22 Eylül 2010, Çarşamba 13:01:12

THY TEKNİK A.Ş İÇİN TİS GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Türkiye Sivil Havacılık Sendikası (Hava-İş), Türk Hava Yolları Teknik A.Ş ile yapılan 2. dönem toplu iş sözleşmelerinin 2. oturumunun yapıldığını duyurdu.
  • evelallah pos ve ayak takimi thy deki buyuk!!!! basarilarini teknik as de de devam ettireceklerdir....pos ve ayak takimi sayesinde ordakilerde havalarini alacaklardir bizim gibi..
  • Çok başarılı bir süreç işliyor Hatta öyle başarılı ki sözleşme süresi bitecek ama sözleşme imzalanmamış hala...

Hava-İş resmi internet sitesinden konuya ilişkin şu açıklamayı yayınladı:

15.09.2010 tarihinde 60 günlük görüşme sürecinin başladığı THY Teknik A.Ş toplu iş sözleşmesinin 1. oturumunda tarafların üzerinde değişiklik yapmadığı 1.dönem tis eski madde şekliyle yada değişiklik yaparak 75 Madde üzerinde anlaşma sağlanmış, sendika ve işverenin değişiklikle teklif ettiği 33 Madde ise ertelenmişti.

21.09.2010 tarihinde yapılan 2. toplantıda ise ertelenen maddeler üzerinden görüşmelere devam edildi. Yapılan görüşmelerde ertelenen maddelerden 30. Madde değişiklikle, işverenin karşı teklifi olan 54. Madde ise eski şekliyle kabul edildi. Diğer maddeler bir sonraki görüşmeye ertelendi.

Taraflar bir sonraki toplantının 27 Eylül 2010 tarihinde saat 11.00 de THY Teknik A.Ş Yeni Hangar Zafer Orbay Salonunda yapılmasına karar verdi.

Taraflarca 1. ve 2. Oturum ile ilgili tutulan tutanakları aşağıdaki konu ile ilgili dökümanlar bölümünden inceleyebilirsiniz.

THY Teknik A.Ş 2. Dönem TİS Görüşme 1. Tutanak için TIKLAYIN

THY Teknik A.Ş 2. Dönem TİS Görüşme 2. Tutanak için TIKLAYIN

THY TEKNİK A.Ş İÇİN TİS GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
evelallah pos ve ayak takimi thy deki buyuk!!!! basarilarini teknik as de de devam ettireceklerdir....pos ve ayak takimi sayesinde ordakilerde havalarini alacaklardir bizim gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Çok başarılı bir süreç işliyor Hatta öyle başarılı ki sözleşme süresi bitecek ama sözleşme imzalanmamış hala...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000