23 Kasım 2018, Cuma 16:44:54

THY Teknik A.Ş. Hangarı'nda yangın paniği

29 Ekim'de resmi açılışı yapılan ve şimdilik günlük 5 tarifeli sefer gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı'nda talihsiz bir olay yaşandı.
  • aylardır sıkıntıdan patlamışlardır. kaynak dumaını görünce tüm çalışanlar alarma geçmiş onlarca araç ile yüzlerce görevli kaynak makinasının başına gelmiştir. bir nevi tatbikat. bu arada inşallah ciddi bir olay hiç bir zaman yaşanmaz.
  • Dumanı yangın paniği başlığında verip habercilik yapıyorsunuz öylemi
  • Dakka bir gol bir
  • Catilar erken akitmaya basladi, türkün yaptigi is bu kadar olur
  • talihsiz olay diye bişey yoktur. sadece gökten bir göktaşı düşerse falan talihsizlik denilebilir. Allah akıl vermi,ş kullan önlem al. Haa aklını kullanmayı bilmiyorsan , git aklını kullanan bir yerlerden örnek al. (Almanya hava alanı tesislerini tavsiye ederim örnek olması acısından) . haa birde bu tür teknolojik i,şler aceleye gelmez. sırf birileri şu tarihte açılış yapılacak dedi diye açılış yapılmaz. hazır değilsen açmazsın. bu nu da mantıklı şekilde anlatırsın. bak THY tüm uçaklarla taşınacaktı hesapta 29 ekim de. mümkün olmadığı mantıklı şekilde açıklanınca, ertelendi bilinmeyen bir tarihe. ki doğrusuda buydu. Herşey tas tamam hazır olsun ondan sonra gidilsin. el alalemede böyle rezil olmamış oluruz bu şekilde.
  • Haber yaparken neden "yorum" yapiyorsunuz? Haberin icerigi "Teknik AS de yangin". Ama "talihsiz" kelimesini kullanarak haberi sunmak degilde sanki habere yorum yapmis gibi olmuyor musunuz? Birakin okuyucu karar versin talihsiz mi, iyi mi kötu mu. Siz haberinizi yapin.
  • Bu nasıl bir habercilik anlayışı, asıl talihsizlik bu şekilde yanıltıcı bir sunum.
  • mektebim okulları, çelikol petrol falan yine bi,rsürü kişi konkordata ilan etmiş

29 Ekim'de resmi açılışı yapılan ve şimdilik günlük 5 tarifeli sefer gerçekleştirilen İstanbul Havalimanı'nda talihsiz bir olay meydana geldi.

İstanbul Havalimanı'nı kullanacak Türk Hava Yolları'na ait uçakların hat bakım işlemleri için inşa edilen hangarda yangın paniği yaşandı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; teknik hangarda meydana gelen olayda, çatı kısmındaki yağmur suyu borularından akan damlaların kaynak çalışmalarının yapıldığı alana sıçraması ile yükselen dumanlar çevrede yangın paniğine neden oldu. Hangarda yangın çıktığını sanan görevliler olaya müdahale etmek istedi. Olay yerine giden yetkililer, dumanın kaynak işlemi nedeniyle meydana geldiğini görünce rahat bir nefes aldı.

Yaşanan kısa süreli panik sonrasında hangar içerisindeki çalışmalara devam edildiği belirtildi.

©AirportHaber.com

THY Teknik A.Ş. Hangarı'nda yangın paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

ercan ~ 5 yıl önce
aylardır sıkıntıdan patlamışlardır. kaynak dumaını görünce tüm çalışanlar alarma geçmiş onlarca araç ile yüzlerce görevli kaynak makinasının başına gelmiştir. bir nevi tatbikat. bu arada inşallah ciddi bir olay hiç bir zaman yaşanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fitne ~ 5 yıl önce
Dumanı yangın paniği başlığında verip habercilik yapıyorsunuz öylemi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amann ~ 5 yıl önce
Dakka bir gol bir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 5 yıl önce
Haberi okumadın galiba
Tk ~ 5 yıl önce
Su an 330 civarı uçağı olan Thy Hedefi 550 uçak ama bu tam kapasite çalışan havayolu 550 uçağa yetmez. Operasyon bölünmesi ile sistem işlemez 3. Havaalanı lazım. Orman olacak zaten millet bahçesi denince ne düşündünüz
Duvar ahmet ~ 5 yıl önce
Gol değil ofsayt
Cabo ~ 5 yıl önce
Sen mi attın golü, ya da sen mi yedin, olayın neresindesin bi açık etsene derdin ne senin?
Ofsayt ~ 5 yıl önce
Gol değil o, bariz ofsayt.
Korsanpilot ~ 5 yıl önce
Catilar erken akitmaya basladi, türkün yaptigi is bu kadar olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
talihsiz olay mı? ~ 5 yıl önce
talihsiz olay diye bişey yoktur. sadece gökten bir göktaşı düşerse falan talihsizlik denilebilir. Allah akıl vermi,ş kullan önlem al. Haa aklını kullanmayı bilmiyorsan , git aklını kullanan bir yerlerden örnek al. (Almanya hava alanı tesislerini tavsiye ederim örnek olması acısından) . haa birde bu tür teknolojik i,şler aceleye gelmez. sırf birileri şu tarihte açılış yapılacak dedi diye açılış yapılmaz. hazır değilsen açmazsın. bu nu da mantıklı şekilde anlatırsın. bak THY tüm uçaklarla taşınacaktı hesapta 29 ekim de. mümkün olmadığı mantıklı şekilde açıklanınca, ertelendi bilinmeyen bir tarihe. ki doğrusuda buydu. Herşey tas tamam hazır olsun ondan sonra gidilsin. el alalemede böyle rezil olmamış oluruz bu şekilde.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 5 yıl önce
Haber yaparken neden "yorum" yapiyorsunuz? Haberin icerigi "Teknik AS de yangin". Ama "talihsiz" kelimesini kullanarak haberi sunmak degilde sanki habere yorum yapmis gibi olmuyor musunuz? Birakin okuyucu karar versin talihsiz mi, iyi mi kötu mu. Siz haberinizi yapin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Talihsizlik ~ 5 yıl önce
Bu nasıl bir habercilik anlayışı, asıl talihsizlik bu şekilde yanıltıcı bir sunum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mektebim ~ 5 yıl önce
mektebim okulları, çelikol petrol falan yine bi,rsürü kişi konkordata ilan etmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000