20 Mart 2017, Pazartesi 17:14:22

THY: "Taşıdığımız bayrak en değerli hazinemiz"

Türk Hava Yolları (THY) sosyal medya hesaplarından yeni reklam filmini yayınlandı.
  • Dunyanin 120 ülkesine bayrağımızı gururla taşıyan milli hava yollumuzun yolu acik olsun. Allah kazadan, beladan ve zarardan korusun.
  • Uçak TC_JRF motor CFM ne iş ?
  • reklamdaki güneş ışığı çok fazla sarı duruyor, aynı görüntüde iç ortam fazla mavi duruyor. Bu kısımdaki renklendirme fake gözüküyor , göze hoş gelmiyor. THY bu işe para verdiği için daha seçici davranabilirmiş. Bunun dışında reklam güzel.
  • Yorumları okuyunca üzülüyorum neden binlerce çalışanı olan bir şirketin batması için dua edilir. Ne yani batınca intikamını almış mı oluyorsun¿? Şu reklamı izleyip hayır diyenler ya da evet diyenler size de sözüm, bunların yeri değil burası. 16 nisan günü neyi destekliyorsanız gidin verin oyunuzu. SORUYORUM HEPİNİZE Daha fazla üretmek için ne yapıyorsunuz ülkenize ne kazandırıyorsunuz? İstisnalar kendi üzerlerine alınmasınlar lütfen.
  • Birileri hala Hayir diyebiliyorsa Thy de, demekki Thy isini tam yapmamis fetoculeri ve pkk mensuplarini hala bünyesinde barındiriyor inadina evet sonuna kadar evet Allahu Ekber nidalari ile o müdürü Evet e basacaz..
  • ağzından türk çıkmayan, türklük faşistliktir, türk diye bir millet yoktur diyenlerin ve t.c'yi devlet kurumlarından çıkaranların,askerliği parayla satanların, açılım ayağına teröristlerin ayağına hakim gönderenlerin onlarla meydanlarda kolkola şarkılar söyleyenlerin, oy ve çıkar için hdp'lileri ve fetocuları askeriye,polis,adalet vs gibi kurumlara sokanların iktidar olup,kendileri gibi düşünenlerin bazılarının thy gibi kurumlara yönetici ve çalışan yapılması ve bir anda yıllar süren alnı secdeye değen kardeşliğinin çıkar çatışmaları sonucu bozulması ile aniden demokrasi,türkiye ve türk aşığı olup 'taşıdığımız bayrak en değerli hazinemiz' gibi anlamına,değerine zerre inanmadıkları,parıltılı sözler söylemeleri insanımızın makam,güç,çıkar,para için ne kılıklara kolayca girebildiğinin hazin öyküsüdür ne yazık ki. uyan miletim uyan...
  • Ozaman taşıdığı bayrağa layık olsunlar. Cumhuriyet ve kurucu değerlerimize hakaret eden gazeteyi uçaklarına almasınlar.
  • Yaaa çok güzel reklam olmuş.. ama bu yolda gelecege güvenle bakan insanlar vardır derken hamile kadının karnına yastık koyan bi kabin memuru gösterilseymiş çok şık olurmuş :)) Yolumuz acık olsun THY herşeye ragmen gururumuzsun!!! Kim ne derse desin..
  • YA ARKADAŞ ŞU BAZI İNSANLARIN İÇİNİN PİSLİĞİ AGZINDAN AKIYOR KALBİ KİRLİ BEYİNİ KİRLİ MAALESEF ALTI ÜSTÜ Bİ HAVAYOLU DEDİĞİN ÜLKE SERMAYESİNİN 2SİNİ TEMSİL EDİYOR.
  • Buraya kamyonla troll getirmişler.Saman lazım mı?

Türk Hava Yolları’ndan milli birlik ve beraberliğin pekiştirilmesine büyük destek…

Geçtiğimiz dönem ülkece yaşadığımız zorlu süreci bütünüyle bertaraf etmek adına anlamlı bir çağrıda bulunan milli havayolu, yeni reklam filmiyle yine hafızalarda yer etmeye hazırlanıyor.

Özellikle geçtiğimiz yıl milletçe büyük sınavlar verdiğimiz, ancak şanlı tarihimizden miras edindiğimiz benzersiz birlik ve beraberlik ruhumuz sayesinde bu zorlukların da üstesinden başarıyla geldiğimiz mevcut dönemde, Türkiye’nin bayrak taşıyıcı havayolu olarak milli bir çağrıya imza atıyoruz. 

Ulusal değerlerin söz konusu olduğu her süreçte daimi misyonumuz gereği, üzerimize düşeni yapmaya her koşulda hazır olduğumuzu bir kez daha yineliyor, “Bu Yolculukta Beraberiz” başlığıyla hazırladığımız reklam filmini, bugün itibariyle aziz milletimizin beğenisine takdim ediyoruz.

Çekimleri Mullen Lowe İstanbul ile birlikte tamamlanan reklam filmi, temas ettiği her detayla, Türkiye’nin dünyada benzeri bulunmayan milli dayanışma gücünü izleyicisine yoğun bir şekilde hissettiriyor. Genel anlamda, ülke olarak aydınlık bir geleceğe ve umut dolu yarınlara doğru emin adımlarla ilerleyişin mesajını veren film, taşıdığımız bayrağın en değerli hazinemiz olduğunun altını çiziyor.

Reklam filmiyle ilgili yorumlarını belirten Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı M. İlker Aycı; “Bugün dünyanın 120 ülkesindeki 296 destinasyonda bayrağımızı büyük bir gururla taşıyor olmak, bizim için tarifi mümkün olmayan bir onur. Bu büyük motivasyonla giderek daha da güçleniyor, dünya üzerinde şanlı Türk bayrağını uçurmadığımız hiçbir nokta kalmasın istiyoruz. Değerlerimize olan bağlılığımızla daha da büyüdüğümüz, milletçe bütün olduğumuz takdirde, bizler için hiçbir şeyin zor olmayacağı bilincinden hareketle; Türkiye olarak biz güçlendikçe, tüm güçlüklerin zayıflayacağına inanıyoruz.” dedi.

Çekimleri, Atatürk Havalimanı yeni hangardaki Airbus A321 tipi uçakta gerçekleştirilen filmin çekim etabında, 80 kişilik kayıt ekibi ve 75 kişilik oyuncu ekibi görev aldı. Çekimlerin devamında yapım aşaması iki hafta süren filmde yer alan Airbus A321 tipi uçağın modellemesi üzerinde özel olarak çalışıldı. 68 saniye ile yayınlanacak filmin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Kurtuluş oturmakta.

İşte THY'nin yeni reklamı;

THY: "Taşıdığımız bayrak en değerli hazinemiz"

Yorumlar Tüm Yorumlar (83)

Gürsel Ergül ~ 7 yıl önce
Dunyanin 120 ülkesine bayrağımızı gururla taşıyan milli hava yollumuzun yolu acik olsun. Allah kazadan, beladan ve zarardan korusun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hatçı ~ 7 yıl önce
Uçak TC_JRF motor CFM ne iş ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ışıklandırma ~ 7 yıl önce
reklamdaki güneş ışığı çok fazla sarı duruyor, aynı görüntüde iç ortam fazla mavi duruyor. Bu kısımdaki renklendirme fake gözüküyor , göze hoş gelmiyor. THY bu işe para verdiği için daha seçici davranabilirmiş. Bunun dışında reklam güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir Dost ~ 7 yıl önce
Yorumları okuyunca üzülüyorum neden binlerce çalışanı olan bir şirketin batması için dua edilir. Ne yani batınca intikamını almış mı oluyorsun¿? Şu reklamı izleyip hayır diyenler ya da evet diyenler size de sözüm, bunların yeri değil burası. 16 nisan günü neyi destekliyorsanız gidin verin oyunuzu. SORUYORUM HEPİNİZE Daha fazla üretmek için ne yapıyorsunuz ülkenize ne kazandırıyorsunuz? İstisnalar kendi üzerlerine alınmasınlar lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zakkumcu ziya ~ 7 yıl önce
kardeş yorumunu beğendim ve bu yönde de işaretledim lakin üretmek konusunda devlet ben bayan ayakkabı üreticisi olarak ara ürünleri çinden getirip burada karım içinde 1 usd ye mal esip sattıyırdum. şimdi bu baca kafalı ekonomi bakanı zeybekçi denen nadan adamın yüzünden 1 usd lik mal üretmek için 1,5 usd,lik ara mamül getiriyorum ve kar hariç 2,5 usd ye üretiyorum. neden böyle; çünkü bizde vergi zulmü var. buna rağmen bizim millet de ithalat azalıyor diye bayram ediyor oysa ki %150 zamlı alıyor her şeyi. o kadar daçma vergi oranları var ki sabaha kadar yazarım burada. kusura bakmayın çok konuştum ama anltmak zorunda hissettim kendimi. kira stopaj vergi peşin vergi bağkur tabela reklam vergisi zart vergisi satmadığın halde peşin vergi zurt vergisi vergi de vergi. anlayın artık.
EVET ~ 7 yıl önce
Birileri hala Hayir diyebiliyorsa Thy de, demekki Thy isini tam yapmamis fetoculeri ve pkk mensuplarini hala bünyesinde barındiriyor inadina evet sonuna kadar evet Allahu Ekber nidalari ile o müdürü Evet e basacaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
herşeyiniz yalan ! ~ 7 yıl önce
ağzından türk çıkmayan, türklük faşistliktir, türk diye bir millet yoktur diyenlerin ve t.c'yi devlet kurumlarından çıkaranların,askerliği parayla satanların, açılım ayağına teröristlerin ayağına hakim gönderenlerin onlarla meydanlarda kolkola şarkılar söyleyenlerin, oy ve çıkar için hdp'lileri ve fetocuları askeriye,polis,adalet vs gibi kurumlara sokanların iktidar olup,kendileri gibi düşünenlerin bazılarının thy gibi kurumlara yönetici ve çalışan yapılması ve bir anda yıllar süren alnı secdeye değen kardeşliğinin çıkar çatışmaları sonucu bozulması ile aniden demokrasi,türkiye ve türk aşığı olup 'taşıdığımız bayrak en değerli hazinemiz' gibi anlamına,değerine zerre inanmadıkları,parıltılı sözler söylemeleri insanımızın makam,güç,çıkar,para için ne kılıklara kolayca girebildiğinin hazin öyküsüdür ne yazık ki. uyan miletim uyan...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Layık ~ 7 yıl önce
Ozaman taşıdığı bayrağa layık olsunlar. Cumhuriyet ve kurucu değerlerimize hakaret eden gazeteyi uçaklarına almasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 7 yıl önce
Yaaa çok güzel reklam olmuş.. ama bu yolda gelecege güvenle bakan insanlar vardır derken hamile kadının karnına yastık koyan bi kabin memuru gösterilseymiş çok şık olurmuş :)) Yolumuz acık olsun THY herşeye ragmen gururumuzsun!!! Kim ne derse desin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DESTEKİSYEN ~ 7 yıl önce
YA ARKADAŞ ŞU BAZI İNSANLARIN İÇİNİN PİSLİĞİ AGZINDAN AKIYOR KALBİ KİRLİ BEYİNİ KİRLİ MAALESEF ALTI ÜSTÜ Bİ HAVAYOLU DEDİĞİN ÜLKE SERMAYESİNİN 2SİNİ TEMSİL EDİYOR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Parazit ~ 7 yıl önce
Parazit defol!
hayırdır ? ~ 7 yıl önce
nedir bu böyle başkasına niye pislik falan gibi laflar ile hakaret ediyorsunuz ? ve de niye yayınlanıyor ?
Trollistan ~ 7 yıl önce
Buraya kamyonla troll getirmişler.Saman lazım mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000