24 Ekim 2015, Cumartesi 20:18:27

THY Teknik AŞ'de TİS imzaları atılıyor

Tür Hava Yolları Teknik Aş ile Çelik İş Sendikası, yarın sabah Toplu İş Sözleşmesi'ni (TİS) imzalayacak.
  • Siz daha hava işi ve Atilla ayçini çok arayacaksın çok
  • üç ün beşin lafını etmeyin, çelik işte ne bekliyon.
  • SAW TESİSİ İÇİN KONUŞUYORUM. DÜN HALUK ABİ MURAT ABİYİ ARAMIŞ MURAT ABİDE BİZE GELİP ÇOÇUKLAR HALUK ABİNİZ ARADI ÜYE OLMADIYSANIZ OLUN DEMİYORUM :) AMA SENDİKA TİS İ İMZALADI HAKLARINIZ KAYIBINA UĞRAMASIN BEN SÖYLİYİM DENİLDİ.VE BU HABER GELİNCE BİZDE DÜN AKŞAM ÜYE OLDUK HAKLARDAN YARARLANMAK İÇİN. ABİLERİMİZ NE DERSE O !
  • LANET OLSUN
  • Hava işe burun kıvıranlar ne oldu size sormayı boş ver hiç bölümünüze gelip size merhaba diyen bir sendikacı gördünüzmü acaba .insan insan hakkını hava işte arayabiliyordu artık çok zorrr.
  • O kadar mutlu oluyorum ki bu sari sendikalar tarafindan hice sayilip satilmak haklarimizin elimizden alinmasina icerde calisan arkadaslar sustukca sesini cikarmadikca basini öne eğdikcikce. Hani bi laf var kismetten cikinca bagdattan gelir diye bize bagdatta da gerek kalmadi kendimiz gidip oturuyoruz kucaga...
  • Arkadaslar kosa kosa gittiniz sendikaya uye oldunuz, hemde bu 2. kez. Bu da demek oluyor ki bizi daha cok operler, siz boyle yaptiginiz surece, simdi o delikanlilari gorelim birsey almazsa istifa edecez diyenleri...
  • Sizin alacağınız zam sosyal haklar sizin olsun! Hiç yararlanmasamda üye olmam suratlarına bakınca adam sanırsınız kendiniz icin neler aldınız onuda açıklayın sarı sendika!!
  • Yangindan hangi mali kaciriyorsunuz kardesim. Pazar pazar tis mi imzalanir..s
  • bu adamlar atolye atolye dolasip ilk maddeleri kirmizi cizgileri yardimci teknisyen statulerini kaldircgiz diye.Tis sozlesmesini bu madde uzerinden devam ettirecegiz yok efendim is verenle bu maddeler uzerinde anlasmazlik oldugunda calisanlara anket sunup anketin sonucu ne cikarsa biz ona gore devam edecegiz diye nasil adamlar bunlar soylediklerinin hic birini yapmayan bos konusan sendikadan gelecek paraya goz dikenler.yok eski celik is gibi olmayack biz farkliyiz soyleyiz boyleyiz hani yaptiklariniz nerede eskisinden ne farkiniz var anca bos bos konusup insanlari kandirmisnz belki biz habomcu olarak bidaha kaybederiz ama sizin gibiler celik is bi daha olmayck bu sizin son umudunuzdu insanlar sizden bisey unmustu ortada yaptiginiz hic bisey yok celik is her zaman ki gibi amator ligde anca at kosturur.
Tür Hava Yolları Teknik Aş ile Çelik İş Sendikası, yarın sabah Toplu İş Sözleşmesi'ni (TİS) imzalayacak.

Türk Hava Yolları (THY) Teknik A.Ş ile Çelik İş Sendikası, yarın sabah Toplu İş SÖzleşmesi için imzaları atacak.

5. Dönem Toplu İş SÖzleşmesi (TİS) yarın sabah 10.00'da THY Genel Müdürlük Binası'nda gerçekleştirilecek.

AirportHaber geçtiğimiz hafta okuyucularına Çelik İş Sendikası'nın TİS görüşmeleri için görüşmelere başladığını duyurmuştu.
THY Teknik AŞ'de TİS imzaları atılıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Kavi ~ 8 yıl önce
Siz daha hava işi ve Atilla ayçini çok arayacaksın çok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
be happy ~ 8 yıl önce
üç ün beşin lafını etmeyin, çelik işte ne bekliyon.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HERŞEY BİR ANDA ~ 8 yıl önce
SAW TESİSİ İÇİN KONUŞUYORUM. DÜN HALUK ABİ MURAT ABİYİ ARAMIŞ MURAT ABİDE BİZE GELİP ÇOÇUKLAR HALUK ABİNİZ ARADI ÜYE OLMADIYSANIZ OLUN DEMİYORUM :) AMA SENDİKA TİS İ İMZALADI HAKLARINIZ KAYIBINA UĞRAMASIN BEN SÖYLİYİM DENİLDİ.VE BU HABER GELİNCE BİZDE DÜN AKŞAM ÜYE OLDUK HAKLARDAN YARARLANMAK İÇİN. ABİLERİMİZ NE DERSE O !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YUH ~ 8 yıl önce
LANET OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Hava işe burun kıvıranlar ne oldu size sormayı boş ver hiç bölümünüze gelip size merhaba diyen bir sendikacı gördünüzmü acaba .insan insan hakkını hava işte arayabiliyordu artık çok zorrr.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 den biri ~ 8 yıl önce
O kadar mutlu oluyorum ki bu sari sendikalar tarafindan hice sayilip satilmak haklarimizin elimizden alinmasina icerde calisan arkadaslar sustukca sesini cikarmadikca basini öne eğdikcikce. Hani bi laf var kismetten cikinca bagdattan gelir diye bize bagdatta da gerek kalmadi kendimiz gidip oturuyoruz kucaga...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xTech ~ 8 yıl önce
Arkadaslar kosa kosa gittiniz sendikaya uye oldunuz, hemde bu 2. kez. Bu da demek oluyor ki bizi daha cok operler, siz boyle yaptiginiz surece, simdi o delikanlilari gorelim birsey almazsa istifa edecez diyenleri...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Koyu sarı sendika!! ~ 8 yıl önce
Sizin alacağınız zam sosyal haklar sizin olsun! Hiç yararlanmasamda üye olmam suratlarına bakınca adam sanırsınız kendiniz icin neler aldınız onuda açıklayın sarı sendika!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pazar pazar ~ 8 yıl önce
Yangindan hangi mali kaciriyorsunuz kardesim. Pazar pazar tis mi imzalanir..s

Yanıtla

Kalan karakter 1000
speak of which ~ 8 yıl önce
bu adamlar atolye atolye dolasip ilk maddeleri kirmizi cizgileri yardimci teknisyen statulerini kaldircgiz diye.Tis sozlesmesini bu madde uzerinden devam ettirecegiz yok efendim is verenle bu maddeler uzerinde anlasmazlik oldugunda calisanlara anket sunup anketin sonucu ne cikarsa biz ona gore devam edecegiz diye nasil adamlar bunlar soylediklerinin hic birini yapmayan bos konusan sendikadan gelecek paraya goz dikenler.yok eski celik is gibi olmayack biz farkliyiz soyleyiz boyleyiz hani yaptiklariniz nerede eskisinden ne farkiniz var anca bos bos konusup insanlari kandirmisnz belki biz habomcu olarak bidaha kaybederiz ama sizin gibiler celik is bi daha olmayck bu sizin son umudunuzdu insanlar sizden bisey unmustu ortada yaptiginiz hic bisey yok celik is her zaman ki gibi amator ligde anca at kosturur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000