11 Ekim 2010, Pazartesi 12:20:46

THY TEKNİK DÜNYA İLE ANLAŞTI

102. düzenlenen Uluslararası Havayolları Teknik Ortaklığı (IATP) Konferansı Türk Hava Yolları A.O evsahipliğinde devam ediyor. Bugün yapılan ana toplantı’da THY Teknik A.Ş’de THY’nin yanında IATP’ye üye oldu.
  • ama teknisyene yok!!!!!!
  • THY Teknik birde kendi personeli ile ilgilense ne güzel olur!!!
  • thy teknik bir de personeli ile anlaşsa çok iyi olacak.
102. Uluslararası Havayolları Teknik Ortaklığı Konferansı 9-13 Ekim tarihleri arasında Polat Renaissance otelde düzenlenmeye devam ediyor. Ana toplantısı bugün yapılan konferansa THY Teknik A.Ş damgasını vurdu.

THY Teknik A.Ş, Türk Hava Yolları’nın yanında ortak olarak IATP’ye üye oldu.

AirportHaber’e konuşan THY Teknik A.Ş Genel Müdürü İsmail Demir “Dünyadaki tüm havayollarının iştirak ettiği bir toplantıydı bu. THY ve THY Teknik’in tanıtılmasında, İstanbul’un tanıtılmasında önemi var. Bir de THY’nin uçtuğu noktalarda teknik destek görmesinde ve Türkiye’ye uçan firmaların THY Teknik’i kullanmasında tanıtım açısından yeri vardı. Daha çok müşteri ve para kazanmak amacıyla önemliydi. Her sene yapılan bir toplantı bu dünyanın her yerinden misafirlerimiz var. Hep biz yurtdışında onlara katılırken bugün bu toplantının burada yapılması çok önemliydi. Türkiye’ye bir daha 40 -50 senede gelebilecek bir fırsattı. Bizde bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştık. Ve bakım kuruluşları üye olabiliyor. Bizim de THY yanında üye olduk. Bu da ayrı bir önem taşıyor" dedi.



Demir "Uçtuğunuz meydanlarda desteğe ihtiyacınız oluyor. Bu tür ihtiyaçları karşılamak açısından diğer havayollarının desteği çok önemli oluyor. Teknisyenimiz mevcut olmasına rağmen parça ve hangar’a ihtiyacımız oluyor. Onlarla da bu şekilde destek almak amacıyla önemli bir adımdı. THY harici birçok şirkete de hizmet veriyoruz.

Geçtiğimiz günlerde camı çatlayarak zorunlu iniş yapan Iran Air gibi bir çok şirket bu şekilde bizim hizmetimizi kullanıyor. Biz sadece Türkiye değil bölgenin yani Doğu Avrupa, Rusya ve Batı Asya’da bulunan en deneyimli teknik ekipmana sahibiz. Bugün de bunun etkisini IATP’ye THY’nin yanında katılarak gösterdik” diye konuştu.








THY TEKNİK DÜNYA İLE ANLAŞTI

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
ama teknisyene yok!!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY Teknik birde kendi personeli ile ilgilense ne güzel olur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
thy teknik bir de personeli ile anlaşsa çok iyi olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000