyaya dinletiyor şimdi bir sürü japon markası dünyada kullanılıyor.Batmobile kim olaki babam,sen daha abd ye sırtını dayayıp onların peşinden koşarsan her söylediğini yaparsan vay halimize ülkemizde sigara yakar gibi bomba patlıyor aloooo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 8 yıl önce
Big in Japan'ı örnek vermiyeydin iyiydi. "Seninki sadece Japonya'da büyük sayılır" gibi bir anlamı var çünkü. :-)
yazar ~ 8 yıl önce
millet hangarı uçak bakımı yapıp para kazanmak için kullanır bu herifler gösteriş yapmak için kullanıyorlar. gidin bakın hangarda uçak kalmadı. batırdılar koca thy tekniği.işten anlıyor diye mng'den ne kadar döküntü adam varsa yönetici olarak getirdiler. ah o hangarın dili olsa da konuşla. lufthansanın uçaklarına bakım yapıldığı günleri anlatsa.. işleri güçleri gösteriş. başka bir numaraları yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
??? ~ 8 yıl önce
hangi hangar boş acaba sistem'den bakınca dolu gözüküyor çünki???? IST2 diye adlandırılan eski MNG hangarı ve SAW tesisindeki hanagarlarda çalışan arkadaşlar yeterince yoğun.
Mrn ~ 8 yıl önce
"Zaman" çalışıyor!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ömür gedik ~ 8 yıl önce
bu kadın neden bu aracı kulanılır?! sinema eleştirmeni kullanacaksa Atilla Dorsay kullansın. Ferhat Göçerin karısı bu. Ferhat Göçer de yüce liderimizin en sevdiği sarkıcı. çaktınız mı köfteyi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
köfteci ~ 8 yıl önce
yüce lider en çok muazzez ersoy'u sevmiyor muydu yahu? çaktın mı köfteyi ?
batmobile ~ 8 yıl önce
100 kontör kaç para bu hatta? her yerde çekiyor mu?? kullananlar yazabilir mi acaba??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aferin ~ 8 yıl önce
çok iyi düşünmüşsün fosssssssssssssssss airlines.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
can ~ 8 yıl önce
Evet Miami uçuşunda tanık oldum menü ve uçak içi kullanımında verilen çantalarda batman simgeleri var.hoş duruyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000